• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek + hamilelik

meridesign

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2024
89
15
3
28
Kızlar selam ben tüp bebek le hamile kalan anne adayıyım çok şükür 🙏🏼 🧿 ilk beta değerim 852 iki gün sonra verdiğim beta değerim 2078,49 çıktı henüz doktora gitmedim daha belki hormonlardan bilmiyorum ama dün içime kuşku düştüğü için yine beta verdim 10 gün sonra değerim >50.000 çıktı doktor kontrolüm bu hafta kısmetse ama yükseliş nasıl sizce sormak istedim inşallah isteyen dileyen herkese nasip olsun 🙏🏼🧿🧿

Kızlar selam ben tüp bebek le hamile kalan anne adayıyım çok şükür 🙏🏼 🧿 ilk beta değerim 852 iki gün sonra verdiğim beta değerim 2078,49 çıktı henüz doktora gitmedim daha belki hormonlardan bilmiyorum ama dün içime kuşku düştüğü için yine beta verdim 10 gün sonra değerim >50.000 çıktı doktor kontrolüm bu hafta kısmetse ama yükseliş nasıl sizce sormak istedim inşallah isteyen dileyen herkese nasip olsun 🙏🏼🧿🧿
Maşallah değeriniz gayet güzel yükselmiş bence çok iyi

Bende tüp bebekle hamile kaldım ilk değerim 10.gün 586 dı sonra 2 gün geçti yine yaptım 1586 çıktı bir sorun çıkmaıd yani

Merhaba ,
İlk değer transfer sonrası kaçıncı gün?
İkinci değer transfer sonrası kaçıncı gün?
ve son adet tarihine göre tahmini ne kadar hamilesiniz?
Merhaba ilk beta değeri 12. Gün verdim ikinci beta değeri 14. Gün tahminimce şuan 5+6 haftalık hamileyim

Bende tüp bebekle hamile kaldım ilk değerim 10.gün 586 dı sonra 2 gün geçti yine yaptım 1586 çıktı bir sorun çıkmaıd yani
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏼🤩
Amin sağolun teşekkür ederim

Back
X