• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım sendemi ordydın nasısln yogun hatunn:))

o oyun senin bu oyun benim oynuyom hatta tüm oyunlar benim:27::27::1:
çok yoğunum gerçekten:1:
yatak odasına girişcektim bugün yazlık kışlık ayarı ve dip köşe ebeveyn banyosuda vardı ama nolduuuuuu ben oyun oynadım oyun kulübünde hepsi kaldı:1::1::kkk::kkk::kkk::kkk:

Olsun canımmmm arada ayrı gayrı olmk iyi oluyor emin oll:9::9::9: sen bebişlerinle iyi ol yeterkii babaları gelir gider şekerimm:16::16: kızz çok tembel oldun bugün dişciye gittim ölçü alındı bklım tel tktırmyı düşünüyorum canım:16:
aynen sekerişm ne zaman gelcen diyo artık gelmiyorum ben dedimm olurmu yanlız bırakma beni özlerim diyoo:27::27:

oyun oynayıp duruyom:27::27::27:
.
oyun topiğini basacagız yakındaaa:47::47:

yatak odasına girişcektim bugün yazlık kışlık ayarı ve dip köşe ebeveyn banyosuda vardı ama nolduuuuuu ben oyun oynadım oyun kulübünde hepsi kaldı:1::1::kkk::kkk::kkk::kkk:
kızıımmm evde yazlık kışlık değiştirince ödül vermiyolar ama oyun klubünde veriyolarrrr:kkk::kkk::52::52::52::52::52::52:
tam gaz devam et oyunlara:9::9:

Bende klsik, sil süpür toz şimdilik bu kadar ypıyorum cnımm nedeni ise bayrma 1 hft kl boyacı giricek eve daha sonrsı büyük temizlik ypıcam İNŞLLAH hala gezme lışveriş modundan çıkmıyorum ,bugünde dişciye gittim çlöü alındı,pzartesi panaromik çekilip götürcem ona göre başlıcgız İNŞLLAH tüp' den daha pahalı valla :1::1: eşim istiyorsn başla dedi,bakalım canım renglide olamadım dr gidicem haftya ,ehliyete başlmayı düşünüyorum eşimle 1 kç güne görüşmeye gidicez İNŞLLH tedaviye bşlmssm araba alıck eşim bn söz verdi baklım canım böyle iştee yogun tempo içerisindeyim:9::9::9:

oyun topiğini basacagız yakındaaa:47::47:

kızıımmm evde yazlık kışlık değiştirince ödül vermiyolar ama oyun klubünde veriyolarrrr:kkk::kkk::52::52::52::52::52::52:
tam gaz devam et oyunlara:9::9:

a ha hamilelik belirtisi duygusal gel gitler:9::9::9:
iki mesaja cevabına bak çok çelişki var çok:9::9::9:
birinci oluyosun en fazla işte bi ödül yok olaydı iyiydi topiğe hiç gelmezdim o zaman:1:

a ha hamilelik belirtisi duygusal gel gitler:9::9::9:
iki mesaja cevabına bak çok çelişki var çok:9::9::9:
birinci oluyosun en fazla işte bi ödül yok olaydı iyiydi topiğe hiç gelmezdim o zaman:1:
haklısın valla nasıl farklı seyler yazmısım:1::1::1:
aman canım bunlar belirti olsaydı 300-500 bebe doğururdum bennn :52::52::52::52:

Bende klsik, sil süpür toz şimdilik bu kadar ypıyorum cnımm nedeni ise bayrma 1 hft kl boyacı giricek eve daha sonrsı büyük temizlik ypıcam İNŞLLAH hala gezme lışveriş modundan çıkmıyorum ,bugünde dişciye gittim çlöü alındı,pzartesi panaromik çekilip götürcem ona göre başlıcgız İNŞLLAH tüp' den daha pahalı valla :1::1: eşim istiyorsn başla dedi,bakalım canım renglide olamadım dr gidicem haftya ,ehliyete başlmayı düşünüyorum eşimle 1 kç güne görüşmeye gidicez İNŞLLH tedaviye bşlmssm araba alıck eşim bn söz verdi baklım canım böyle iştee yogun tempo içerisindeyim:9::9::9:

diş kolaymı bende yaptırmak istiyorum yamuk yumuk dişlerimi adam etmek istiyorum ama tembelim ben hemde çok...
ehliyete başvur tabii ama benim gibi yapma aldım kaç sene oldu cüzdanımda duruyooo kocacım bana arabada aldı bi akşam getirmiş süpriz yaptı bende tepki aynen şu şimdi zamanımıydı daha yeni ehliyeti aldım tam bilmiyorum sürmeyi mahvederim bu aradabayı dedim kocacım nasıl bozuldu anlatamam ben teşekkür etmek yerine fırça attım adama...sonra o arabayı kullanamadım ben sevmedim direksiyonu vs..hoşuma gitmedi kendi arabasını sattı benimkini kullanmaya başladı şimdilerde ben diyorum araba alsana bana diye pis pis gülüyooo aldırcam ama bu kez kullancam burnum sürtüldü :1:

