İnşallah canım bebişlerimiz sıkıca tutunur bizlereBeklenenden yavaş artmış canım. iki test arasında 5 gün var. normalde 2 günde 2 katına çıkması beklenir. yani senin 12 şubattaki testinde en az 90 civarı çıkması gerekirdi. umarım kuvvetlenir ve değerlerin yükselir.
sorma valla çok fena bi şey.
doktor voltaren jel verdi.
bir iki sürdüm geçti.
sonra bir okudum hamileler doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanmamalı yazıyo.
bıraktım hemen.ama dayanamıcam bu akşam sürdürcem eşime.
okulda çok kötü oldum çünkü.
Hakkımızda hayırlısı olsun inş cnm..güzel düşünelim güzele erişelim inş..Nasil bir anda baslamisdik tedaviye. Hemen oluverir sandim..meger ne zor sureclermis..olmadi..kimyasalla sinuclandi..ikincisinde de yumurta erken catlamis dediler toplabamadinasil bir sans varmis bende sasginim..simdi bekliyorum..bayram sobradi yine dusunuyoruz tedaviyi..korkuyorum cok hemde ..yine bi olumsuzlukla karsilasirsam diye...Allahim yar ve yardmcimiz olsun cumlemizin...amin..
İnşallah canım. .Hakkımızda hayırlısı olsun inş cnm..güzel düşünelim güzele erişelim inş..
Nasil bir anda baslamisdik tedaviye. Hemen oluverir sandim..meger ne zor sureclermis..olmadi..kimyasalla sinuclandi..ikincisinde de yumurta erken catlamis dediler toplabamadinasil bir sans varmis bende sasginim..simdi bekliyorum..bayram sobradi yine dusunuyoruz tedaviyi..korkuyorum cok hemde ..yine bi olumsuzlukla karsilasirsam diye...Allahim yar ve yardmcimiz olsun cumlemizin...amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?