- 6 Şubat 2017
- 56
- 29
- 88
- Konu Sahibi Eksi_yesil_elma
-
Canım Merhaba bende su an 3. Tüp bebek denememde hamileyim. Ankara da yaptırdım.. Allahım sana da nasip eder inşallah doktor ekibi ve lavaratuari çok iyi olmalı gerçekten. İyi araştırma yapArkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
Teşekkür ederim canim.iste iyi bir doktor bulmakta zor.Allah sana da bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.aslinda esim ankaraya da gidebiliriz diyor tup bebek icin ama ben uzak diye pek sicak bakmiyorum.Ankarada nerede yaptirdin senCanım Merhaba bende su an 3. Tüp bebek denememde hamileyim. Ankara da yaptırdım.. Allahım sana da nasip eder inşallah doktor ekibi ve lavaratuari çok iyi olmalı gerçekten. İyi araştırma yap
İnşallah bu sefer bebeğinizi alırsınız kucağınızaArkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
hayırlısı olsun hakkında inşallahİnşallah bu sefer bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Aşılamayı nerede yaptırdınız peki?
Ben de Bursalıyım. Medicabilde yapılacak bu ay sonuna doğru.
Teşekkür ederim bakalım girdik bi yola:)hayırlısı olsun hakkında inşallah
Canim bursada. Medikal parkta gercek bey var tavsiye ederimArkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
toplam maliyeti ne kadar oluyor?Canim bursada. Medikal parkta gercek bey var tavsiye ederim
Bilmiyorumm ben daha gitmedim 1 ay sonra gidicem ama tup bebek icin degil ama doktor cok iyi herkesten duydumtoplam maliyeti ne kadar oluyor?
Novaartta yaptırdım araştırabilirsin. Toplamda 3. Novaartta ilk seferde tuttu.Teşekkür ederim canim.iste iyi bir doktor bulmakta zor.Allah sana da bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.aslinda esim ankaraya da gidebiliriz diyor tup bebek icin ama ben uzak diye pek sicak bakmiyorum.Ankarada nerede yaptirdin sen
zahmet olmazsa sevınırımAma ogrenebilirim orda calisan bi tanidigim var
sağlıkla kolaylıkla hayırlıysa olsun inşallah çok sevindim darısı bana inşallahTeşekkür ederim bakalım girdik bi yola:)
Tamam canim ogreneyimzahmet olmazsa sevınırım
Hayırlı olsun siz nerede yaptırdınız? Bana da ilk önce aşılama denememiz söylendi, yer araştırıyoruzCanım Merhaba bende su an 3. Tüp bebek denememde hamileyim. Ankara da yaptırdım.. Allahım sana da nasip eder inşallah doktor ekibi ve lavaratuari çok iyi olmalı gerçekten. İyi araştırma yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?