diş kolaymı bende yaptırmak istiyorum yamuk yumuk dişlerimi adam etmek istiyorum ama tembelim ben hemde çok...
ehliyete başvur tabii ama benim gibi yapma aldım kaç sene oldu cüzdanımda duruyooo kocacım bana arabada aldı bi akşam getirmiş süpriz yaptı bende tepki aynen şu şimdi zamanımıydı daha yeni ehliyeti aldım tam bilmiyorum sürmeyi mahvederim bu aradabayı dedim kocacım nasıl bozuldu anlatamam ben teşekkür etmek yerine fırça attım adama...sonra o arabayı kullanamadım ben sevmedim direksiyonu vs..hoşuma gitmedi kendi arabasını sattı benimkini kullanmaya başladı şimdilerde ben diyorum araba alsana bana diye pis pis gülüyooo aldırcam ama bu kez kullancam burnum sürtüldü :1:

4 sene oldu ben ehliyeti alalı valla altımda babamın toros beyce yolları bursa yollarını aglatıyorum:52::52::52::52:
düşünün toroslaaa yapıyorum bunu en zor arabalardan biri sizmiş yapamıcanız:34:

Bilmiyorum canım yaa bu zamanaa kdr korkudan ve üşengeçlikten yptırmadım zaten kızkrdeşimde sun şeffa tel var 2 sene oldu ykında çıkarıcaklr MAŞALLAH inci gibi oldu Vall onun dişleri görünce daynamdım oonunla gittik bugün hemenn korkumu yenip başlıcm yani, arbda ehliyeti alrım benim begendim bir kaç model var begenmesi benden alması eşimden bakalım cnım nasip ama arba sürmeyede korkuyorum dikiz aynsı midemi, bulndırıyor ehliyuete gitmememin nedeni dikiz aynsıydı zatenn:9::9::9: onuda yenmem şart tabi:9::9::9: yoksa çlışırken iyi pralar kazanıyordum bu zamana kdar alırdım hevesim yeni gelmeye bşladı:9::9:

4 sene oldu ben ehliyeti alalı valla altımda babamın toros beyce yolları bursa yollarını aglatıyorum:52::52::52::52:
düşünün toroslaaa yapıyorum bunu en zor arabalardan biri sizmiş yapamıcanız:34:

ooooo süpersin valla azcık seni örnek alayım ben tırsak korkakım bu konuda neden bilmiyorum...
annemden evime kadar kullanıyorum asıl trafikte korkuyorum hayır bi de güzelim laf atan çok oluyo o sebepten:12::12::1::1::1:
şaka tabisi..

ayyy hiç çekilmezlerdi heee:19:
ama muhabbetleri süper olurdu sekeriiimmmm:52::52:

muhabbet sen kaçıncıydın ben 299.yum vs..gibi olurdu bi çoğu tanımazdı birbirlerini o derece bişi olurdu:1:

ooooo süpersin valla azcık seni örnek alayım ben tırsak korkakım bu konuda neden bilmiyorum...
annemden evime kadar kullanıyorum asıl trafikte korkuyorum hayır bi de güzelim laf atan çok oluyo o sebepten:12::12::1::1::1:
şaka tabisi..

muhabbet sen kaçıncıydın ben 299.yum vs..gibi olurdu bi çoğu tanımazdı birbirlerini o derece bişi olurdu:1:

canım valla bizim burda baraj var oranın yolu dik filan baya kötü ben orayı yaparsam heryeri yaparım diyodum babam hastalanınca mecbur kaldım kullanmaya o gün bu gündür bursa trafiğindeyim

senin sen güzelsin diye laf atıyolarmıs benimde araba kötü durumda diye sollarken millet dibimden geçiyo bizim arabaya olcana bu torosa olsun diye:9:

yok yok ben 303.çyüm:51:

dün Arkadaşıma üçtane koyuldugunu biri 1.kalite filan dedim beni güldürmek için diyoki üçüde tutarsa 1.kaliteyi hemen anlarızx dedi neden diye sordum o havalı olurda ondan diyooo:52:

canım valla bizim burda baraj var oranın yolu dik filan baya kötü ben orayı yaparsam heryeri yaparım diyodum babam hastalanınca mecbur kaldım kullanmaya o gün bu gündür bursa trafiğindeyim

senin sen güzelsin diye laf atıyolarmıs benimde araba kötü durumda diye sollarken millet dibimden geçiyo bizim arabaya olcana bu torosa olsun diye:9:

yok yok ben 303.çyüm:51:

dün Arkadaşıma üçtane koyuldugunu biri 1.kalite filan dedim beni güldürmek için diyoki üçüde tutarsa 1.kaliteyi hemen anlarızx dedi neden diye sordum o havalı olurda ondan diyooo:52:

Nafişimm çok alemsin yaaa Valla artıkk bebişler olunca büyük bir araba şrt sana canım minibüs gibi:9::9::9:

madde bir kin tutarım fena halde:9: sevdiğim insanlara değil ama:1: nasıl vazgeçecem onun formülünüde versen iyiydi:1:
madde iki zaten nezaketli bir insanım ama anne olamayışım beni bu ara saldırgan yaptı :1: acil terapi almam lazım:1:
madde üç karşılaştığım sorunları nasıl fırsat göreyim:53: hep benimi bulur arkadaş bu sorunlar deyip acıların kadınına bağlıyom hemen:ssz::ssz::1:
madde dört şükrediyorum bi yandan Allahım neden neden neden diyorum şükrüm zedeleniyooo acil tam manasıyla şükür dönemine geçmeliyim:1:
madde beş büyük hayallerim olsun sonra olmayınca hayal kırıklığımda büyük olsun olduuuuu canım :1:
madde altı küçük şeyleri dert etmiyorum zaten büyüklerden sıra gelmiyo:1:
madde yedi küçük şeylerle mutlu oluyorum mesela kredi kartı oldukça minik cüzdanımda azcık yer kaplıyooo ve beni çok mutlu ediyo:1:
madde sekiz herşey için mazeret üretim merkezi gibiyim bu aralar örneğin tedaviye başlamamak için bi sürü mazeretim var:1:
madde dokuz çözüm bulabilsem diğer maddelere gerek yok zaten:1:
madde on şimdiyi yaşıyorum aynı zamanda geçmişte olanları düşünüp akşama yemekle birlikte kocama sunuyorum yemek boğazında kalıyo herifin:1:
madde on bir kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum ben neden anne olamıyorum pabucum hatununa bak ikinciye hamile benim neyim eksik ayol derim mesela çok kez :1:
madde on iki evet herkesten farklıyım ama ben farklı olmak istemiyorum sıradan herkes gibi olup bebe yapmak istiyorum:1:
madde on üç arkadaşlarımı doğru seçiyorum az da olsa bunu beceriyorum :1: sevenim çoktur şükürler olsun:12: sivri dilim sebebiyle sevmeyenimde vardır epey:1:
madde on dört son 3 senedir dinleniyorum çok dinginim artık:27::27::37::1:
madde on beş hep doğruyu söylerim genelde ama :1: sıkıştığım an yalanda söylerim iç sakınmam yani:1:
madde on altı yalan söylecek neden oluşturmuyorum ki ben ortam gereği sıkıştığımda söylüyorum:1:
madde on yedi kontrolsüz güç güç değildir cümlesinden yola çıkarak aşırı kontrollüyüm taaa ki dediğim olmayana kadar sonra kontrolümü kaybediyorum:1:
madde on sekiz değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmekte zorlanıyorum ısrarla sonunda kadar inatla değiştirmeyi deniyorum du bakalım nolcak :1:
madde on dokuz yaşanacak herşey yaşanacakmış ondan yaşanıyormuş.. pişmanlık duymayalım ders alalım ama ben ders alsamda yine bildiğimi yapıyorum bi dahakine :1: doğruyu bilmem onu uygulamam anlamına gelmiyor bir ben var benden içeri beni yöneten :1:
madde yirmi kendimi çok seviyorum ama bunu içimden yapıyorum zira kendimden makas alıp heeyyy naber fıstık gibi cümleler sarfedersem akli dengem sorgulanır en güzeli sevecen ama belli etmeyecen:1:

eveettttt sonuç olarak yetercim ben umutsuz bir vakayım:1::1::1:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

kuantuma söyle aşırı pozitif düşünce yüklemesinden egunal ı kaybettik de kına yaksınlar:1:

KIZ ONALRIN POLTİKASI KAZANMAK KAYBETMEK DEĞİL böyle yazsam HEMEN GÖRMEK İSTERLER SENİ :1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
tamam gülüm o zmaan sen oku 2 günü ben de sonrasından alıyımm...madem bayramdan sonra işe başlıcaksın...hayırlı olsun şimdiden...inşaalah bebişinle başlarsın çalışmaya ya da bebişnle dinlenirisn evinde

Gerçekten mucize Güldenim Allahım sana da nasip etsin bu.mucizeyi tez vakitte ikisinin de kafaları uzun zamandır aşağıda popo ve ayaklar kaburga, mide bilumum iç organlarıma eziyet etmekle meşguller o kadar esneme hareketine karnımı düşürdü sıpalar dediğin gibi çok şükür riskli zaman geçti Allahım hayırlı vakitte kucağımıza almak nasip etsin.. SANA DA 4+1 EVINE 2+1 OLARAK DÖNMEYİ NASİP ETSİN. ..

