Tüp Bebek Günlüğümüz !

tedavin hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah.

Vay en eski topiklerden birini buldum

Aranızda laparoskopi amarliyatı olan varmı nasıl geçiyor bnde tüp bebek tedavisine başladım yumurtalarım toplandı çikolata kisti var ve tüpde sıvı var doktor ameliyat olmadan transfer yapmayalım dedi aranızda böyle şeyler yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz

Merhaba canim ben 21 martta kismetse histeroskopi ve laparoskopi olacagim. 1 hafta once tamamen arkadastan duyduum bilgiyle 6 7 aydir ugrasmama ragmen cocuk olmayinca amh testi yaptirdim.0.83 cikti yani yumurta rezerv dusuklugum varmis yasim 29. 1 bucuk yildir evliyim. Sonrasinda bi kac doktor arastirdim ve bi tanesi cok detayli muayene etti endometriozis denilen hastaligin bende oldugunu dusunerek once ameliyatla icindeki yapisikliklardan kurtulup sonrasinda tup bebek tedavisinin cok daha etkin sonuc verecegini ve dayanilmaz adet agrilariminda bi nebze iyilesecegini bildirdi. Bana cok mantikli geldi. Hem varsa tuplerde bir sikinti onuda histeroskopi ile mudahale edecek. Bu surecte en cok korktugum laparoskopide her doktorun dedigi gibi yumurta rezervinin cok daha dusmesi idi. Cunku benim sag yumurtalikta 3 solda 3 yumurtam kalmis. Fakat doktorum bu islemde yumurtaliklarima dokunmayacagini herhangi buyuk bir yumurtalik kistimin olmadigini soyledi. Sana tavsiyem bu ameliyati olacaksan ve yumurtalik kisti ile ilgili bir peoblem varsa laparoskopiden once yumurtaliklarini dondurup ve toplatip oyle ameliyat olman olacakti ki doktorunda ztn bunu yapmis.su an seni ameliyat etmesi yumurtaliklarina zarar.vermez cunku toplama islemini yapti.bu kesinlikle en iyi yontem. Icin rahat olsun bence. Cunku bu islemle iceriyi bebege uygun hale getirecek ve sonrasinda tup bebek cok daha saglikli bir tercih olacak diye dusunuyorum.simdiden cok gecmis olsun umarim en yakin zmnd bebegine kvusursun

İnşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız inşallah saol anlatımın için inşallah sende emeklerinin karşılığını alırsın Bn 1 ay sonra ameliyat olacam sen ne zaman olacaksın ameliyat belli mi

İnşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız inşallah saol anlatımın için inşallah sende emeklerinin karşılığını alırsın Bn 1 ay sonra ameliyat olacam sen ne zaman olacaksın ameliyat belli mi
Insallah canim hepimiz bebisler hayallerden kucaklra dussun diye ugrasiyoruz. Haftaya persem olacagim ben ameliyati. Bugun lucrin vurdular 1 aylik. Bir de nisanda 1 aylik vurulcak. Ameliyati haftaya olduktan snra iyilesmecsurwci falan derken nisani gecip mayista transfer asamasina gelecegiz insallah . Bu ilk denemem benimde aslinda bi anda bu islerin oconde.buldum kendimi
Bi haftada rezerv azligini ogrendik doktor secimi fln derken tup bebek ile ilgili sifir bilgi varken suan bayag bilgilendim. Hayat boylesini nasip etmis . Bu arada doktorun kim istanbuldamisin

Anladım canm bnmde ilk denemem olacak nasipse evet istanbuldayım doktorum can koşal sen demi istanbuldasın

Amin inşallah canm rabbim yardımcımız olsun Hangi hastaneye gidiyorsun
Ben Camlica Medicana ya gidiyorum doktorum Birol Vural bey. 3 doktor gezdim bu surecte. Yeditepe universitesi Cem ficiciogluna gittim hic memnun kalmdim 5 dk da muayene standart birkac test istegi ve yolladi bir de Yucel Kahraman'a gittim Bruksel Tup Bebek Merkezi Sisli deydi o . Nedense endometriozisle ilgili hic bisi konusulmadi direkt tup benek receteso verdi. Kimse isin ozune inmek ostemiyor. Tup bebek yapariz gider kafasindalar ben hoslanmadim ama ikisode alaninda cok cok populer hocalar ben sdc ilgi alaka ulasilabilirlik ve bana zaman ayircak bir doktordan yana kullandim tercihimi.

Anladım canım sana bi fiyat verdiler mi ameliyat için

Anladım canım sana bi fiyat verdiler mi ameliyat için
Evet 11 12 bine geliyordu sanirsam fakat benim tamamlyici saglik sigortam var ve provizyon verdi anlasmali hastaneside oldugu icin ve oncedn boyle bi rahatsizligim olmadigi iicn provizyon cikti ucretsiz olcak. Sen ne kadara olacaksin.

Evet 11 12 bine geliyordu sanirsam fakat benim tamamlyici saglik sigortam var ve provizyon verdi anlasmali hastaneside oldugu icin ve oncedn boyle bi rahatsizligim olmadigi iicn provizyon cikti ucretsiz olcak. Sen ne kadara olacaksin.
Bilmiyorum biz sormadık doktorda bişey demedi provizyon nedir

Saglik olunca mevzu fiyatlarin onemi kalmiyor bazen. Provizyon demek saglik sigortasinin hastanenin soyledigi tedavinin butun ucretini karsilamasi demek. Onay veriyor yani. Sen neden ameliyat oluyosun
Çikolata kisti var bide tüpde sıvı varmış o yüzden ameliyat dedi doktor

Yumurta toplatip kist almasi en mantklisi hayirlisi olsun ins duzelir cnm
İnşallah canm rabbim kucağımızı boş bırakmasın aynn doktor iy sadece ameliyat fiyatı yüksek olur diye korkuyorum inşallah çok olmaz senin dediğin gibi 10 bin falan isterlerse bilmiyorum naparım

İnşallah canm rabbim kucağımızı boş bırakmasın aynn doktor iy sadece ameliyat fiyatı yüksek olur diye korkuyorum inşallah çok olmaz senin dediğin gibi 10 bin falan isterlerse bilmiyorum naparım
Eger suan odeme guclugun varsa diyecegim sey su. Anlasmali hastanelere git. Istanbuldaysan medicnaayo tavsiye ederm. Yada bu ameliy devlette de oluyo inan cok zor degil.

Eger suan odeme guclugun varsa diyecegim sey su. Anlasmali hastanelere git. Istanbuldaysan medicnaayo tavsiye ederm. Yada bu ameliy devlette de oluyo inan cok zor degil.
3-4 bin kadar ödeyebilirim ama fazla derlerse çok zorlanırız biz İstanbul’a yeni taşındık devlet hastanelerini tam bilmiyorum bide hersey bi elden çıksın istiyorum bilmiyorum bakkalım rabbim büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…