- 26 Aralık 2014
- 1.140
- 1.791
- 333
- 35
- Konu Sahibi Eksi_yesil_elma
-
Novaart da yaptırdım. Prof.dr. Mehmet erdem hocaya. Ben hiç aşılama yaptirmadimHayırlı olsun siz nerede yaptırdınız? Bana da ilk önce aşılama denememiz söylendi, yer araştırıyoruz
İnşallah bu sefer bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Aşılamayı nerede yaptırdınız peki?
Ben de Bursalıyım. Medicabilde yapılacak bu ay sonuna doğru.
Gurkan bey suanda doktorum ozel yenıyuzyıl unıversıtesınde bılgınızeBenim kızım Bahçeci Fulya'da oldu. Gürkan bey'di doktorum ancak ayrıldı oradan. Erbil Yağmur u tavsiye ederim, Mustafa Bahçec ya da. En kısa zamanda güzel haberler almanızı dilerim.
medikal de tüp bebek yok canımtoplam maliyeti ne kadar oluyor?
3 deneme de aynı yerde mi oldu?Novaart da yaptırdım. Prof.dr. Mehmet erdem hocaya. Ben hiç aşılama yaptirmadim
evet doğrudur arada takılıyorum ordaBen sizin yorumlarınız görmüştüm aşılama sayfasında sanırım morfoloji bozukluğu vardı,sperm hareket azlığı vardı
Bence bir kere aşılama yaptır, inş tutar gerek kalmaz ama ikinci denemeni mutlaka tüp bebek yaptır. Çünkü morfoloji gerçekten büyük etken
evet doğrudur arada takılıyorum orda
aynen öyle hareket ve morfoloji sıkıntısı var
evet ıkıncı olursa direkt tüp düşünüyorum ben de
ama şundan da eminim
Allah ne isterse o oluyor
Sizin morf kaçtı?Orası öyle en önemlisi morelivakit saat bence de
Ben ilk defa tüp bebek yaptırdım morfolojiden yorumları okurdum genelde düşük oluyor diye, ben hamile kaldım ama içim hep bir huzursuz oldu ki nitekimde içimde kalbi durdu. Çok fazla okumamak araştırmamak mı lazım bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Hiç olmaması ayrı birşey olupta kaybetmek apayrı birşey..Kimse yaşamaz inş
Sizin morf kaçtı?
Bizim de yuzde 4 çok düşük.
Geçmiş olsun
Kötünün iyisi işte0-1 arasında sizinki daha iyimiş
Sağol
Kötünün iyisi işte
o kadar bitkisel takviye aldı eşim , evicap kullandı ama hiç gram artmadı bile
6 Tüp denemesi yapan biri olarak şunu söyleyebilirim hastane ve dr. kavramı kişiye göre değişiyor kimisi memnun olurken kimisi aynı dr.dan memnu olmuyor. Ben en son denememi uludağ üniv. ekibi ile yaptık çok şükür oldu. tavsiye edebilirim ama prosedürü uzun sürüyor zamanınız varsa gidebilirsiniz.
üniversitede daha uygun demi fiyatlarbende bursa da yaşıyorum uludağ üniversitesin de 2 aşılama 1 tüp negatifim var çok uzun tutuyorlar süreyi 2.deneme için bende dışarıda yaptırıcam rapor alarak
Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
Yok canım 2 si mersinde oldu. Tutmadı. .3 deneme de aynı yerde mi oldu?
Ankara'ya gidebilecek durumdaysan Başkent Üniversitesinde Prof.Dr. Hulusi Zeyneloğlunu tavsiye ederim ablamın ilk denemede tuttu, kuzenim daha önce başka bir yerde 3 defa yaptırmış tutmamıştı Hulusi beyde ilk seferde hamile kaldı. Diğer taraflara göre daha uygun. Yanlış hatırlamıyorsam 3.500 tl. Transfer yapıldıktan sonra takipleri, kendi yaşadığınız yerdeki Başkent üni. doktorlarına takip ettiriyor.Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok canım 2 si mersinde oldu. Tutmadı. .
3. Denemem sadece Novaartta oldu
kk dan tanistigim ve sevdigim biri bursada tup denedi ki orali zaten. tuturamadi. sanirim 2 defa denedi. sonra ist.da yaptirdi tuttu 2kizleri var.Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?