Tüp bebek heyet raporu çikaracaklar için

KartalMasal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
32
26
36
Geçtiğim tum evreleri sizlerle paylaşmaya çalışiyorum tek amacım ben sağliklı ve doğru bilgi bulmakta zorlandım en azından ben birilerinin doğru ve eksiksik bilgiyle hareket etmesini sağlayabileyim.

TÜP BEBEK HEYET RAPORU
Ben Suleymaniye Kadın Doğum Hastanesine başvurdum.Öncelikle Rahim Mr hariç tum tahlilleri daha once yaptırmış olsanızda bu hastane bünyesinde tekrar yaptırmak zorundasınız.

*Adetli muayene
*Adetsiz muayene(Adetin 2. Veya 3. Günü)
*Rahim mr(Özelde anestezili yaptırmanizı oneririm regli bitià gunünüze gore randevu veriliyor)
* Kan tahlili
*Spermiyogram
*Erkek kan tahlili
Bu işlemlerden sonra Tup bebek bolumunden onay aliyorsunuz dosyalarinizi aliyorlar.Sonra Sağlik kuruluna başliyorsunuz ve;

*Dahiliye(ekg-kan-akciger filmi)ardindan tup bebek katindan tekrar perşembe gunü gelip son işlemlerinizi yapmanizı söylüyorlar.

*Persembe sabah cok erken gidin. 200tl ödedikten sonra vezneye tum.doktorlara size barkod açıyor.Dahiliye doktoruna sisteme giris yaptiriyorsunuz önce.Sonra Nöroloji ,Psikiyatri ,Genel cerraha muayene oluyorsunuz ve Ardından tup bebek katindan bir kagit alip tum gittigi doktorlara imzalatıyorsunuz tekrar hepsini dolaşıp üroloji ve kandin doğum dahil.Ardindan tekrar tup bebek katına cıkip raporu ne zaman alacağınız söyleniyor.

Merhaba dusunup paylasmissiniz tek yorum atilmamis tesekkurederim oncelkle kendi adima. Benim evliligimde 3.yilim degil 2 yil bile olmadi ve 900 is gunu sigortali olman gerekiyormus sanirsam bunlar etkiliyormu halbuki 1 basarisiz tup bebek denemem amh dusuklugum ve endometripzis ameliyatim var bunlar.yetmez mi bu rapor icin

Merhaba dusunup paylasmissiniz tek yorum atilmamis tesekkurederim oncelkle kendi adima. Benim evliligimde 3.yilim degil 2 yil bile olmadi ve 900 is gunu sigortali olman gerekiyormus sanirsam bunlar etkiliyormu halbuki 1 basarisiz tup bebek denemem amh dusuklugum ve endometripzis ameliyatim var bunlar.yetmez mi bu rapor icin

Erkek faktörlü infertilite durumlarinda 900iş günü ve 3 yil şartı aranmıyor ama kadin faktorlüde araniyor diye biliyorum bizim ki erkek faktörlü

X