Allah razı olsun.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin.. Ne 3 artık kaçıncı deneme oldu sormayın.. Çok iptallerim oldu.. 12,13 iptal tedavilerim oldu.. Çok zor yumurta elde ettik.. Havuz yöntemi uygulandı.. En son transfer yapılıyor.. Darısı isteyen herkesin başına. Bizede sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin rabbim inşaallah.. Evet sağlıksız olduğu için boş oluyor zaten..yardm öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Üçüncü denemede mi hamile kaldınız, nasıl bi süreç izlediniz, nelere dikkat etmek gerekiyor. Bir de yumurtaların sağlıksız olmasıyla boş olması aynı şey mi.. Şimdiden çok teşekkürler..
Butun forumu okudum nerdeyse canim cogu kisi hic belirtisiz hamile kalmis o yuzden Umitsiz olma Allah buyuktur dua etBenim bugün transferden sonra yedinci günüm ve sanki bomboş gibiyim sıfır belirti sıfır ağrı hiç böle hissetmemiştim şişkinliğim bilw kalamdı çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı bunca emeğeButun forumu okudum nerdeyse canim cogu kisi hic belirtisiz hamile kalmis o yuzden Umitsiz olma Allah buyuktur dua et
Amin canim aminn. Cektigimiz sikintilarin mukafatini verecek Rabbim er ya da gec sen icini ferah tut.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı bunca emeğe
Günlük hayatina devam et, stres yapma, cok düsünme ve bol bol su ic. Saglikli beslenmek zaten her zaman önemli ama Bu sürecte yeme icmenin pek bir yardimi yok bana göre. O zamanlarda doktorum bana bol su tüketmemi ve normal hayatima devam etmemi söxlemisti.slm yumurta toplamdan ve transferden sonra ne yedınız beslenmenjz nasıldı
tecrubesı ve bılgısı olanlar yazabıljrmj lutfn
tatlım nasılsın heyecanın geçti mi biraz?merhabalar. bende tup bebek tedavisindeyim. buyuk ihtimal bugun catlatma ignesi vurulacak cok heycanliyim
Bende sanirim bugün çatlatma iğğnesi vuracağım.nerde yaptiriyosunuz ?merhabalar. bende tup bebek tedavisindeyim. buyuk ihtimal bugun catlatma ignesi vurulacak cok heycanliyim
evet canim gecti artik farkli bi boyutuna gectiktatlım nasılsın heyecanın geçti mi biraz?
Bende sanirim bugün çatlatma iğğnesi vuracağım.nerde yaptiriyosunuz ?
Canım ben hergün ananas 1-2svuç kabak çekirdeği ve en az 1tane portakal yedim nette baktım bunlar iyi geliyormuşslm yumurta toplamdan ve transferden sonra ne yedınız beslenmenjz nasıldı
tecrubesı ve bılgısı olanlar yazabıljrmj lutfn
Ben fulya acıbademde yaptiriyorum. Sabah opu işlemim vardi 13 yumurta toplandi. Sende kaç tane çıktı?yeditepe universitesinde canim?
son durum ne sende?
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır.evet canim gecti artik farkli bi boyutuna gectik
7 yumurta toplandi.
3 kaldi ve bugun dondurma islemi yapildi. bu ayin sonuna dogru eger Allah kismet ederse transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?