• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin...

İnşallah bu sefer bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Aşılamayı nerede yaptırdınız peki?
Ben de Bursalıyım. Medicabilde yapılacak bu ay sonuna doğru.

Ben sizin yorumlarınız görmüştüm aşılama sayfasında sanırım morfoloji bozukluğu vardı,sperm hareket azlığı vardı
Bence bir kere aşılama yaptır, inş tutar gerek kalmaz ama ikinci denemeni mutlaka tüp bebek yaptır. Çünkü morfoloji gerçekten büyük etken

Benim kızım Bahçeci Fulya'da oldu. Gürkan bey'di doktorum ancak ayrıldı oradan. Erbil Yağmur u tavsiye ederim, Mustafa Bahçec ya da. En kısa zamanda güzel haberler almanızı dilerim.
Gurkan bey suanda doktorum ozel yenıyuzyıl unıversıtesınde bılgınıze
Ancak yenıden tup bebek deneyecek olsam doktor kadar klınıkte onemlı oldugu ıcın yıne bahcecı derdım

Ben sizin yorumlarınız görmüştüm aşılama sayfasında sanırım morfoloji bozukluğu vardı,sperm hareket azlığı vardı
Bence bir kere aşılama yaptır, inş tutar gerek kalmaz ama ikinci denemeni mutlaka tüp bebek yaptır. Çünkü morfoloji gerçekten büyük etken
evet doğrudur arada takılıyorum orda
aynen öyle hareket ve morfoloji sıkıntısı var
evet ıkıncı olursa direkt tüp düşünüyorum ben de
ama şundan da eminim
Allah ne isterse o oluyor

evet doğrudur arada takılıyorum orda
aynen öyle hareket ve morfoloji sıkıntısı var
evet ıkıncı olursa direkt tüp düşünüyorum ben de
ama şundan da eminim
Allah ne isterse o oluyor

Orası öyle en önemlisi morelivakit saat bence de :sus:
Ben ilk defa tüp bebek yaptırdım morfolojiden yorumları okurdum genelde düşük oluyor diye, ben hamile kaldım ama içim hep bir huzursuz oldu ki nitekimde içimde kalbi durdu. Çok fazla okumamak araştırmamak mı lazım bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Hiç olmaması ayrı birşey olupta kaybetmek apayrı birşey..Kimse yaşamaz inş:dua:

Memorial Şişli,Semra Kahraman ve ekibi. İkinci denemem orada ve cok iyiler ekip olarak. Hatta 1 saat önce opu dan geldim ben de.

Onun dışında Bahçeci yine çok iyi.

Tüp bebek forumunda da bursa da iyi Klinikler öğrenebilirsiniz. Yüksek fsh a inat konusunda bursa da tedavi olan arkadaslar var.

Orası öyle en önemlisi morelivakit saat bence de :sus:
Ben ilk defa tüp bebek yaptırdım morfolojiden yorumları okurdum genelde düşük oluyor diye, ben hamile kaldım ama içim hep bir huzursuz oldu ki nitekimde içimde kalbi durdu. Çok fazla okumamak araştırmamak mı lazım bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Hiç olmaması ayrı birşey olupta kaybetmek apayrı birşey..Kimse yaşamaz inş:dua:
Sizin morf kaçtı?
Bizim de yuzde 4 çok düşük.
Geçmiş olsun :(

Kötünün iyisi işte
o kadar bitkisel takviye aldı eşim , evicap kullandı ama hiç gram artmadı bile
:KK43:

Biz daha evicap zinco omega3 e yeni başladık
Zeytinyağında beklemiş incir
En önemliside sigarayı bıraktı
2 yıl doğal yolla denemeye karar verdik,keşke tedaviye başlamadan yapsaydık bakalım bizde etki edecek mi bilmiyorum ama sperm sayımız yıllar geçtikçe artmış bizim iş değişikliği yaptı çok sıcaktaydı ondan olabilir.40 milyon civarı bizim sizin
Varikosel var mı sizde

6 Tüp denemesi yapan biri olarak şunu söyleyebilirim hastane ve dr. kavramı kişiye göre değişiyor kimisi memnun olurken kimisi aynı dr.dan memnu olmuyor. Ben en son denememi uludağ üniv. ekibi ile yaptık çok şükür oldu. tavsiye edebilirim ama prosedürü uzun sürüyor zamanınız varsa gidebilirsiniz.

bende bursa da yaşıyorum uludağ üniversitesin de 2 aşılama 1 tüp negatifim var çok uzun tutuyorlar süreyi 2.deneme için bende dışarıda yaptırıcam rapor alarak
üniversitede daha uygun demi fiyatlar

Acıbadem Şahin zeteroğlu

Sıfır sperm teşhisimiz vardı

Oğlum 6,5 yaşında

Teknik de gelişmiştir

Biraz randevular yoğun kapı önünde bekleniyor vs ama bence değer

Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz

Bende bursadayım ve tüp bebek yaptırmadan önce bi kaç merkez gezdim görüştüm ve en son pembemavide karar kilmistim. Ilk denememizde tuttu şükür, hatta sonra bu forumdan bir arkadaşla konustuk oda hem istanbulda denedi, hemdr bursada ki başka merkezlerde denemişti ama olmamıştı. Sonra pembemaviye gitti ve şuan hamile :) ben ikinciyi düşünürsem yine oraya giderim çünkü hem hastane hem doktor hem de ekibinden çok memnun kalmıştım. Doğumumu da orada yaptım.
Bu arada doktorum nevin hanımdı. Bence kafaniza yatan bir kaç merkezle ön görüşme yapıp öyle karar verin merkeze ve doktora. Inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evladiniz olur.

Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
Ankara'ya gidebilecek durumdaysan Başkent Üniversitesinde Prof.Dr. Hulusi Zeyneloğlunu tavsiye ederim ablamın ilk denemede tuttu, kuzenim daha önce başka bir yerde 3 defa yaptırmış tutmamıştı Hulusi beyde ilk seferde hamile kaldı. Diğer taraflara göre daha uygun. Yanlış hatırlamıyorsam 3.500 tl. Transfer yapıldıktan sonra takipleri, kendi yaşadığınız yerdeki Başkent üni. doktorlarına takip ettiriyor.

kk dan tanistigim ve sevdigim biri bursada tup denedi ki orali zaten. tuturamadi. sanirim 2 defa denedi. sonra ist.da yaptirdi tuttu 2kizleri var.

Back