- Konu Sahibi EU3
Patuli selam,sormak istediğim bir kaç şey var cevaplarsan çok sevinirim..3.tüp bebek deneyimim de maalesef başarılı olmadı, dr her seferinde sorduğumda sorun olmadığını embiryo kalitesinin 1.sınıf olduğunu ama tutmadığını söylüyor.:roflol:
Bana sadece toplama işleminden önce tam kan tahlili yapıldı şimdiye kadar.
Ben daha ileri tetkik ve tahlil istiyorum artık,ama dr gerek yok dedi...Doktoru artık değiştiricem,çünkü neden ve niçin sorularıma cevap alamıyorum daha çok moralim bozuluyor,
sence ne yapmalıyım,bir diğer sorumda,bende transferden sonra pembe,kahve akıntı hiç olmuyor,bu tutunmadığını gösterir değil mi...kafamçokkarıştı Her kezde bu durum aynımıdır,sadece göhüslerim şişiyor ve ağrıyor buda ilaçlardan sanıyorum...
Teşekkür ederim...![]()
merhaba yazını okudum tıpkı bende senin gibiyim benimde 2 başarısız denemem oldu dr her seferinde embryoların çok kaliyeli oldugunu söyledi ama tutmadı buna ragmen herşeyin çok ii oldugunu ve bir sorun gözükmediğinide söyledi benimde ilk tedaviye başladıgımda yani dr çocugumuz olmuyor diye gittiğimizde yaptırdığım kan tahlillerine göre devam ediyoruz acaba başka yapılması gereken bişey varmı