Tüp bebek haftalık hesaplama

Bende sizin gibi düşünüyorum.normal gebelerde son adet tarihi baz alınması mantıklı.cunku ne zaman ilişki yaşandı yada günde kaç kere ilişki yaşandı da hangisi isabet etti bu bilinmez.ama bizde belirsiz bir durum yok.yumurta ve sperm labaratuvara girdi 5 gün sonra embriyo olarak dondu.sonra bize verildi hepsi bu olması gerekiyor transfer tarihi ve kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli bence gün hesaplamak için.niye kimse beni anlamıyor 🥹🥹🥹
Ben sizi anlıyorum :) Memorial' de tedavi gördüm. Tüp bebek doktorum transfer tarihi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu baz aldı, ultrasonda da uyumu çıktı.
Transfer tarihinin üstüne 14+5 (5 gün embriyosu ise ) 19 gün ekleniyor. Üçüncü gün embriyosu ise 17 gün ekleniyor.

Merhaba kızlar benim kafam karıştı sizlere bir şey soracağım 10 Mart‘ta transfer oldum beta değerim 583 çıktı 11.gün kızlar size sorum şu adetin son tarihimi sayılıyor transfer günü sayılmıyormu bir kaç kişi öyle deyince kafam karıştı ben çünkü transfer günün sayıldığını biliyordum
Transfer gününü sayarsak 15 günlük fetüs eğer saymazsak 17 Şubat en sonki adet tarihim
Normal. Gebelikle tüp bebeği bir tutanların aynı gebelık oldunu dusunenler yanlıs bılıyo aynı degıl hesaplamalarında farklı doktorumla bizzat konuştum 5. Gün embiriyosuysa Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir ve adet tarihi degılde transfer tarihine göre hesaplarsan daha kolay olur

Ben sizi anlıyorum :) Memorial' de tedavi gördüm. Tüp bebek doktorum transfer tarihi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu baz aldı, ultrasonda da uyumu çıktı.
Transfer tarihinin üstüne 14+5 (5 gün embriyosu ise ) 19 gün ekleniyor. Üçüncü gün embriyosu ise 17 gün ekleniyor.
Evet bende aynı böyle duydum 5. Gün embriyosu kondu bana 7 nisanda henüz test günüm gelmedi ama 3 haftalık hamileyim inşallah😀

Back
X