Tup bebek icin acele mi ediyorum

biliyorum tabii ki surecleri bildiginiz ve daha yolun baslangicinda oldugum icin yol gösteriyorsunuz tesekkur ediyorum bende kendimi yormamaya 1 yil daha en azindan cok kafaya takmadan denicem. Cok sagolun

Yaşınz daha genç. bence bir süre daha deneyin daha.Gittiğim bi kadın doğumcu 1 değil 1 buçuk yıla kadar deneyin olmazsa öyle gelin demişti.

biliyorum tabii ki surecleri bildiginiz ve daha yolun baslangicinda oldugum icin yol gösteriyorsunuz tesekkur ediyorum bende kendimi yormamaya 1 yil daha en azindan cok kafaya takmadan denicem. Cok sagolun
esimle doktora gittik benim de esimin de testlerinde hicbir sorun yok doktorum da sorun olmadigini tup bebegi dusunmek icindaha erken olduğunu doğal yol ile bir sure denememiz gerektigini soyledi ki zaten doktorum folikasite baslatti. Benim de endise ettigim durum tam bahsettiginiz sey suan bekliyorum daha denicem ama beklerken ya gec kalirsam cunku yumurtaliklarim da da bir sey yok pkos disinda bir sorunum yok

o zaman aklınızda bebek düşüncesiyle görev edinip birliktelik yaşamayın beyin bunu reddediyormuş . Umarım mucizenize en yakın zamanda kavuşursunuz

1 yil daha beklerim hemen tedaviye baslamam arastiriyorum zaten izliyorum da cok yorucu ve yipratici bir surec bekleyen herkese yardım etsin tesekkur ederim

o zaman aklınızda bebek düşüncesiyle görev edinip birliktelik yaşamayın beyin bunu reddediyormuş . Umarım mucizenize en yakın zamanda kavuşursunuz
bebek dusuncesiyle yasamadik illa yapalim olsun gibi de olmadi ama korunmasiz bir sekilde yasayinca 5 ayda hicbir sonuc olmayinca dusunmeden duramadim. Umarim tesekkur ederim

Canım pcoslu bir çok insan hamile kalıyor ya kaldı ki 5 ay olmuş daha.
Pcosu takviye vs yumurta büyütme ilaçlarıyla filan yenersin.
Tüp bebek son evre hem o kadar gençsin ki.
Normal zaten erken daha benim 1 yılı geçti hiç bir sorun yok mesela.
Bekle birazcık daha yumurta çatlatma vs dene

22 yaş çok erken yaaa, üniversite okunacak , gezilecek tozulacak hayatın tadını çıkartalacak bi yaş. Ya da ne biliyim geleceğe yönelik adımlar atılabilir KPSS gibi. Hani bu yaşta tüp bebeğe başlamayı düşünmeniz bile çok üzücü duruyor.
Aceleniz ne

Yaşınz daha genç. bence bir süre daha deneyin daha.Gittiğim bi kadın doğumcu 1 değil 1 buçuk yıla kadar deneyin olmazsa öyle gelin demişti.
Deneyecegiz bu sekilde olmayinca stres altinda oluyorum belki de ondan olmuyor tesekkur ederim

Ben sevgilimle yani esimle universitenin ilk yilinda tanistim 4 yilda dolu dolu hem üniversite hayatimi hem de eşimle hayatin tadini cikardim meslegimi elime aldim kpss calisiyorum, geziyorum ama hayat arkadasimla birlikte merak etme hayat bana hep tadini cikarticak firsatlar sundu sunmasa da ben bir sekilde anin tadini cikarttim ve hayatimin aşkıyla evliyim bundan daha guzel bir sey olamaz ve ondan icimde bir parça tasimayi istemek bunun icin çabalamak olsun diye cozum uretmek bunlar hic uzucu seyler degil :)

biliyorum pcoslu annelerin yazdiklarini da okudum. 5 ay denemek icin cok erken ama olmadigini gormek de ister istemez uzuyor

Deneyecegiz bu sekilde olmayinca stres altinda oluyorum belki de ondan olmuyor tesekkur ederim
Stresleecek hiçbir şey yok . Amann boşver diyin.Regli olacak mıyım acaba diye düşünüp durmayın.daha yeni evlisiniz evliliğinizin tadınj çıkartın olursa da çok mutlu oluruz diye düşünmeye çalışın.Çok odaklanmayın .Rahatlarmanız gerekiyor stres hamileliği çok etkliyor

