Tüp bebek Hiç belirti yok 🥺

Merhaba , hayirlisi olsun ben İzmir'de tedavi gördüm bilmiyorum

Merhaba bende kasım ayında cem beye gittim eski tahlillerimizi baktı. Sonrasında eşimdende bendende bir kaç test istedi artı olarak vitamin verdi ikimizde kullanacağız bir ay. Testlerin 1 tanesi kaldı çıksın hepsini pazartesi atacağız. Duruma göre bir yol izleyeceğini söyledi. Bize hemen tüp bebek demedi.

Arkadaşlar 5.gün transferi oldum bugün 9. Günüm üsteki dün altaki bugün ki testim bir değişik oldu bugünki bir umut ya işte yaprak kımıldasa umut arıyoruz siz ne dersiniz pozitif olanlar 6. Veya 7. Günde hep pozitif görmüş

Eklentiler

• 20221201_143247.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 408
Alttakinde silik çizgi var hakikaten ama test bir garip geldi bana, hangi markanın bu? Bir de ikinci çizgi için çok beklemediniz değil mi? Yarın farklı markayla deneyin isterseniz varsa elinizde

Sonucunuz ne oldu ?

Ya siz ne güzel insansınız dünden beri kafayı yiyeceğim işte aradığım açıklama içine açıklamanızla şu serptiniz bu benim hiç aklıma gelmemişti tüm güzel dualarım sizinle insallah gönlünüzdeki her güzellik gerçek olsun

Bir de yazıyolar belim kopacak gibi bir ağrı alt üstü 5 gün geçmiş sanki 9 aylık hamile
Bence belirti olması biraz sizin ne hissettiğiniz ile ilgili. Mikroskopla görünen şeyden ne belirtisi olacak
Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar diliyorum herkese bugün transferimin 5. Günü hiç belirtim yok belirti olmaı şart mı yaşayan arkadaşlar yazabilir mi

gece gece guzel dualarinizla icimi isittiniz insallah saglikla guzel habere kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…