- 19 Eylül 2017
- 7
- 8
- 86
- 28
- Konu Sahibi Gounuelden
-
Prof.Dr. Faruk Buyru ben ilk denemede gebe kaldım. Dünyanın en efendi en başarılı doktoru.Merhaba ben 27 Yaşındayım ve 5 senedir evliyim. Maalesef çocuğumuz olmuyor 3 senedir. Doktora gittik ve Tüp bebek olması gerektiğini söylediler.
Ben yurtdışında yaşıyorum ve Türkiyede yaptırmak istiyoruz. Türkiyenin neresinde oldugu hic fark etmez. Hangi Doktor Tavsiye edebilirsiniz?
Videolar seyrettim ve yazılar okudum bu sürec ile ilgili ama kafam çok karışık. Tam olarak ne kadar sürüyor, ne yapılıyor sırayla, açılı bir sürecmi? Hic bir net bilgim yok ve çok endişeliyim.
Ankara da bahçeci tüp bebek merkezi Yusuf Aytaç TOHMA yı tavsiye ederimMerhaba ben 27 Yaşındayım ve 5 senedir evliyim. Maalesef çocuğumuz olmuyor 3 senedir. Doktora gittik ve Tüp bebek olması gerektiğini söylediler.
Ben yurtdışında yaşıyorum ve Türkiyede yaptırmak istiyoruz. Türkiyenin neresinde oldugu hic fark etmez. Hangi Doktor Tavsiye edebilirsiniz?
Videolar seyrettim ve yazılar okudum bu sürec ile ilgili ama kafam çok karışık. Tam olarak ne kadar sürüyor, ne yapılıyor sırayla, açılı bir sürecmi? Hic bir net bilgim yok ve çok endişeliyim.
Amh, fsh kaçtı sıkıntı neydi tüple oldu?Prof.Dr. Faruk Buyru ben ilk denemede gebe kaldım. Dünyanın en efendi en başarılı doktoru.
Hangi hastanede nasıl bi Dr ilgisi vs?Prof.Dr. Faruk Buyru ben ilk denemede gebe kaldım. Dünyanın en efendi en başarılı doktoru.
Merhaba ben 27 Yaşındayım ve 5 senedir evliyim. Maalesef çocuğumuz olmuyor 3 senedir. Doktora gittik ve Tüp bebek olması gerektiğini söylediler.
Merhaba ben 27 Yaşındayım ve 5 senedir evliyim. Maalesef çocuğumuz olmuyor 3 senedir. Doktora gittik ve Tüp bebek olması gerektiğini söylediler.
Bu süreçte doktorla labaratuvar in mükemmel çalışıyor olması lazım ve en az doktor kadar embriyologta çok önemli.kime giderseniz gidin bence bunları da araştırırken göz önünde bulundurun.izmir medicalpoint hastahanesi de funda gode ve volkan emirdar tüp Bebek doktorları ve embriyolog ibrahim pala var bizde orada devam ediyoruz.Merhaba ben 27 Yaşındayım ve 5 senedir evliyim. Maalesef çocuğumuz olmuyor 3 senedir. Doktora gittik ve Tüp bebek olması gerektiğini söylediler.
Doktoru bilmem ama kesinlikle bahçeciye gitmelisin. Çünkü tüp bebek süreci ekip ve ekipman işi biraz da. Laboratuvarlarin ve embriyologlarin da iyi olması doktor kadar önemli. Bu nedenle bahçeci tercihimdir. Ben yarın Ankara Bahçeci Berfu hanımla devam başlıyorum.Merhaba ben 27 Yaşındayım ve 5 senedir evliyim. Maalesef çocuğumuz olmuyor 3 senedir. Doktora gittik ve Tüp bebek olması gerektiğini söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?