Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah razı olsun.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin.. Ne 3 artık kaçıncı deneme oldu sormayın.. Çok iptallerim oldu.. 12,13 iptal tedavilerim oldu.. Çok zor yumurta elde ettik.. Havuz yöntemi uygulandı.. En son transfer yapılıyor.. Darısı isteyen herkesin başına. Bizede sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin rabbim inşaallah.. Evet sağlıksız olduğu için boş oluyor zaten..

Tup bebek yaptiranlar surec nasil ilerliyor? Bilgi verebilir misiniz? Bir dahaki adetimin 2.gunu tedaviye başlayacağım nasipse Bursa'da

Benim bugün transferden sonra yedinci günüm ve sanki bomboş gibiyim sıfır belirti sıfır ağrı hiç böle hissetmemiştim şişkinliğim bilw kalamdı çok korkuyorum

Benim bugün transferden sonra yedinci günüm ve sanki bomboş gibiyim sıfır belirti sıfır ağrı hiç böle hissetmemiştim şişkinliğim bilw kalamdı çok korkuyorum
Butun forumu okudum nerdeyse canim cogu kisi hic belirtisiz hamile kalmis o yuzden Umitsiz olma Allah buyuktur dua et

slm yumurta toplamdan ve transferden sonra ne yedınız beslenmenjz nasıldı
tecrubesı ve bılgısı olanlar yazabıljrmj lutfn

slm yumurta toplamdan ve transferden sonra ne yedınız beslenmenjz nasıldı
tecrubesı ve bılgısı olanlar yazabıljrmj lutfn
Günlük hayatina devam et, stres yapma, cok düsünme ve bol bol su ic. Saglikli beslenmek zaten her zaman önemli ama Bu sürecte yeme icmenin pek bir yardimi yok bana göre. O zamanlarda doktorum bana bol su tüketmemi ve normal hayatima devam etmemi söxlemisti.

Merhaba bayanlar bende ilk defa tüp bebek yaptım 3.hsftadan sonra malesef bebeğim Rahime tutunamadı doktor şimdi karyola analizi istedi sizler yaptınız mı bu analizi yada bu tedaviden önce yaptırmak gerekmyormuydu

He pardon banbini 7 yumurta yazmişsın şimdi gördüm. Hayirlisi olsun inşallah. Bakalim benim kaçı döllencek. İnşallah döl lenmede olur hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…