Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar..benim elimde aşılamadan artan merional adlı ilaçlar var dr.um tüp bebek için kullanabiliriz dedi acaba kullananınız varmı kaç yumurtanız oldu?tüp bebek için kaç yumrta olması gerekio?teşekkürler...
cnm ben kullanmıştım pco olduğu için çok yumurtam olmuştu zaten şükür bebeğim 1 yaşında şimdi darısı sana cnm
Ben ilk tedavimde 12 gün günde 3 doz merional kullanmıştım 5 yumurtam oluştu ki beklenenden fazlaydı çünkü benim rezervim epey azalmış. Tüp bebek için şu kadar yumurta gerek diye birşey yok tabiki ne kadar çok olursa o kadar iyi ama sadece tek yumurtası geliştiği halde hamile kalanlar bile var.
canım bende merıonal kullanmıstımşimdi 3 aylık bı oglum vAR ınsallah sende bebegıne kavusursun
ilk tedavim derken aşılamamı?tüp bebekmi canım?benim aşılamada merionalle 8 yumurtam oldu..dr çok korktu..elimde ilaç kaldı tüp bebek içinde kullanırız dedi ama hem aşılmada hem de tüp bebekde kullanılıomu acaba?
yok canım ilk tedavim de tüp bebekti benim zaten tüp bebekle aşılamada kullanılan ilaçlar aynı, dozlar farklı sanırım.
mrb arkadaşlar..benim elimde aşılamadan artan merional adlı ilaçlar var dr.um tüp bebek için kullanabiliriz dedi acaba kullananınız varmı kaç yumurtanız oldu?tüp bebek için kaç yumrta olması gerekio?teşekkürler...
merhaba canim benim tedavimde tup bebek ama ben bu ilaci ne duydum ne de kulandim