- 26 Kasım 2015
- 322
- 354
- 103
- Konu Sahibi Eksi_yesil_elma
-
Gurkan bey suanda doktorum ozel yenıyuzyıl unıversıtesınde bılgınıze
Ancak yenıden tup bebek deneyecek olsam doktor kadar klınıkte onemlı oldugu ıcın yıne bahcecı derdım
o kadar cok sık gitme olmuor. hastanekerin anlasmali oldugu oteller bile var. sor hastaneye. ben antalya tup bebek merk. yaptirdim. muglada yasiorum. 3 saat bana antalya . lojmanlari vardi. ucretsizdi.Bursadan istanbula sürekli gelmek sorun olmaz mı ?
Amin allah herkese nasip etsin insallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
5 ile 8 bin arasi devlet raporu da alirsaniz cok iyi olur. ama ugrasirsin bayazahmet olmazsa sevınırım
evet uygun fakat çok bekliyorsun 2015 te tüp bebek sırasına aldılar 2016 mart ta sıra geldi ancaüniversitede daha uygun demi fiyatlar
Geçmiş olsun canım üzüldüm .Orası öyle en önemlisi morelivakit saat bence de
Ben ilk defa tüp bebek yaptırdım morfolojiden yorumları okurdum genelde düşük oluyor diye, ben hamile kaldım ama içim hep bir huzursuz oldu ki nitekimde içimde kalbi durdu. Çok fazla okumamak araştırmamak mı lazım bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Hiç olmaması ayrı birşey olupta kaybetmek apayrı birşey..Kimse yaşamaz inş
Tabi ki herkes hepimiz devlet kapsamında en uygun yeri isteyebiliyoruz ama ciddi problemler olduğunda gerçekten bazen emek ve zaman kaybı olabiliyor o yüzden ben artık sıcak bakmıyorum üniversitelere .üniversitede daha uygun demi fiyatlar
MerhabaArkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
gerekirse 1 hafta falanda kaliriz boylece 2 3 gidisle hallolur diye düşünmüştümBursadan istanbula sürekli gelmek sorun olmaz mı ?
Bu merkezi de not alicam tesekkurlerNovaartta yaptırdım araştırabilirsin. Toplamda 3. Novaartta ilk seferde tuttu.
Bende 10 saatlik yoldan gittim canım. 20 gun kaldım ankarada. Güzel dilleklerin için teşekkürler. Allah isteyen herkese versin insalalh
Var ama sira gelmesi cok uzun sürüyormus 1 yil diyenler var yaşım ilerliyor diye acele ediyorumNeden hemen özele gidiyorsunuz? Devlette daha uygun fiyata üç hakkınız var. Arkadaşım ilk denemesi için 400 lira yatırdı, bu sabah da transferi gerçekleşti hatta. Bursa'da yok mu hiç kadın eğitim araştırma hastanesi?
Olumlu sonuc aldiniz mi peki. Sahin bey iyi bir doktormus ama ekibi cok iyi degil diye okudum forumdaMerhaba
Ben bahçeci ile de Bursa Acıbadem ile de görüşmeye gittim. Bahçeci Üsküdar'a gittim nedense oradaki doktor beyden kötü bi elektrik aldım yani sanki başından savar gibi böyle ve olumsuz konuştu gibi. Ama Acıbadem de şahin bey var Bursa'da. Diğerleri ne der bilmem ama acayip bi şekilde huzur verdi gayet olumlu biri. Herşeyin olurunu buluyor benim için. İstemediğim hiç bir şey yaptırmadı sağolsun. Oradaki hemşireler de çok güler yüzlü ve anlayışlılar. Sorularım ile Baysamda sağolsunlar. Yani ben memnun kaldım ama yoğun biri. Bu konuda yalan söylemiyeyim gerçekten yoğun sarkıyor randevular falan ama bugüne dek kime gittiysem zaten böyle kadın Doğum da hep böyle bence. Onun haricinde ben zor bi hastayım bence ilaç içmem , garip şeylere takılırım, herşeyden korkarım. Buna rağmen hep yaparız hallederiz tavrı beni rahatlattı. Tavsiye ederim kesinlikle
Var ama sira gelmesi cok uzun sürüyormus 1 yil diyenler var yaşım ilerliyor diye acele ediyorum
canım ben bursa uludağ üniversitesinde yaptırdım tüp bebek diğer şehirleri bilmem ama uludağa başvurduğumda 30.12.2015 idi 2016 yılında 2 tane aşılama yapıldı ve dedikleri tüp bebek için sıraya koyucaz koca sene bitti beni 2017 mart ayında tüp bebek tedavisi yapıldı 2, örnek 1 arkadaşıma 2013 de bir kere yapılıyor 2017 ikinci için çağırdılar o kadar yavaş ilerliyor şuan için en az 6 aya indirdik diyorlar allah bilir orasını 2.deneme için rapor istedim hakkımı dışarıda kullanıcamAy hayır ya, kim söylüyor? Arkadaşım Ankara'da Zekai Tahir Burak'ta yaptırdı. Ki nasıl kalabalık bir hastanedir bilenler bilir. Aralıktan beri gidip geliyorlar eşiyle, dün transfer yapıldı işte. Üstelik bir de histeroskopi geçirdi, yoksa daha da kısa sürerdi. 4 veya 5 ay da öyle uzun bir süre değil yani böyle bir iş için. Bütün tekikler, tahliller, eşiniz gitti, siz geldiniz derken zaten mecburen vakit alacak, nereye giderseniz gidin.
Merhaba ben de acibadem de sahin beye gittim 5 gun once transver gerceklesti. Hep sahin beydenden hem ekibinden hemde hastaneden inanilmaz memnun kaldim. Zaten tavsiye ile ona gitmistim. Her asamada herseyi cok net acikliyorlar ve seni hic germiyorlar bu cok onemli. Randevularda da hic gecikme yasamadim. Bursaliyim ama balikesirde yasiyorum ben. Burda tup bebek merkezi yok ya izmire ya da bursaya gidiyor herkes ve bursa ya gidenlerin de ilk yercihi sahin bey.Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
19 martta regl oldum 20sinde ignelere basladik 28sinde yumurta toplama 3 nisanda da transver oldu. Simdi beklemedeyim 12 nisanda da test yapicam.Cevap yazan tüm arkadaslara Teşekkürler.Bu konuda tecrubesi olan daha cok kişinin tecrubelerini tavsiyelerini duymak isterdim aslında.Doktor konusunda hala karar veremedim.Ama bir sorum daha var.bu tüp bebek tedavisi en basindan transferin yapildigi gune kadar ortalama kac gun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?