• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek humatrope büyüme hormonu kullananlar

Sebcey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
166
616
103
Tüp bebek tedavisinde humatrope büyüme hormonu kullandıktan sonra yumurta kalitesinde farklılık olan oldu mu? Sonrasında başarılı sonuç alan oldu mu?

Ben kullandım ama bir farklılık olmadi. Genotropin'di benimki.

ben kullanıyorum genotropin 5 günde anca 10 mm büyümüş bi fark yok bence

Yok canım duymadım hatta ne olduğunu bilmiyorum şimdi senden duydum
Kişinin kendi kan örneğinden elde edilen plazmanın uygun koşullar sağlandıktan sonra yumurtalıklara direkt olarak enjekte edilmesi, potansiyel olarak yumurtalıklardaki kök hücreleri aktif haline getirerek yeni yumurta üretimini tetiklemesi anlamına gelmekte.

Kişinin kendi kan örneğinden elde edilen plazmanın uygun koşullar sağlandıktan sonra yumurtalıklara direkt olarak enjekte edilmesi, potansiyel olarak yumurtalıklardaki kök hücreleri aktif haline getirerek yeni yumurta üretimini tetiklemesi anlamına gelmekte.
büyüme hormonu dediğiniz tüp bebeklerde kullanılan ilaç değil sanırım bir faydası oldu mu

Bende kullandim ilk denemem oldugu icin fark oldumu bilmiyorum ama. 38 yasindayim 10, gunumde yumurtalarim toplandi az igne kullandim yumurta gelistirici 10 yumurta topladilar 8 i islenebilmis bugun embriyolarin 2, gunuydu 6 si devam ediyor

merhaba,
humatrope ben kullandım. 12 gün ama kalitede fark olmadı. 2 yumurta toplama diye girdim opu ya birinde yumurta sıvısı çıktı, oda kalitesiz olduğu için döllenmedi. :KK43:

Back