Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nelo arkadaşım;
(canını sıkma hayatta herşey olacağına varır.gerçekten..karın içinde ki yapışıklık geçirilmiş enfeksiyonlara bağlı olabilir. Daha öncesine ameliyat olmuşsa buna da bağlı olabilir.
kanal açma işlemlerinde başarı %5 civarındadır. eeğer kanal açma yapacaklarsa, bu aklınızın köşesinde olsun..amaç bu ise, yani kanalları açmaksa..)
slm...cevabın için teşekkürler ancak ben rahin film çektirdim ve operasyon sırasındada kanalların açık olduğu saptandı dr da şaşırdı işte bende bunu anlamıyorum neredeki yapışıklık açılacak kafayı yiyeceğim.....allahın takdiri boşunada ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil ....:uhm: :1no2: :1no2: :1no2:
Merhaba Patuli;
Ben mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım. Şu anda henüz 1 aylık hamileyim. Dikkat etmemiz extra şeyler varmı? nelerden sakınmalıyız? Ve bu dönemde bizlere neler tavsiye edersiniz.
Aynı zamanda troid hastasıyım düzenli ilaçlarımı kullanıyorum ama yinede korkuyorum troid hastalarında düşük daha sık görülüyormuş.
şimdiden teşekkürler