Tüp bebek Hiç belirti yok 🥺

Merhaba ben Kasım ayinin 26 sında bahcecide cem çelik beyfendiye randevu aldım pco hastasıyım daha önce yaşadığım şehirde bir tüp bebek yaptik fakat sonuç başarısız oldu cembeyde ilk randevuye gelmeden bizden bir kaç vitamin ismi veril onları kullanmamızı istedi bizde eşim ile başladık sonra süreç nasıl ilerliyor cem beyde kontrollere sık sık mı çağırıyor giden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum
Merhaba , hayirlisi olsun ben İzmir'de tedavi gördüm bilmiyorum 💞

Merhaba ben Kasım ayinin 26 sında bahcecide cem çelik beyfendiye randevu aldım pco hastasıyım daha önce yaşadığım şehirde bir tüp bebek yaptik fakat sonuç başarısız oldu cembeyde ilk randevuye gelmeden bizden bir kaç vitamin ismi veril onları kullanmamızı istedi bizde eşim ile başladık sonra süreç nasıl ilerliyor cem beyde kontrollere sık sık mı çağırıyor giden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum
Merhaba bende kasım ayında cem beye gittim eski tahlillerimizi baktı. Sonrasında eşimdende bendende bir kaç test istedi artı olarak vitamin verdi ikimizde kullanacağız bir ay. Testlerin 1 tanesi kaldı çıksın hepsini pazartesi atacağız. Duruma göre bir yol izleyeceğini söyledi. Bize hemen tüp bebek demedi.

Arkadaşlar 5.gün transferi oldum bugün 9. Günüm üsteki dün altaki bugün ki testim bir değişik oldu bugünki bir umut ya işte yaprak kımıldasa umut arıyoruz siz ne dersiniz pozitif olanlar 6. Veya 7. Günde hep pozitif görmüş

Eklentiler

• 20221201_143247.webp
    20221201_143247.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 408
Arkadaşlar 5.gün transferi oldum bugün 9. Günüm üsteki dün altaki bugün ki testim bir değişik oldu bugünki bir umut ya işte yaprak kımıldasa umut arıyoruz siz ne dersiniz pozitif olanlar 6. Veya 7. Günde hep pozitif görmüş
Alttakinde silik çizgi var hakikaten ama test bir garip geldi bana, hangi markanın bu? Bir de ikinci çizgi için çok beklemediniz değil mi? Yarın farklı markayla deneyin isterseniz varsa elinizde

Öncelikle iyi bayramlar 🌸 sizden ricam bayraminizi bu endiseyle geçirmeyin rahat birakin vücudunuzu 🙏
Transferden sonra sonuc olumlu olsa bile vucudun belirti gostermeye başlaması 6. Haftayi buluyor. İlk hafta görülen adet sancısı gibi ağrı kasık ağrısı bel ağrısı gibi şeyler muhtemelen ilaçların vucudumuza verdigi hormon takviyesinin yansimasi ki her bunye bir olmadığı icin bunlarda herkeste gorulmeyebilir.
Şöyle düşünün eger transfer olumlu sonuclanirsa bile gebeliginizi ogrendiginizde daha neredeyse 4. Haftaya yeni giriyor olacak. Normal hamileliklerde eger planlanan bir gebelik yoksa adet donemi gectikten sonra belirtiler gorulmeye baslaniyor.Daha adet dongunuzu gecmediniz bile belirti gostermeniz imkansız 🌸
Jendinize bu guzel zamanlari dar etmeyin güzel düşünün 5. Gün daha cok erken umarim güzel sonucu alirsiniz🙏
Ya siz ne güzel insansınız dünden beri kafayı yiyeceğim işte aradığım açıklama içine açıklamanızla şu serptiniz bu benim hiç aklıma gelmemişti tüm güzel dualarım sizinle insallah gönlünüzdeki her güzellik gerçek olsun 🩷

Bir de yazıyolar belim kopacak gibi bir ağrı ☺️alt üstü 5 gün geçmiş sanki 9 aylık hamile😂
Bence belirti olması biraz sizin ne hissettiğiniz ile ilgili. Mikroskopla görünen şeyden ne belirtisi olacak
Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar diliyorum herkese 🥰 bugün transferimin 5. Günü hiç belirtim yok belirti olmaı şart mı yaşayan arkadaşlar yazabilir mi

Ya siz ne güzel insansınız dünden beri kafayı yiyeceğim işte aradığım açıklama içine açıklamanızla şu serptiniz bu benim hiç aklıma gelmemişti tüm güzel dualarım sizinle insallah gönlünüzdeki her güzellik gerçek olsun 🩷
❤️❤️❤️ gece gece guzel dualarinizla icimi isittiniz insallah saglikla guzel habere kavusursunuz🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X