kendi adıma ben iyiyim canım sen nasılsın
bende ıyıym canım pazartesiyi bekliyoruz eşimlee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi adıma ben iyiyim canım sen nasılsın
Zaten canim sakinan göze çöp batarmis kuzum:))))zaten.dikkat ettigim halde.böyle.olmasına.sinir oldum canım..
ayrıca test günlerimiz arasında 1gün var:)
süt olayı beni mahvediyo canım sütü sadece nesguikli icebiliyorum ama sıcak ballı limonlu su icecegim eşimden mandalina almış onlara saldırır artık
yok canın estağfurullah senin kaldırmadığını verilere dayanarak konuştuğunu biliyorum:)
umarım bende onlardan olurum canım..Rabbim dahada.ilerlemesine inşallah..
benim tedaviye başlamam demek hergün heyecan demek bende bir e2 var şekerim tedavi iptal oldu olmadı diye gerilim heyecan dram gözyaşı oluyoooo o sebepten bu dingin dönemi arayabilirim diye başlamıyom
Amin canım sen bi gebe kal inşallah arkandan biz gelelim..
engin bilgi ve tecrübelerim var benim bi kereeeee
tabii ki gdip olma aslaaaaa...
iyiyiz canım sen nasılsın...
burun tıkanıklığı grip habercisi amqn kuzum dikkat et kösürük tıksırmak zor oluyo test günün beklerken...ballı limonata yap sıcak sıcak iç barii geçir çabucak hastalığı canımm...sağlıkla gelsin meleğin Rabbim şifa versinn en acilindencanım normalde problemim yok ama kafamda 2yastikla yatiyodum şimdi öyle yapinca karnım kasilir diye yastik koyamiyor um haliyle uykusuz kaldım..
dediğin gibi olur bebislerimde ben uykusuzluk raziyim:)
sabırsızlıkla bekliyorum hep umutluyum hem umutsuzum..
ama kötüsü olacaksa da şimdi değil testten sonra düşünmek istiyorum![]()
Büyük paşamıza geçmiş olsun bitanemm...Rabbim küçücük elleriyle ettiği duaları kabul edip hastalığını atlatmayı nasip etsin..hayırlı yolculuklar sağlıkla git gel..aklımız sende kalmasın kendine dikkat et morla vermeye giiyorsunn sağlığın moralin yerinde olursa onlar da güç alırlar teyzelerinden...ben takip etmeye çalışacam yokluğunda kızlar da yardım ederler biliyorumm ..öpüyorumm canım su gibi git su gibi gel bebişimm..kızlar ben bu gece paşalarımın yanına gidiyorum biletimi aldım büyük paşam hastaydı geçenlerde yazdım onu görmeden içim rahat etmeyecek...bir hafta içinde dönerim...sizden rica ediyorum meryem listesinde olan arkadaşlar günlerini unutmasınlar...
amin gülüm inşaallah hayır olsun bel ağrılarınnyok bitanem şişkinlik yok ama belimde çok ağrı oldu oldu sabahı sabah ettim diyebiliriminşş bu ağrılar hayırlara işarettir canım
![]()
maşaallah yetercimm yetişkin yumoşların kaliteli beiş olsun göbüşünde can bulup kucağına almak sevgiyle sarılıp büyütmek nasip olsun inşaaallah canımcımmkızlar kontrolümü oldum geldim 5 tane yetişkin yumoş var bu gün son iğnlerimi olacağım pazartesi opum olacak
slm kızlar nasılsınız bugün
Zaten canim sakinan göze çöp batarmis kuzum:))))
Desene canım pozitif haberleri arka arkaya veririz ins :))
İnşallah bitanem inşallah rabbim yeter ki k günleri gostersin:)))
bende ıyıym canım pazartesiyi bekliyoruz eşimlee
maşaallah yetercimm yetişkin yumoşların kaliteli beiş olsun göbüşünde can bulup kucağına almak sevgiyle sarılıp büyütmek nasip olsun inşaaallah canımcımm
selaam hoşgeldin canım eşim erken geldi o sebeple bir girdim çıktımm...bişeyler hazırladımm yedi dinleniyor şimdi...
pzrts ne vardı sultan (bende her şey birbirine girdi canım)
burun tıkanıklığı grip habercisi amqn kuzum dikkat et kösürük tıksırmak zor oluyo test günün beklerken...ballı limonata yap sıcak sıcak iç barii geçir çabucak hastalığı canımm...sağlıkla gelsin meleğin Rabbim şifa versinn en acilinden
Büyük paşamıza geçmiş olsun bitanemm...Rabbim küçücük elleriyle ettiği duaları kabul edip hastalığını atlatmayı nasip etsin..hayırlı yolculuklar sağlıkla git gel..aklımız sende kalmasın kendine dikkat et morla vermeye giiyorsunn sağlığın moralin yerinde olursa onlar da güç alırlar teyzelerinden...ben takip etmeye çalışacam yokluğunda kızlar da yardım ederler biliyorumm ..öpüyorumm canım su gibi git su gibi gel bebişimm..
amin gülüm inşaallah hayır olsun bel ağrılarınn
test günümm:18::18::18::18::18::18:
tırnaklarını yemeeeeeeeeeeeeeeeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Canım inşşş halay çekeceğiz kuzummmStres yok çünki bebiş var
![]()
he rşey güzel olacak Eki Görüntüle 816840
İnşallah bitanem rabbim hayırlar vesile etsin :)burun tıkanıklığı grip habercisi amqn kuzum dikkat et kösürük tıksırmak zor oluyo test günün beklerken...ballı limonata yap sıcak sıcak iç barii geçir çabucak hastalığı canımm...sağlıkla gelsin meleğin Rabbim şifa versinn en acilinden
Büyük paşamıza geçmiş olsun bitanemm...Rabbim küçücük elleriyle ettiği duaları kabul edip hastalığını atlatmayı nasip etsin..hayırlı yolculuklar sağlıkla git gel..aklımız sende kalmasın kendine dikkat et morla vermeye giiyorsunn sağlığın moralin yerinde olursa onlar da güç alırlar teyzelerinden...ben takip etmeye çalışacam yokluğunda kızlar da yardım ederler biliyorumm ..öpüyorumm canım su gibi git su gibi gel bebişimm..
amin gülüm inşaallah hayır olsun bel ağrılarınn
Amiiiiiin canim insinşallah öyle olur canım:))
test günümm:18::18::18::18::18::18:
ben dün 3bebisin anası oldum bekliyorum canım![]()
İyi kşamlrr kızlr nasılsnız?
Jıliitte ve yeterr tedaviler nsıl gidiyor kızlarrr?
Arkadnas'dn hber vrmı çok merktayım yaa
Semoşum snden naber blımm rapor işlerin nasıl gidiyorr Rabbim yerdımcın olsunn![]()