İnşallah görüşürüz birtanem ben seni doğuma da bekliyordum teyzesi:1: Doğum fotoğrafçısı gelecek çok isterim olmanızı :16: Bütün sevdiklerimin o karede olmasını:16:
bu doğum kaçmaz bitanem inşaallah öncedn programlanmış ya da istemediğim bir emrivakiye maruz kalmasam 2 elim kanda olsa kanlarını yıkayıp geliyorumm....:1::1::1::1::9::9::9::9:

nerdesiniz yetwr hanım ben de arada bir uğradığımdan kim napıyo takip edemiyorum akşama derya hatun kocasıla çaya gelecek çayınyanına bişeyler yapiim dedim mutfağa girdi mi de çıkamadımm naptın bacımm yeni haberler var mııı:44::44::26::26::26:

çok güzel çok anlamlı bir paylaşım teşekkürler yeteer sultan ...ben bir markete giidp geliimm...:10::10::3::3::3::10::10:[/QUOTE]

BEĞENMENE SEVİNDİM CANIMM :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Yaaa kızlar benim bu sefer aşırı baş ağrım oldu. bugün iş için İstanbuldaydım. 12'de bırakmak zorunda kaldım. 4 saat havalanında bekledim. Arada bir ağrı kesici aldım da anca toparladım.

Ayrıca lucrinin iğnesi güzel değil diye insülin iğnesi kullanıyorum. Dozu aynı ama iğnesi daha kısa o nedenle ilaç biraz yüzeyde kalıyor, yakıyor. Bu defa bir de açılı yaptım alerji oldu cildim :( Yarın normal enjektöre geçeceğim.

Bir de gonal-f fazla ve e2 çok yükselecek diye korkuyorum. 220 TL'lik bir kutu 2 günde bitiyor. Ayrıca vurunca başım bir garip oluyor. Sanki ilaç kokusu içerden burnuma geliyor.

Bilmiyorum pek rahat değilim bu defa. İnşallah sonu iyi olur.

aynen canım benim gebe gibi davran eşine naz niyaz yap..
çünküüü teste kadar gebesin sen zaten inş. testlede tescillenir...
ben eşime son günler yaklaşınca sultanlığımın son günleri diyodum.
oda deme öyle diyodu ama öylee başka zaman gebe olmuyomkii:40:
ama çokk yatma tamammı...

caımm hayırlı olsun yeni umudun tedavin...
nerde başladın sen ?
doz yüksek evet inş.bi akslik olmaz..
bende son tedavimde göbeğim mahvoldu kola geç dediler ama dedim gebe kalırsam iğnelerim olcaktı devam edecekti iki tane.
kıymetli kolllarımı bacaklarımı ayırmıştım o günlere :1:
ama nasip olmadıı...:50:
göbeğinde yer kalırsa yap göbek yine en kolayı galiba hiç diğer traflara denemedim..
benc ekan sulandırıcı yoksa diğerleri çok mahvetmiyorr:16::16::16:

Bugün ikiz bebek arabası baktım netten. Bugaboo donkey en kalitelisiymiş. ama çok pahalı :52::52:

Kaderciğim benim doktorum Acıbadem'de ama centrum ile anlaşmalı. takipleri Acıbadem'de yapıyor, yumurta toplama ve transfer centrumda olacak. Canım inşallah o günler de gelecek. Testten sonra da naz yapabileceksin :54:

anaammmm 225 mi :53::53::53:
e2 sorunu varken nasıl 225 le başlattı :44:
Rabbim yoluna koysun sorunsuz bir tedavi olsun canım..

Valla ben de bilmiyorum. Allah'a havale ettim artık işi. Ben elimden geleni yaptım. Bu iyi dediler buna gittim. Canım bak yukarıda bazı sıkıntılarımı yazdım. Ne diyorsun, hiç sana da oldu mu bunlar?

ya canım keşke diğer ay başlasaydın o zaman aceeleye getirmesin:))yap yap göbekten bişe olmaz inşallah eğer aynı yer olmasın diye diyorsa tabi.arkadaşın adına çok sevindim cnm inşallahhh bu tedavide sen de hamile kalcaksın canımm

Yapıyorum valla göbekten :52: Doktor son anda çıkardı kongreye gideceğim diye. Kısmet böylemiş. Çabuk gelmek istiyor bebiş. Bekleyemedi bir ay daha :34::34:

Back
X