madde bir kin tutarım fena halde

sevdiğim insanlara değil ama

nasıl vazgeçecem onun formülünüde versen iyiydi
madde iki zaten nezaketli bir insanım ama anne olamayışım beni bu ara saldırgan yaptı

acil terapi almam lazım
madde üç karşılaştığım sorunları nasıl fırsat göreyim

hep benimi bulur arkadaş bu sorunlar deyip acıların kadınına bağlıyom hemen

madde dört şükrediyorum bi yandan Allahım neden neden neden diyorum şükrüm zedeleniyooo acil tam manasıyla şükür dönemine geçmeliyim
madde beş büyük hayallerim olsun sonra olmayınca hayal kırıklığımda büyük olsun olduuuuu canım
madde altı küçük şeyleri dert etmiyorum zaten büyüklerden sıra gelmiyo
madde yedi küçük şeylerle mutlu oluyorum mesela kredi kartı oldukça minik cüzdanımda azcık yer kaplıyooo ve beni çok mutlu ediyo
madde sekiz herşey için mazeret üretim merkezi gibiyim bu aralar örneğin tedaviye başlamamak için bi sürü mazeretim var
madde dokuz çözüm bulabilsem diğer maddelere gerek yok zaten
madde on şimdiyi yaşıyorum aynı zamanda geçmişte olanları düşünüp akşama yemekle birlikte kocama sunuyorum yemek boğazında kalıyo herifin
madde on bir kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum ben neden anne olamıyorum pabucum hatununa bak ikinciye hamile benim neyim eksik ayol derim mesela çok kez
madde on iki evet herkesten farklıyım ama ben farklı olmak istemiyorum sıradan herkes gibi olup bebe yapmak istiyorum
madde on üç arkadaşlarımı doğru seçiyorum az da olsa bunu beceriyorum

sevenim çoktur şükürler olsun

sivri dilim sebebiyle sevmeyenimde vardır epey
madde on dört son 3 senedir dinleniyorum çok dinginim artık

madde on beş hep doğruyu söylerim genelde ama

sıkıştığım an yalanda söylerim iç sakınmam yani
madde on altı yalan söylecek neden oluşturmuyorum ki ben ortam gereği sıkıştığımda söylüyorum
madde on yedi kontrolsüz güç güç değildir cümlesinden yola çıkarak aşırı kontrollüyüm taaa ki dediğim olmayana kadar sonra kontrolümü kaybediyorum
madde on sekiz değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmekte zorlanıyorum ısrarla sonunda kadar inatla değiştirmeyi deniyorum du bakalım nolcak
madde on dokuz yaşanacak herşey yaşanacakmış ondan yaşanıyormuş.. pişmanlık duymayalım ders alalım ama ben ders alsamda yine bildiğimi yapıyorum bi dahakine

doğruyu bilmem onu uygulamam anlamına gelmiyor bir ben var benden içeri beni yöneten
madde yirmi kendimi çok seviyorum ama bunu içimden yapıyorum zira kendimden makas alıp heeyyy naber fıstık gibi cümleler sarfedersem akli dengem sorgulanır en güzeli sevecen ama belli etmeyecen
eveettttt sonuç olarak yetercim ben umutsuz bir vakayım