Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba; ben ggaye sorularınızı okudum ve benimde birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
benim adet düzensizliği nedeni ile doktora gittim ve bazı testler istedi kan tahlileri normal hiç bir sorun yok ve perşembe günü ultrasyonla rahmime bakılacak.
biz eşimle yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz ama olmuyor sizce bende infertilite kliniğine mi başvursam yoksa bu yaptırdığım testlerden belli olur mu( doktorum sormuştu zaten bebek isteyip istemediğimizi) sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.( bu arada 1 yıllık evliyim)
:teselli: burdan da paylaşabiliriz.... sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim..
merhaba bu yazıyı yazalı uzun zaman olmuş inşallah benim sorumuda cevaplarsın şu anda ikinci tüp bebek tedavime başladım daha önceki denememde kısa protokol uygulamıştım şimdi ise uzun ilk tedavimde iğnelerimi kalçadan olmuştum şu anda lucrın kullanıyorum göbekten kendim yapıyorum çok rahat oluyomuş burdada genellikle kendileri iğnelerini göbekten yaptıklarını söylüyolar pregonu göbekten yapabiliyomuyuz
BENİMKİ DE UZUN PROTOKOLDÜ.PUREGONU GÖBEKTEN;LUCRİNİ KOLLARIMDAN YAPTIM CANIM.UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR. BEBİŞİNE KAVUŞURSUN İNŞALLAH
:teselli: burdan da paylaşabiliriz.... sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim..