Tüp bebek hemşiresiyim..Sormak istedikleriniz konusunda yazrdımcı olabilirim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok Teşekkürler Patuli çok Iyisin...
Allah Her Dileğini Kabul Eder Inşallah:)

nelo arkadaşım;

canını sıkma hayatta herşey olacağına varır.gerçekten..karın içinde ki yapışıklık geçirilmiş enfeksiyonlara bağlı olabilir. Daha öncesine ameliyat olmuşsa buna da bağlı olabilir.
kanal açma işlemlerinde başarı %5 civarındadır. eeğer kanal açma yapacaklarsa, bu aklınızın köşesinde olsun..amaç bu ise, yani kanalları açmaksa..

HASİBE canım benim;

sizleri o kadar anlıyorum ki...Kaç yıldır tüp bebek sektöründeyim..Sizi çok iyi anlıyorum..O tatlı heyecanınızı, paniğinizi...Çok kutsal bir amaç için tedavi görüyorsunuz. Tüp bebek hastalrının en büyük özelliği, yani diğer hastalardan ayıran; SAĞLIKLI OLMALARI..Hatta hasta kelimesi yanlış bir terim..Sizler için..
Ne var ki herkesin başına gelebilir. Sadece ve sadece yardımcı üreme tekniği ile gebe kalmaya çalışıyorsunuz. hepsi bu......
Yani sadece yardımcı oluyoruz..
siz özel insanlarsınız. Allah sizi umarım bebişinize kavuşturur. Patuli teyzeleri de mutlu olur :1yes2:

çok teşekkür ederim patulicim cevabın için..

bir sorum daha var...ben 2002 yılında laparoskopiden 3 ay sonra rahim filmi çektirdim o zaman bir sorun yoktu kanallar açık.geçen 5 yılda 4 micro tedavisi geçirdim.bunlara bağlı olarak ya da başka bir sebepten dolayı tüplerde yapışıklık olabilir mi yani tekrar bir rahim filmi çektirmek lazım mı?

iyi çalışmalar...şimdiden teşekkürler...

Çok tatlısın patuli:)

İnan moral verdin herşeyin ters gittiği şu günlerde yüzümüzü güldürüyosun, içimize bir ışık tutuyosun. Hiç görmememe rağmen seni çok sevdim. Herşey için sağol...

nelo arkadaşım;

(canını sıkma hayatta herşey olacağına varır.gerçekten..karın içinde ki yapışıklık geçirilmiş enfeksiyonlara bağlı olabilir. Daha öncesine ameliyat olmuşsa buna da bağlı olabilir.
kanal açma işlemlerinde başarı %5 civarındadır. eeğer kanal açma yapacaklarsa, bu aklınızın köşesinde olsun..amaç bu ise, yani kanalları açmaksa..)

slm...cevabın için teşekkürler ancak ben rahin film çektirdim ve operasyon sırasındada kanalların açık olduğu saptandı dr da şaşırdı işte bende bunu anlamıyorum neredeki yapışıklık açılacak kafayı yiyeceğim.....allahın takdiri boşunada ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil ....:uhm: :1no2: :1no2: :1no2:

patuli ben tpü bebkle hamile kaldım.yani kan tahlilinde 218 çıktı.daha inanamıyorum aslında ama epey heyecanlıyım.daha adet günüm geçmedi.ayın 15 inde ultrasona gidecez.doktr kesecikleride görelim tam emin olalım dedi.benim sormak istediğim 2 aydır glucophage 850 mg kullnıyorum.doktor bu ilacı kesmememem gerketiğini söyledi 2 ay daha kullanılacakmış.ve prolaktin düşürücü dopergin kullanıyorum. bu ilaçları korkarak içiyorum.bebeğe zarar verirmi çünkü ilkj 3 ay önemli diyorlar.çok endişeliyim .lütfen bana yardımcı ol. çok teşekkürler

İnşallah olur canım.
bizde temmuz ayında başlıyacağız tüp bebek çalışmalarına.İnşallah ilkinde tutar ama eğer tutmazsa ikinciyi düşünmüyorum.büyük konuşmamak için düşünmüyorum diyorum.
maddi manevi çok yıpratıcı bir olay,daha işin içine girmeden beni resmen gerdi.
sizde sorun neydi?

egecan bizim sorunumuz eşimin sperm sayımı az.ve benim prolaktin hormonum yüksek çıktı.eşinde sorun olması tüp bebk tedavisinde başarı şansını sanırım yükseltiyor.en büyük avantajda kadın yaşının genç olması.

mizan senin adına çok sevindim,inşallah sağ salim bebeklerine kavuşursun.

mizan öncelikle hayırlı olsun, ben de bebek tedavisi görüyorum. bu glucophage denen ilacı ben de içiyorum. doktorum tedavi müddetince içeceğimi ve hamile kalma durumunda da bebeğin kalp atışlarını duyana kadar da içmeye devam etmem gerektiğini söyledi.

Merhaba Patuli;
Ben mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım. Şu anda henüz 1 aylık hamileyim. Dikkat etmemiz extra şeyler varmı? nelerden sakınmalıyız? Ve bu dönemde bizlere neler tavsiye edersiniz.
Aynı zamanda troid hastasıyım düzenli ilaçlarımı kullanıyorum ama yinede korkuyorum troid hastalarında düşük daha sık görülüyormuş.
şimdiden teşekkürler

selam patuli!!
sana sormak istedigin asilama sonrasi cinsel iliski öneriliyor peki tup bebek sonrasindada cinsel iliski öneriliyormu

Sevgili Patuli Benim Merak Ettiğim Mikreenjeksiyon Yöntemi Ile Tüp Bebek Yönteminin Farklari Nelerdir Sence Başari Orani Hangisinde Fazla Hangisini önerirsin Açiklarsan Sevinirim

Merhaba Patuli;
Ben mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım. Şu anda henüz 1 aylık hamileyim. Dikkat etmemiz extra şeyler varmı? nelerden sakınmalıyız? Ve bu dönemde bizlere neler tavsiye edersiniz.
Aynı zamanda troid hastasıyım düzenli ilaçlarımı kullanıyorum ama yinede korkuyorum troid hastalarında düşük daha sık görülüyormuş.
şimdiden teşekkürler

ZAMAN BEN DE MİKREENJEKSİYON YÖNTEMİNİ ARAŞTIRIYORUM AÇIKLARSAN SEVİNİRİM TÜP BEBEK TEN FARKI NEDİR HANGİ AŞAMALRDAN GEÇTİN

arkadaşım selam ben de tüp bebek yaptırcam ama çok korkuyorum benim bu tarz şeylere karşı fobim var bişey sormak istiyorum yumurta yoplamı işleminde bayıltıyorlar transver ederkende bayıltılıyormu nu konuda aydınlatırsan çok sevinirim...

arkadaşım ben de pcos hastasıyım 4 yıllık evliyim geçen ay klomen kullandım günde 1 tane fakat yumurtlamam olmadı 21,gün progestronum 0,30 çok düşük çıktı.yanlız merak ettiğim bişi var ben bu progestron seviyesiyle hamile kalabilirmiyim.bir ilaç takviyesi gerekirmi.eğer bu sene içinde olmazsa bende tüpbebek yaptırmak istiyorum.yaşadığım yer nedeniyle biraz zor ama katlanacam

benım 4yıldır olmuyo problem yanlız pregestoron5.5olugu asılamadaolduilaca cevap verıyo ama gene sonuc yok artık bıraktık 21.gun kendı halındeyken ilacsız catlıyo yumurta ama gec tabı normale gore sence kendılıgınden olmazmı bılıyosun devamlı ılac kullanamam yardımcı olurmusun

Back
X