Tup bebek histereskopi fiyat

Kizlar merhaba tup bebek transferinden once histereskopi olucam bahcecide tedavi oluyorum yakin zamanda bahcecide histereskopi olan varmi fiyat bilgisi verebilirmisiniz bizden baya yuklu bi miktar istendide nerdeyse tedavi parasiyla ayni normalmi acaba.
Gecen hafta oldum rahim sekli bozuk rahim ağzı dar diye 7000 tl verdim özel bir hastanede

Evet kontrole de gittim sorun olmadığını söyledi doktorum bir kaç ay kendiniz deneyin olmazsa gelin son 1 aşılama daha deneyelim yada tüp bebek nasıl isterseniz dedi bakalim aşılama gibi düşünüyoruz gebelik olmazsa hala sizin nasil gecti iyi misiniz bir sorun oldu mu 😊
Bende ozelde 7500 verdim carsamba gunu oldum kontrolunuz oldumu iyisiniz dimi bi sorun yok

Evet kontrole de gittim sorun olmadığını söyledi doktorum bir kaç ay kendiniz deneyin olmazsa gelin son 1 aşılama daha deneyelim yada tüp bebek nasıl isterseniz dedi bakalim aşılama gibi düşünüyoruz gebelik olmazsa hala sizin nasil gecti iyi misiniz bir sorun oldu mu 😊
Bende yapisiklik varmi diye tekrardan Hsg istedi doktorum

Tup bebek tedavisi goruyomda carsamba kontrolum var bidahaki ay reglden sonra tekrar hsg cektiricem sonrasi transfer olsun insaAllaaaahhh

kızlar histeroskopi ile hsg arasında neye göre karar verdi doktorlarınız? bizimki ikisini de düşündü. benim 2 yıl önce hsg çekildiği için histeroskopi istedim ama önemli olan tüpler deyip o hsg istiyor 🤷🏻‍♀️

Benimde doktorum hsg karar verdi, olumsuz tup bebek oldu benimde
ben de hsg çekilmeye karar verdim 🤷🏻‍♀️
araştırmalarıma göre tekrarlayan düşükler için histeroskopi daha fazla öneriliyor. ben henüz hiç gebe kalamadım. önceki hsg çekilmemde hiç sorun yok demişlerdi ama yine de doktoruma güvenmeye karar verdim🙈 hakkımızda en güzeli olsun inşallah

araştırmalarıma göre tekrarlayan düşükler için histeroskopi daha fazla öneriliyor. ben henüz hiç gebe kalamadım. önceki hsg çekilmemde hiç sorun yok demişlerdi ama yine de doktoruma güvenmeye karar verdim🙈 hakkımızda en güzeli olsun inşallah
Benim ilki kalp durmasi 2.negatif oldu, benimde doktorum oncelik rahim filmi onerdi insallah bizde hayırlısiyla gebe kaliriz

Negaitifi pazar gunu aldim adet bekliyorum siz oldunuz mu acabaa kac gun icinde oluruz adet

Bahçecide 2021 de 8 bine olduğum histeroskopi, bu ay yine ayni yerde 15 bine yapilacak, üstüne bir de jel kullanacak o da 3bin filan.
Bahçeci fiyatlari dolardan hizli yükseldi

Negaitifi pazar gunu aldim adet bekliyorum siz oldunuz mu acabaa kac gun icinde oluruz adet
ben de 11. gün adet oldum önceki üç gün leke geldi, yerleşme sanmıştım adetmiş🙈 çok yoğun ve sancılı geçti adetim 🤷🏻‍♀️ normalde 3 günde biter 5 gün dolu dolu sürdü. inşallah sizin ağrısız geçer iki ay sonra da beraber hamile kalırız 🌷🌷

T seklinde rahim histereskopi ile duzeltilcek 13.500 dediler tup bebege 17.500 verdim bana cok geldi acikcasi o para bilemedim belki burda yaptirir transferimi oyle yaptiririm
Ben mayıs haziran arasında histereskopi oldum polipler vardı 10 bin lira ödedim bahçeci değil ama tüp bebek için de 15 bin fiyat almıştık

neden bu kadar pahalılar yaaaa 😭
Çünkü elimiz mahkum onlarda bunu biliyorlar. Benim şehrimde ki sevdigimiz bi doktor, bu operasyonu ücretsiz yapmayi teklif etti, ben transferde bahçecide olcak diye kabul edemedim mecbur bu paralari verecegim ☹️

Çünkü elimiz mahkum onlarda bunu biliyorlar. Benim şehrimde ki sevdigimiz bi doktor, bu operasyonu ücretsiz yapmayi teklif etti, ben transferde bahçecide olcak diye kabul edemedim mecbur bu paralari verecegim ☹️
rabbim yardımcımız olsun gerçekten manevi kısmını geçtim maddi olarak da çok zorluyor.. bi de stres yapmayın diyorlar 🙈🙈

ben de 11. gün adet oldum önceki üç gün leke geldi, yerleşme sanmıştım adetmiş🙈 çok yoğun ve sancılı geçti adetim 🤷🏻‍♀️ normalde 3 günde biter 5 gün dolu dolu sürdü. inşallah sizin ağrısız geçer iki ay sonra da beraber hamile kalırız 🌷🌷
Bende sabah oldum🙈insalllahhh tez vakitte

Ben kabul etmedim bana istersem yasadigim sehirde olabilecegimi hatta doktor onerebileceklerini soylediler onlarin onerdigi doktorda yari fiyatina oldum

Peki nasil gecti, jel ya da başka bariyer uyguladilar mi
Jel yada bariyeri bilmiyom onceki gun kontrolum vardi doktorum guzel dedi onumuzdeki ay tekrar HSG istendi yapisiklik falan olcakmi diye sonrasi insaAllah transfer olur . Benim rahmim T seklindeydi onu duzeltti doktorum corluda Erson Aksu yapti operasyonu cok ilgili bi doktordu cok memnun kaldim her sordugum soruya usanmadan cevap verdi ayrica acmisken polipleri temizlemis ve patalojiye gondermis temiz cikti cok sukur

Back
X