Tüp Bebek Günlüğümüz !

Beklenenden yavaş artmış canım. iki test arasında 5 gün var. normalde 2 günde 2 katına çıkması beklenir. yani senin 12 şubattaki testinde en az 90 civarı çıkması gerekirdi. umarım kuvvetlenir ve değerlerin yükselir.

İnşallah canım bebişlerimiz sıkıca tutunur bizlere

Merhaba sedamu ve anneler,
Konunun uzerinden baya gecmis hayirli olsun bu arada bebisleriniz. bi konuda beni bilgilendirebilr misiniz? 21 haftalik hamileyim ve sirt agrim basladi. doktor
voltaren jel surebilirsin dedi 4 defa surdum sonra okuyunca kesinlikle hamilelikte kullanmamali yaziyo biraktim korktum. Sedamu kullanmis acaba bi yan etkisi vat mi yok mu onu ogrenmek istiyorum. Yardimci olabilir misiniz?

Slm arkadaslar beni bi konuda bilgilendirirmisiniz her ayin 4 unde regl oluyodum gecen ay olmadim 5 inde kan testi yaptirdim 56.3 cikti 9 undada kanamam geldi kimyasal gebelikmis 6-7 gun kadar surdu kanamam simdi ben bu ay kacini beklemem lazim kan testi yaptirmak icin

kesinlikle Mehmet ali akmanı önermiyorum şöhret budalası onun yüzünden illeri derecede derin ven yetmezlik oluştu üçüz hamileliğimde zorla ve baskı uyguluyarak birtanesini öldürttü neymiş zarar verirmiş halbuki operasyon çok daha riskliydi bizde cahildik ben o zamanda istemiyordum eşim üzerinden baskı oluşturdu eşimde sonra çok pişman oldu.bende eşimde ona hakkımızı helal etmiyoruz daha önce dört tane hasta göndermiştık bunları bize yaşatmadan önce onlarıda boş yere ümitlendirmiş ve hayalkırıklığıyla döndüler onun mantığı hamile kalsın bi başarım olsunda ne olursa olsun. benimde çocuğum oldu ama bakamıyorum şu anda ne fayda

bende venöz yetmezlik olduğunu ve alt katta prof dr kürşat bozkurt olduğunu ona görünmek istediğimi söyledim hayır gerek yok bu abartılacak bir şey değil çok takıyorsun dedi keşke dinlemeyip gitseydim ozaman aşırı progestanın varisi tetiklediğini ve çoğul gebeliğin beni sakatlık derecesine getirip derin venlerdede yetmezlik yapacağını öğrenip üçüz değilde tek emriyo trasferi yaptırrdım ama bilgisi olmadığı halde bilgiçlik taslayıp benim bu hale gelmeme sebep oldu

(Canlanmış kalbi kesinlikle öldüremem
Prof. Dr. Sezai Şahmay (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi)
Tüp bebek uygulamasındaki üçüz veya dördüz bebekler, tedavideki başarısızlığın göstergesidir. Amaç, gebeliği tek bebek ile sonlandırmak olmalı. Aksi durumlarda doğum riskleri artıyor. Bebeklerde özelikle görme ile ilgili ciddi kusurlar oluyor. Ailenin istekleri göz önüne alınarak, üçüz bebekler bazen ikiye indirilebiliyor. Ancak ikiz veya üçüz olması, uygulamada doktorun elinde olan bir durum. Aslında hekimlerin uymak zorunda olduğu bazı kısıtlamalar ve kurallar var; eğer onlara uyulursa tek gebelik mutlaka sağlanır. Ama üç veya dörtten fazla embriyo koyarsanız çoğul gebelik zaten kaçınılmaz olur. Ben canlandırılmış bir kalbi iğne yaparak öldüremem, hiç kimseye de bunu yapmasını söyleyemem. Bu tabloyu yaşamamak için baştan önlem almak daha akıllı bir işlem
olur. Embriyo oluşmadan buna karar vermek lazım. Bu hale gelmeden önce önlem alınmalı; az sayıda embriyo transfer edilmeli. Aksi halde hem aile hem de doktor stres yaşıyor) ama bizim dr. Mehmet ali akman hiç strese girmedi sırf prof.dr Recep Has beyin gözüne girmek için bizi baskı yapıp bir tanesini öldürmezsen üçünüde kaybedersin diye korkuttu gözümün önünde hareket eden bebeğin kalbine iğre batırarak ölmesine sebeb oldu hala rüyalarımda görüyorum tabi bu onun için olağan bir şey öldürmeye alışkın.o vaki dr.Sezai bey gibi vijdanı bozulmamış hekimlere danışma şansım olsadı keşke

