Tüp bebek Hiç belirti yok 🥺

Serenayanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
4
6
1
41
Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar diliyorum herkese bugün transferimin 5. Günü hiç belirtim yok belirti olmaı şart mı yaşayan arkadaşlar yazabilir mi

Hiçte sart degil herkesin bünyesi baska doktorlar bile belirti aramayin diyolar. Benimde yoktu belirtim 10.gun kasik agrisi.oldu biraz o.kadar

İyi bayramlar
Benim de sifir belirtiydi sonucum pozitif oldu..
En ufak bir kasik ağrısı, göğüs hassasiyeti hicbirsey yaşamadım 6. Haftaya kadar sonra mide bulantilarim başladı...

Öncelikle iyi bayramlar sizden ricam bayraminizi bu endiseyle geçirmeyin rahat birakin vücudunuzu
Transferden sonra sonuc olumlu olsa bile vucudun belirti gostermeye başlaması 6. Haftayi buluyor. İlk hafta görülen adet sancısı gibi ağrı kasık ağrısı bel ağrısı gibi şeyler muhtemelen ilaçların vucudumuza verdigi hormon takviyesinin yansimasi ki her bunye bir olmadığı icin bunlarda herkeste gorulmeyebilir.
Şöyle düşünün eger transfer olumlu sonuclanirsa bile gebeliginizi ogrendiginizde daha neredeyse 4. Haftaya yeni giriyor olacak. Normal hamileliklerde eger planlanan bir gebelik yoksa adet donemi gectikten sonra belirtiler gorulmeye baslaniyor.Daha adet dongunuzu gecmediniz bile belirti gostermeniz imkansız
Jendinize bu guzel zamanlari dar etmeyin güzel düşünün 5. Gün daha cok erken umarim güzel sonucu alirsiniz

İyi bayramlar
Benim de sifir belirtiydi sonucum pozitif oldu..
En ufak bir kasik ağrısı, göğüs hassasiyeti hicbirsey yaşamadım 6. Haftaya kadar sonra mide bulantilarim başladı...
İyi bayramlar kesinlikle katılıyorum size bende de hic bir belirti yoktu ve aramadimda çünkü erken olduğunu biliyordum tüp bebek diye hic birsey değişmiyor 6. Haftadan beri mahvolmus durumdayim mide bulantisindan göğüs hassasiyetide yeni başladı ki bunlarida herkes yaşamıyor bu arada belirti arayip kendini uzenlere kendilerini uzdukleri icin cok kızıyorum

İdrar testinde kaçıncı gün belli olur sizce
Kaçıncı gün embriyosu benim üçüncü tüp bebegim diğerlerinde 7. Günde çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm bu gebeligimde 8. Gün negatif görünüyordu geç tutunma olmuş 12. Gün net belli oldu ..
Anlıyorum merak ediyorsunuz ama gerçekten üzülmeye gerek yok belki yeni tutunuyor siz negatif diye bayramınızi kötü geçireceksiniz..

Ya benim 5. Gün bugün testim negatif çıktı sonradan pozitife dönermiki

Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar diliyorum herkese bugün transferimin 5. Günü hiç belirtim yok belirti olmaı şart mı yaşayan arkadaşlar yazabilir mi
Hayırlı olsun, belirtiye hiç takılma canım. Benim son denememde belrtim çoktu, olmadı. Hiç belirtisi olmadan hamile olan arkadaşlarım oldu. Bu bayramın sonu, çifte bayram olsun inşallah

4 kez transfer oldum hiçbirinde hiçbir belirti yaşamadım. (Kasık ağrısı dışında, ki bu da ilaçlardan dolayı olabiliyor) 3ü tutunmadı 4. De çok şükür pozitif gördük. Belirti anlamında diğer üçü ile dördüncü aynıydı. O yüzden belirtim yok diye üzülmeyin belirti aramayın

Hayırlı olsun, belirtiye hiç takılma canım. Benim son denememde belrtim çoktu, olmadı. Hiç belirtisi olmadan hamile olan arkadaşlarım oldu. Bu bayramın sonu, çifte bayram olsun inşallah
Güzel dualarınız için çok teşekkürler inşallah çok emek verdik maddi manevi çok yıprandık sonu güzel olsun Allahım

Kizlar valla yat yat ben duramadim bugun duş aldim hazirlandim disari ciktim dolastim geldim iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama yatmaktanda sıkıldim

Merhaba bugün test sonucumu aldım çok şükür pozitif doktorum bahçeci umut tüp bebek merkezi cem çelik
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cem çelik hocaya ben de randevu aldım. Embriyoyu genetiğe gönderip mi karar veriyor eğer genetikten olumsuz bir yanıt gelirse transferden vaz mı geçiliyor

Genetikle alakalı hiç bir şey sormadım inanın

Merhaba ben Kasım ayinin 26 sında bahcecide cem çelik beyfendiye randevu aldım pco hastasıyım daha önce yaşadığım şehirde bir tüp bebek yaptik fakat sonuç başarısız oldu cembeyde ilk randevuye gelmeden bizden bir kaç vitamin ismi veril onları kullanmamızı istedi bizde eşim ile başladık sonra süreç nasıl ilerliyor cem beyde kontrollere sık sık mı çağırıyor giden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…