• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek humatrope büyüme hormonu kullananlar

Ben de dün başladım Humatrope. Daha önce genotropin kullandım ilk etapta hızlı bir büyüme gelişme oldu ama daha sonra durdu. Şimdi de humatrope başladım bakalım. Yumurta sayısı fazla ama çok yavaş büyüyorlar,gelişmiyorlar. Ilk denememde 5. günü bulan embriyom olmadı. 2.denemede 3 embriyom 3.günde donduruldu hala bekletiyorum. Şu an başka bir merkezde 3.denemeyi yapıyoruz inşallah sonu güzel olur

Ben de dün başladım Humatrope. Daha önce genotropin kullandım ilk etapta hızlı bir büyüme gelişme oldu ama daha sonra durdu. Şimdi de humatrope başladım bakalım. Yumurta sayısı fazla ama çok yavaş büyüyorlar,gelişmiyorlar. Ilk denememde 5. günü bulan embriyom olmadı. 2.denemede 3 embriyom 3.günde donduruldu hala bekletiyorum. Şu an başka bir merkezde 3.denemeyi yapıyoruz inşallah sonu güzel olur
Sizin durumunuz ne oldu acaba baya zaman geçmiş bu ilaca bende başladım 2 gün oldu ancak yaptıktan sonra aşırı midem bulanıyor kulaklarım tıkanıyor bu şekilde etkiler yaşayan varmı?

Slm kızlar ben genetropin kullandım yumurta kalitesini arttırmak için verdi doktorum.ama bu kesin bi çözüm değil kalite adına...Bende pek bi rahatsızlık yapmadı hiç bi değişiklik hissetmedim

Canim bu genatropin tek doz bir iğne degilmi.basladim atıldım

Canim bu genatropin tek doz bir iğne degilmi.basladim atıldım
Slm kızlar ben genetropin kullandım yumurta kalitesini arttırmak için verdi doktorum.ama bu kesin bi çözüm değil kalite adına...Bende pek bi rahatsızlık yapmadı hiç bi değişiklik hissetmedim
Canim sadece bir.kez tek.kullanimlik bir iğne degilmi bu genatropin. Millet sanki gün aşırı kullanıyor gibi anladim da

Bende kullandim ilk denemem oldugu icin fark oldumu bilmiyorum ama. 38 yasindayim 10, gunumde yumurtalarim toplandi az igne kullandim yumurta gelistirici 10 yumurta topladilar 8 i islenebilmis bugun embriyolarin 2, gunuydu 6 si devam ediyor
Canim tek doz mun atildin yani tek sefer mi.Bende atilicamda tek doz dedi doktor

Genatropin tek dozmu vuruluyor canim gün aşırı mi yoksa.cunku internette fiyatı 600 tl gibi.gun aşırı ise çok tutar.ve benim doktor bi kez dedi de.gonalf iğnelere başlayınca mi vuruluyor

Sizin durumunuz ne oldu acaba baya zaman geçmiş bu ilaca bende başladım 2 gün oldu ancak yaptıktan sonra aşırı midem bulanıyor kulaklarım tıkanıyor bu şekilde etkiler yaşayan varmı?
Canim bu igne tek doz defilmi.bi tanesi 600 tl zaten .sende başladım demissin sanki baya süre vurulmuş gibi konusmussun.oylemi.bilgi verebilirmisin

Ben de saizen isimli büyüme hormonuna başladım bugün. Gün aşırı kullanacağım. Tüp bebek tedavisinde büyüme hormonu ile ilgili çok fazla Bilgi bulamadım.

Back