Tup bebek histereskopi fiyat

Jel yada bariyeri bilmiyom onceki gun kontrolum vardi doktorum guzel dedi onumuzdeki ay tekrar HSG istendi yapisiklik falan olcakmi diye sonrasi insaAllah transfer olur . Benim rahmim T seklindeydi onu duzeltti doktorum corluda Erson Aksu yapti operasyonu cok ilgili bi doktordu cok memnun kaldim her sordugum soruya usanmadan cevap verdi ayrica acmisken polipleri temizlemis ve patalojiye gondermis temiz cikti cok sukur
Cok sevindim, ins hersey umdugunuz gibi olur

Cok sevindim, ins hersey umdugunuz gibi olur
InsaAllah 13 yildir bekliyorum ben hep tedavi oldun tam biktim bisey yapmicam bi donem cem hocami gordum instagramda Rabbim isteyen herkese icinde banada nasip etsin anne olmayi hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Adet sonrasini da adetin şu günü diye sayiyorlar o yüzden "adetin kacinci günü" diye sordum ☺️
Üçüncü kez olacağim ama kaçinci günü olduğumu unuttum
Canim adetten sonraki 1 hafta icinden adet bitiminden hemen sonra yapiyorlar mesela ben 9 gun adet olurum 14. Gun yapar doktor ama sen 4 gun olursun 9. Gun yapar doktor adetin şu gunu demem dogru olmaz o yuzden oyle dedim❤️

Kizlar merhaba tup bebek transferinden once histereskopi olucam bahcecide tedavi oluyorum yakin zamanda bahcecide histereskopi olan varmi fiyat bilgisi verebilirmisiniz bizden baya yuklu bi miktar istendide nerdeyse tedavi parasiyla ayni normalmi acaba.
Bana da 15 bin dediler içeride işlem yapılırsa 22 bin lira

Bana da 15 bin dediler içeride işlem yapılırsa 22 bin lira
Bahcecimi istedi bu parayi napicak islem olarak? Benim T sekli rahim histereskopisi yapilcakdi ondan dolayi 13.500 istemislerdi ben burda bahcecideki doktorumun onerdigi bi doktora 7.500e yaptirdim

Nasil bir işlem anlatabilir misin? Hastane de kalmayi gerektiriyor mu? Yoksa aynı gün çıkılıyor mu?
Benim T sekli rahim histereskopisiydi , genel anesteziyle yapildi islem sirasinda agri sizi hissi yoktu dogal olarak ama odaya cikarttiklarinda inanilmaz dehset bir agrim vardi ki agri esigim yuksektir hemen agri kesici yaptilar o agri kesici etki ettikten sonra birdahada ne agrim oldu ne sizim sabah 11 gibi oldum islemi aksamda ciktim hastaneden cok basitti yumurta toplama daha agrili bi islemdi gunlerce agrim oldu kasiklarimda

merhaba Kocaeli özel aktif yasam hastanesi doktor Eray bey de
histeroskopi +jel = 16500
mart ayında ameliyat olacağım bekliyorum

merhaba Kocaeli özel aktif yasam hastanesi doktor Eray bey de
histeroskopi +jel = 16500
mart ayında ameliyat olacağım bekliyorum
Cem beye yaptirdim son histereskopi mi 13.600 verdim jel koymadik Coook sukur rahim Duzeldi darisi basiniza olsun insaAllah

Merhaba, benim de bugun adetim bitti büyük olasılıkla bu hafta içi histeroskopi yapılacak. Sizler bu işlemi yaptırmışsınız adet gecikmesi oluyor mu sonrasında ve bunun için ilaç veriyorlar mı

Merhaba, benim de bugun adetim bitti büyük olasılıkla bu hafta içi histeroskopi yapılacak. Sizler bu işlemi yaptırmışsınız adet gecikmesi oluyor mu sonrasında ve bunun için ilaç veriyorlar mı
Ben de Şubat 14te oldum. İlk adeti 2 gün öne çekti. Genelde okuduğum kadarıyla gecikme yapmıyor hatta bir kaç gün öne çekiyormus

Ben zaten adet olmuyorum hep ilacla oluyorum bilgim yok o konuda

Back
X