Slm kızlar eski arkadaşlarımdan olan varmı ?sizleri merak ediyorum umuyorum ki güzel haberleriniz vardır heycanla bekliyorum benim kızım 1.5 yaşında büyütmeye calisiyorum uzun zamandır giremedim ama hep hayatimin bir köşesinde varsınız ve dualarimda hersey gönlünüzce olsun insallah

biz 10 yıllık evliyiz afganistandan istanbula taşındık.uzun araştırmalar sonrasında DR SEVAL TAŞDEMİR i bulduk bizimle çok ilgilendiler ve çok güler yüzlü i,lk denememizde gebelik oluştu şuan 30 haftalık hamileyim hemde dondurulmuş embriyolarım var Allahın izni ile ilereleyn zamanda onuda kullanmak istiyoruz şimdi de kardeşim tedaviye başladı inşallah onunda güzel haberlerini bekliyoruz

Merhabalar..benim 3.denemem oldu.12.gün değerim 36ydı çok üzülmüştüm,şimdi 14.günüm ve 92 olmuş.hamilesin dediler,bi heves hamilelik takvimini bile ekledim hemen.değere bakmana gerek yok artık dediler 2haftaya keseye gel dediler..napcağımı bilemedim tavsiyelerinize ihtiyacım var.siz hamişler normal insanlar gibimisinizçok yabancı ve yeniyim burda

Nasil bir anda baslamisdik tedaviye. Hemen oluverir sandim..meger ne zor sureclermis..olmadi..kimyasalla sinuclandi..ikincisinde de yumurta erken catlamis dediler toplabamadi nasil bir sans varmis bende sasginim..simdi bekliyorum..bayram sobradi yine dusunuyoruz tedaviyi..korkuyorum cok hemde ..yine bi olumsuzlukla karsilasirsam diye...Allahim yar ve yardmcimiz olsun cumlemizin...amin..

Hakkımızda hayırlısı olsun inş cnm..güzel düşünelim güzele erişelim inş..

arkadaşlar sizde bir ricam olucak..... lütfen ulun uluğ hakkında bilgi verirmisiniz nasıl bi doktor ? bağdat caddesinde özel yeri varmış ama transferi toplamayı başka kavacıkta bi hastanede yapıyormuş ulun bey iyidir tamam ama o toplama yaptığı hastanenin labratuvarı nasıl acaba bilgisi olan varmı daha önce ulun beyde deneyenler lütfen cavap yazabilirmi

Arkadaşlar bugün transferim 9. Günü beta HCG 37 çıktı. Ama iki gün önce gonapeptyl çatlatmak iğnesi yapmıştım acaba onun etkisi mıdır. Benim durumunu yaşayan var. Torunlarımıza ihtiyacım var

selam arkadaslar bu ankarada tup bebek yaptirmak istiyoruz ama nereye hangi doktora gidecegimize karar veremedik yardimci olurmusun

yardm öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Üçüncü denemede mi hamile kaldınız, nasıl bi süreç izlediniz, nelere dikkat etmek gerekiyor. Bir de yumurtaların sağlıksız olmasıyla boş olması aynı şey mi.. Şimdiden çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…