• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin...

Kızlar ben şehir dışında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yumurta takibimi yaşadığım yerdeki doktorum yapıcak onun dışında peki ben kaç kere şehir dışına git gel yapmam gerekecek?

6 Tüp denemesi yapan biri olarak şunu söyleyebilirim hastane ve dr. kavramı kişiye göre değişiyor kimisi memnun olurken kimisi aynı dr.dan memnu olmuyor. Ben en son denememi uludağ üniv. ekibi ile yaptık çok şükür oldu. tavsiye edebilirim ama prosedürü uzun sürüyor zamanınız varsa gidebilirsiniz.
Hayırlı olsn cnm bende uludağ üniversitesinde yaptrdm 2.denememde oldu çok şükür. Bisey sorucam şuan kaç haftalık hamilesin ne zamana kadar devam ettiler ve ne yaptilar:)

Hayırlı olsn cnm bende uludağ üniversitesinde yaptrdm 2.denememde oldu çok şükür. Bisey sorucam şuan kaç haftalık hamilesin ne zamana kadar devam ettiler ve ne yaptilar:)
Teşekkür ederim canım, şuan hamile değilim oğlum kucğımızda çok şükür :) 18 aylık olucak.
şöyle söyliyim normalde gebelik takibi yapmıyorlar ama kalp atışı duyana kadar da göndermiyorlar yani tamamen sağlıklı ise hamilelik ondan sonra seni polikik. veya istediğin yere yönlendiriyorlar. Benim 7 haftalık olana kadar takip ettiler ondan sonra başka yerde gebelik takibe gittim.Seninde hayırlı uğurlu olsun inşlh sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Teşekkür ederim canım, şuan hamile değilim oğlum kucğımızda çok şükür :) 18 aylık olucak.
şöyle söyliyim normalde gebelik takibi yapmıyorlar ama kalp atışı duyana kadar da göndermiyorlar yani tamamen sağlıklı ise hamilelik ondan sonra seni polikik. veya istediğin yere yönlendiriyorlar. Benim 7 haftalık olana kadar takip ettiler ondan sonra başka yerde gebelik takibe gittim.Seninde hayırlı uğurlu olsun inşlh sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Amin cnm inşallah dün kanamam oldu çok korktm acile gittim iğne yaptılar bugünde üni ye geldim kesenin etrafında kanama varmış hala korkyrm inşallah bisey olmaz :(

Amin cnm inşallah dün kanamam oldu çok korktm acile gittim iğne yaptılar bugünde üni ye geldim kesenin etrafında kanama varmış hala korkyrm inşallah bisey olmaz :KK43:
korkma canım benimde 8. hftada kesenin etrafında ufak bir kanma gözükmüştü, 10 gün rapor aldım ve evde yattım ilaçlarımı düzenli kullandım dikkat ettim . sende yat dinlen bu sürekçte dikkat et .

Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz

Canım bende bu ay aşılama deneyeceğim amh değerim düşük ama olmazsa Bahçeci kliniğinde Burçak Erzik'e gitmeyi düşünüyorum 2 arkadaşım ona tedavi oldu biri 8 tüp bebek denemesi ve 60.000TL civarı harcadı bu işe sonunda Burçak hanım sayesinde evlat sahibi oldu şimdi oda tekrar 2. için Burçak hanıma gidiyor. Bu arada anladığım kadarıyla sadece eşinin değerleri düşük, benim eşiminde değerleri normal sınırlardaydı yani kötü sayılmaz ama mükemmel değildi morfoloji %4 ileri hızlı %43 tü sanırım şimdi morfolojisi %5 ileri hızlı %56 oldu 2 aydır proxeed plus adında bir vitamin takviyesi beraberinde keçi boynuzu özü çakşır otu suyu kullanıyoruz bunları deneyebilirsiniz.

Memorial Şişli,Semra Kahraman ve ekibi. İkinci denemem orada ve cok iyiler ekip olarak. Hatta 1 saat önce opu dan geldim ben de.

Onun dışında Bahçeci yine çok iyi.

Tüp bebek forumunda da bursa da iyi Klinikler öğrenebilirsiniz. Yüksek fsh a inat konusunda bursa da tedavi olan arkadaslar var.
Bende memorial da haftaya tedaviye başllyacağım. Sizde sorun meydi acaba?

Back