Ben de dün başladım Humatrope. Daha önce genotropin kullandım ilk etapta hızlı bir büyüme gelişme oldu ama daha sonra durdu. Şimdi de humatrope başladım bakalım. Yumurta sayısı fazla ama çok yavaş büyüyorlar,gelişmiyorlar. Ilk denememde 5. günü bulan embriyom olmadı. 2.denemede 3 embriyom 3.günde donduruldu hala bekletiyorum. Şu an başka bir merkezde 3.denemeyi yapıyoruz inşallah sonu güzel olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek humatrope büyüme hormonu kullananlar
- Konu Sahibi Sebcey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- büyüme hormonu tüp bebek 2018 yumurta kalitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2018
- 9
- 31
- 18
- 40
Sizin durumunuz ne oldu acaba baya zaman geçmiş bu ilaca bende başladım 2 gün oldu ancak yaptıktan sonra aşırı midem bulanıyor kulaklarım tıkanıyor bu şekilde etkiler yaşayan varmı?Ben de dün başladım Humatrope. Daha önce genotropin kullandım ilk etapta hızlı bir büyüme gelişme oldu ama daha sonra durdu. Şimdi de humatrope başladım bakalım. Yumurta sayısı fazla ama çok yavaş büyüyorlar,gelişmiyorlar. Ilk denememde 5. günü bulan embriyom olmadı. 2.denemede 3 embriyom 3.günde donduruldu hala bekletiyorum. Şu an başka bir merkezde 3.denemeyi yapıyoruz inşallah sonu güzel olur
Canim bu genatropin tek doz bir iğne degilmi.basladim atıldımBen de dün başladım Humatrope. Daha önce genotropin kullandım ilk etapta hızlı bir büyüme gelişme oldu ama daha sonra durdu. Şimdi de humatrope başladım bakalım. Yumurta sayısı fazla ama çok yavaş büyüyorlar,gelişmiyorlar. Ilk denememde 5. günü bulan embriyom olmadı. 2.denemede 3 embriyom 3.günde donduruldu hala bekletiyorum. Şu an başka bir merkezde 3.denemeyi yapıyoruz inşallah sonu güzel olur
Canim bu genatropin tek doz bir iğne degilmi.basladim atıldım
Canim sadece bir.kez tek.kullanimlik bir iğne degilmi bu genatropin. Millet sanki gün aşırı kullanıyor gibi anladim daSlm kızlar ben genetropin kullandım yumurta kalitesini arttırmak için verdi doktorum.ama bu kesin bi çözüm değil kalite adına...Bende pek bi rahatsızlık yapmadı hiç bi değişiklik hissetmedim
Canim tek doz mun atildin yani tek sefer mi.Bende atilicamda tek doz dedi doktorBende kullandim ilk denemem oldugu icin fark oldumu bilmiyorum ama. 38 yasindayim 10, gunumde yumurtalarim toplandi az igne kullandim yumurta gelistirici 10 yumurta topladilar 8 i islenebilmis bugun embriyolarin 2, gunuydu 6 si devam ediyor
Genatropin tek dozmu vuruluyor canim gün aşırı mi yoksa.cunku internette fiyatı 600 tl gibi.gun aşırı ise çok tutar.ve benim doktor bi kez dedi de.gonalf iğnelere başlayınca mi vuruluyorBen de dün başladım Humatrope. Daha önce genotropin kullandım ilk etapta hızlı bir büyüme gelişme oldu ama daha sonra durdu. Şimdi de humatrope başladım bakalım. Yumurta sayısı fazla ama çok yavaş büyüyorlar,gelişmiyorlar. Ilk denememde 5. günü bulan embriyom olmadı. 2.denemede 3 embriyom 3.günde donduruldu hala bekletiyorum. Şu an başka bir merkezde 3.denemeyi yapıyoruz inşallah sonu güzel olur
Canim bu igne tek doz defilmi.bi tanesi 600 tl zaten .sende başladım demissin sanki baya süre vurulmuş gibi konusmussun.oylemi.bilgi verebilirmisinSizin durumunuz ne oldu acaba baya zaman geçmiş bu ilaca bende başladım 2 gün oldu ancak yaptıktan sonra aşırı midem bulanıyor kulaklarım tıkanıyor bu şekilde etkiler yaşayan varmı?
Tek kullanım değil.dozunu ayarlayıp vuruyorsunCanim sadece bir.kez tek.kullanimlik bir iğne degilmi bu genatropin. Millet sanki gün aşırı kullanıyor gibi anladim da
Şu an ihtiyacım olan ilaç fakat Türkiye'de satışı yok
- 12 Ocak 2016
- 81
- 18
- 88
- 40
- 28 Haziran 2021
- 6
- 3
- 1
- 33
- 28 Haziran 2021
- 6
- 3
- 1
- 33
Merhaba faydasını gördün mü saizenin çok merak ettim tedavin nasıl devam ettiBen de saizen isimli büyüme hormonuna başladım bugün. Gün aşırı kullanacağım. Tüp bebek tedavisinde büyüme hormonu ile ilgili çok fazla Bilgi bulamadım.
Büyüme hormonu değeriniz kaç cıkmıştı acaba,benim 1.00 cıkmışMerhaba faydasını gördün mü saizenin çok merak ettim tedavin nasıl devam etti