Tup bebek histereskopi fiyat

candanileri59

Ɓir musallalık saltanatım bu benim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
4.751
En iyi cevaplar
1
2.915
83
Kizlar merhaba tup bebek transferinden once histereskopi olucam bahcecide tedavi oluyorum yakin zamanda bahcecide histereskopi olan varmi fiyat bilgisi verebilirmisiniz bizden baya yuklu bi miktar istendide nerdeyse tedavi parasiyla ayni normalmi acaba.

Kizlar merhaba tup bebek transferinden once histereskopi olucam bahcecide tedavi oluyorum yakin zamanda bahcecide histereskopi olan varmi fiyat bilgisi verebilirmisiniz bizden baya yuklu bi miktar istendide nerdeyse tedavi parasiyla ayni normalmi acaba.
Ne kadar istendi bahceciiyi bilmiyorum
Ama genel olarak ucuz değil artık herşey zamlandi

Ne için yapacağına bağlı bayramdan 2 gün önce ben oldum ama benim perde vardı onu düzeltmek için 5 bin verdim bahçeci değil ama ..

Ne için yapacağına bağlı bayramdan 2 gün önce ben oldum ama benim perde vardı onu düzeltmek için 5 bin verdim bahçeci değil ama ..
T seklinde rahim histereskopi ile duzeltilcek 13.500 dediler tup bebege 17.500 verdim bana cok geldi acikcasi o para bilemedim belki burda yaptirir transferimi oyle yaptiririm

Evt aynı işlem ama bahçeci biraz daha isim yaptığı için muadillerinden daha pahalı malesef
Farkli bi doktorda yaptirabilecegimi soylediler kendi doktorumun onerdigi baska bi doktorla gorustum e tabii bahceci baska onlara cok guveniyorum ama cidden kartlar tukendi maddi olarak cok zorlayan surecler bunlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimiz bosa cikmasin insaAllah

Farkli bi doktorda yaptirabilecegimi soylediler kendi doktorumun onerdigi baska bi doktorla gorustum e tabii bahceci baska onlara cok guveniyorum ama cidden kartlar tukendi maddi olarak cok zorlayan surecler bunlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimiz bosa cikmasin insaAllah
Amin canım allah bu yolda uğraşanların mükafatını biran önce versin inşallah 🤲 ama çok demişler ya zaten tup bebek ilaçlar ayrı işlemler ayrı hepsi ayrı para bende çok harcadım ama bu işlem okadar zor değil başka yerde daha uygun yaptırabilirsiniz bahceciye bende biliyorum gitmedim ama baya araştırmıştım

Sizin rahim duzeldi dimi histereskopi ile haftaya yapicak banada doktorum biraz tedirginim acikcasi. Agriniz oldumu
Açıkçası bende çok tedirgindim ve kararsızdım ama doktorumu çok sordum didikledim 4 kez de negatif tup bebek denemem olunca kararımı verdim ve oldum ağrı hiç olmadı zaten ağrı kesici iğne yapmislardi sonrasındada kanamalar oldu çok aşırı değil,düzeldi mi bilmiyorum işin açıkçası doktor duzelttim dedi görüntüleri gösterdi ama bilemiyorum ,inşallah gebelik icin önümdeki engel buydu ve aşmışımdır..

Açıkçası bende çok tedirgindim ve kararsızdım ama doktorumu çok sordum didikledim 4 kez de negatif tup bebek denemem olunca kararımı verdim ve oldum ağrı hiç olmadı zaten ağrı kesici iğne yapmislardi sonrasındada kanamalar oldu çok aşırı değil,düzeldi mi bilmiyorum işin açıkçası doktor duzelttim dedi görüntüleri gösterdi ama bilemiyorum ,inşallah gebelik icin önümdeki engel buydu ve aşmışımdır..
InsaAllah canim bende burdan erson aksu ile gorustum haftaya o yapicak sansima hep fenomen doktorlar denk geliyor 😀

Back
X