5 aydir regl olucak miyim olmadigimda aldığım testler hepsinin negatif olmasi bunlar hep beni stres altina soktu cok odaklanmamaya calisiyorum yani en azindan deniyorum tesekkur ederim

Tabii ki bence de erken anne olmak eğer ki doğru kişiyi bulduysan harika bi şey :)

Ama önce bi kpss yi halledebilirsin çünkü hamile iken ya da bebekle çok daha zor olacaktır. Ki devlet memuru olunca hakların gebelikte ve doğumdan sonra daha iyi olacak. Hem eşini maddi olarak da desteklersin , hem de özeldeki kadar yorulmadan. Yani aşıksanız ve birbiriniz için değerliyseniz hem kendinizi hem geleceğinizi önemsemeniz gerekiyordur. KPSS kazanırsanız , belki zaten paranız vardır ama ileride haklarınız olur haftasonlarınız olur bebeğinize daha fazla zaman ayırırsınız.

Bir de diyelim her şey tamam , yaşınız tüp bebek için çok genç. Tüp bebek kolay bi süreç gibi dursa da gerçekten uzun süre olmuyorsa başvurulması gereken bi şey , tonla ilaç kullanılıyor , 5 ay değil 1 yıl denersiniz olmaz ya da 2 yıl tamam ama yani neyin acelesi bu, aşık olduğunuz eşiniz bi yere kaçmıyor yani:) siz bilirsiniz tabii her şeyin hayırlısı olsun

dogru kisiyi ve cok guzel baba olucak kisiyi buldum tabii boyle aciklama yapinca haklisiniz kpss zaten çalışıyorum bunun geri kalanindan zaten stresli donem kpss birde hamile kalamayinca iyice tetikliyor bu durum cok sukur esim polis durumumuz var bende ogretmenim atanmayi bekliyorum deneyecegiz zaten bir yil olmazsa hayirlisi bakalim tesekkur ederim

İnşaallah canım stresten uzak durduğunu zaman oluyor emin ol

Merhaba hikayenizi o kadar kendime benzettim ki. 22 yaşımda evlendim pcosla ve ben de öğretmenim :) evlendikten 1 yıl sonra atandım 3 yıl eşimden ayrı yaşadım mecburen. O sıralar da hatta çocuk düşüncem oldu ama iyi ki bir adım atmamışız bunun için çünkü hem ayrı yaşamak zor evinden uzakta çalışmak zor bir de üstüne çocuk… 2 sene önce eşimin yanına tayinim çıktı ve bu sene tüp bebeğe başladık 28 yaşımda. Ki onda bile bazen diyorum acele mi ettim diye hatta o yüzden başlığınız dikkatimi çekti. o yüzden demem o ki bu güzel yaşlarınızın tadını çıkarın. Nasılsa olmayacak diye de düşünmeyin asla. Çocuk büyük bir sorumluluk ve bu yaşlarınız asla geri gelmeyecek. Pcos dolayısıyla zaten avantajımız çok büyük şu am sürecin sonunda transfer bekleyen biri olarak söylüyorum. Şimdilik güzel beslenin, bedeninizi içten iyileştirmeye çalışın bol bol gezin ve hayallerinizi gerçekleştirin hiç aceleye gerek yok bana doktorum dedi ki senin isteğini görmesem ve kararsız olsan sana 5 sene gez öyle gel pcostan dolayı çok avantajlısın demişti.

Ne kadar guzel bir denk geliş bu size kendi seruveninizi boylesine icten bir sekilde hissettirmek mutlu etti boyle umut dolu mesajlara denk gelmek iyi hissettiriyor cunku paylasmasaydim acele edicektim ustelik + stres ile siz ne guzel atanmissiniz hayatiniz rayinda belki rayinda degildir ama duzeniniz kurulmus ben atanicam belki de yukarida dediginiz gibi cocukla ve eşten uzakta cok zor olucak ama benim korkum ya hic olmazsa diyerek kendimi bitirmem bir yandan düşündüğümde bir kere 22 yasinda olucam hatta boyle dusunurdum ta ki hamile kalamadigimi fark edene kadar hep derdim her zaman anne olurum ama iste bir noktada gebelik testlerinde sürekli negatif görmek biraz yipratiyor. Umarim sizin gonlunuzce olur her sey yaziniz beni duygulandirdi sanki okurken bende kendimi gördüm:))

Yaş genç acele etme. Evlilik için bile çok erken bir yaş ama olan olmuş bari biraz evliliğin tadını çıkarın. Yine gerekli testleri yaptırırsınız eşinle ama önce maddi, manevi, mesleki her şeyi yoluna koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…