Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek humatrope büyüme hormonu kullananlar
- Konu Sahibi Sebcey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- büyüme hormonu tüp bebek 2018 yumurta kalitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2010
- 721
- 696
- 303
- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
ben kullanıyorum genotropin 5 günde anca 10 mm büyümüş bi fark yok bence
Humatrope kullanıyorum,oluşan yumurtanın kalitesini arttırsın diye verildi sanıyorum ki. Size büyütmek için mi verildi?
Evet sanki, umudum vardı ama kaliteye falan etkisi olmadıBen kullandım ama bir farklılık olmadi. Genotropin'di benimki.
PRP uygulaması yaptıran duydunuz mu?ben kullanıyorum genotropin 5 günde anca 10 mm büyümüş bi fark yok bence
- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
Yok canım duymadım hatta ne olduğunu bilmiyorum şimdi senden duydumPRP uygulaması yaptıran duydunuz mu?
Kişinin kendi kan örneğinden elde edilen plazmanın uygun koşullar sağlandıktan sonra yumurtalıklara direkt olarak enjekte edilmesi, potansiyel olarak yumurtalıklardaki kök hücreleri aktif haline getirerek yeni yumurta üretimini tetiklemesi anlamına gelmekte.Yok canım duymadım hatta ne olduğunu bilmiyorum şimdi senden duydum
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
büyüme hormonu dediğiniz tüp bebeklerde kullanılan ilaç değil sanırım bir faydası oldu muKişinin kendi kan örneğinden elde edilen plazmanın uygun koşullar sağlandıktan sonra yumurtalıklara direkt olarak enjekte edilmesi, potansiyel olarak yumurtalıklardaki kök hücreleri aktif haline getirerek yeni yumurta üretimini tetiklemesi anlamına gelmekte.
yumurta kalitesini arttırmak için sanıyorum uygulatıyor doktorlar, bildiğimiz çocuklara da verilen gelişme büyüme hormonu bu.büyüme hormonu dediğiniz tüp bebeklerde kullanılan ilaç değil sanırım bir faydası oldu mu
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
tedavin sonuçlndı mı peki ? bende de kalitesizlik var çaare arıyorum bendeyumurta kalitesini arttırmak için sanıyorum uygulatıyor doktorlar, bildiğimiz çocuklara da verilen gelişme büyüme hormonu bu.
kullandığım ay bir fayda görmedim ben.tedavin sonuçlndı mı peki ? bende de kalitesizlik var çaare arıyorum bende
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
şuan hangi aşamadasınkullandığım ay bir fayda görmedim ben.
yumurta kalitesiz iptalşuan hangi aşamadasın
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
peki döllenme aşamasına geldiler mi doktorlar kaç yumurta vardıyumurta kalitesiz iptal
hayır cnmpeki döllenme aşamasına geldiler mi doktorlar kaç yumurta vardı
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
gıda takviyeleri var önerdiler mi peki ?hayır cnm
- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45