• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bugün transferden sonra 10. günüm...hic bi belirti yok..bence tutmadı...dün idrarda tam net negativ cıkdı.... 3 senedir uğraşıyorum olmuyo bi türlü... ilk tüpbebektransferin ve içimde olmadı diye bi hiz var... yerieşmekanaması da olmADIIII

Cnm benim inşallah hamilesindir bol bol dua et ...

Evet cnm kimyasalmış doktor öyle dedi
Biliyorum cnm beni anladığınızı asıl ben sizleri daha iyi anladım vede çoooook fazla dua edicem sizlere kendim kadar ne kadar dua ediyorsam sizede o kadar dua edicem .... inşallah cnm meleklerimize biran önce kavuşuruz

canım menim yaaaaa kıyamam sana :38:

dualarına amin diyorum canım bir an önce gelir bebeklerimiz inşallah

kızlar bugün transferden sonra 10. günüm...hic bi belirti yok..bence tutmadı...dün idrarda tam net negativ cıkdı.... 3 senedir uğraşıyorum olmuyo bi türlü... ilk tüpbebektransferin ve içimde olmadı diye bi hiz var... yerieşmekanaması da olmADIIII

inşallah idrar testi yanılır canım değerin düşük başlayıp sonradan artabilir bu durumda idrar testi negatif çıkabilir güvenme derim..
kan testi asıl olan biliyorsun..
yerleşme kanamasıda herkeste olan bişey değil böyle beklentilerle yıpratma kendini..
en güzeli ver kanı kesinleştir durumunu..

selam canlarım.. sizi çok özledim sıpalardan fırsat bulup giremiyorum. büyüdükçe iyice şımardılar. :22:
Az önce hepiniz için dua ettim. en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamanız için.
şuan ikisi de uyuyor. kızım az önce kucağımda uyudu kaldı o kadar masum ki bir an çok duygulandım ağlayasım geldi. Rabbim bana bu günleri gösterdi isteyen herkese de nasip etsin.

oyyyy kuzu onlar kuzuuuuuuu maşallahhh şımarıyorlar demek :1:
mesajın sonunu okurken gözlerim doldu hayal ettim anne kız halinizi Amin canım inşallah bizlerde yaşarız o güzel duyguları:5::5::5:

:3:slm kızlar bu gelen yeni yıl hepmize hayırlı kapılar açsın inş:40: cupcakelove canım hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmez elimizden rabbim bidakine yüzümüzü güldürsün inş :emir_bebek::nazar:zamanla değil duayla gelir beklenen umudunuzu yitirmeyin kızlar :40:rabbim elbet bi gün nasip edecek herşeyim bir zamanı var :31:umarım ki allahım bütün dualrımız kabul olsun inş :16:

:3:slm kızlar bu gelen yeni yıl hepmize hayırlı kapılar açsın inş:40: cupcakelove canım hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmez elimizden rabbim bidakine yüzümüzü güldürsün inş :emir_bebek::nazar:zamanla değil duayla gelir beklenen umudunuzu yitirmeyin kızlar :40:rabbim elbet bi gün nasip edecek herşeyim bir zamanı var :31:umarım ki allahım bütün dualrımız kabul olsun inş :16:

Amin cnm benim
Doğru diyorsun cnm hayılısı buymuş biraz etkilendim ama geçecek inşallah iki ay sonra allahın izniyle ikinci tedaviye başlıcam pess etmedim 2014 de allahın izniyle hepimizin bebeği olur inşallah

DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar

selam canım hayırlı cumalar:16::16::16:

Amin cnm benim
Doğru diyorsun cnm hayılısı buymuş biraz etkilendim ama geçecek inşallah iki ay sonra allahın izniyle ikinci tedaviye başlıcam pess etmedim 2014 de allahın izniyle hepimizin bebeği olur inşallah

oooo süpersin harikasın seennnnnn
2 ay sonra yeni tedavi demek diğer topiğe gel listemize eklicem seni:16::16::16:
bilgilerini yaz oraya olurmu..
infertilite sebebi
vs...

DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar

Amin canım hayırlı cumalar:16::16::16:

Amin cnm benim

:46:işte bu bak ne güzel ayaktasın herzamnda oyle olmalıyız kendimizi üzünce fayda değil zararımıza olur :40:allhım büyüktür inş ikincide mutluluk daim olsun inş:16:

selam canım hayırlı cumalar:16::16::16:

oooo süpersin harikasın seennnnnn
2 ay sonra yeni tedavi demek diğer topiğe gel listemize eklicem seni:16::16::16:
bilgilerini yaz oraya olurmu..
infertilite sebebi
vs...

Amin canım hayırlı cumalar:16::16::16:
:3: sanada selamlar olsun cancağızım güzel yüzlü güler yüzlü kalbi temiz gönlü zengin eli açık umudu bol bizlere destegini esirgemeyen canımızın canı hayırlı cumalar olsun :1::nazar::38:nasılsın bakalım ne var ne yok marifetli hatun:32:

Aynen cnm durmak yok bende ikinciyi denicem allah büyük inşallah ikincide tutar
Allahım inşallah sorunsuz bi gebelik yaşarsın cnm benim birde çektiğin sıkıntıları daha çok unutman için inşallah hayırlısıyla çifte mutluluk yaşarsın ikiz bebeklerin olur o zaman bende çok mutlu olurum birdaha üzülme hep mutlu ol cnm bebeklerinle beraber güzel günler yaşa

Amin canım benim teşekkür ederim. Darısı senin başına inşallah. Umarım bu sefer bebegine kavusursun. Ben bugün keseyi gördüm tekmiş. Ama çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah.

Aynen cnm durmak yok bende ikinciyi denicem allah büyük inşallah ikincide tutar
Allahım inşallah sorunsuz bi gebelik yaşarsın cnm benim birde çektiğin sıkıntıları daha çok unutman için inşallah hayırlısıyla çifte mutluluk yaşarsın ikiz bebeklerin olur o zaman bende çok mutlu olurum birdaha üzülme hep mutlu ol cnm bebeklerinle beraber güzel günler yaşa

Amin canım benim teşekkür ederim. Darısı senin başına inşallah. Umarım bu sefer bebegine kavusursun. Ben bugün keseyi gördüm tekmiş. Ama çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah.

Çok sevindimmmmmmm cnm benim senden iyi haberler almak beni mutlu ediyor çünkü çok sıkıntılar çektin ama çok şükür bebeğin karnında keseyide görmüşsün artık için rahatlamıştır inşallah güzel anne :) merak ettim acaba annesi gibi gözleri renklimi olacak güzelliğini annesinden alsa fena olmaz :) ikinizede koca bi maşallahhhhh buarada içime kız doğdu bakalım bilecekmiyim :)

Tedavin hayırlı olsun cnm
Benimde transferim 6 aralıkta oldu bende senin gibi ne yapmam ve ne yemem gerektiğini sordum allah razı olsun kızlar çok yardımcı oldular ne dediyseler yaptım ve yedim ananastan tut taza fasulyeye kadar yedim :)) sola yat dediler onu bile yaptım :)) cnm sende öncelikle yediğine ve içtiğine özellikle dikkat et cnm hazır gıdadan ve gazlı içeceklerden uzak dur...
Transferden sonra ilaçlar iğneler kabız yapa bilir dediler her sabah aç karnına 2,3 tane kayısı yedim ılık su içtim çok işe yaradı..
Sabahları peynirimi yumurtamı sütümü içiyorum arada cevizimi meyvemi akşamlarıda sebze ağırlıkta yiyorum vs vs birde çayı ve kahveyi çok sevdiğim halde içmiyorum onun haricinde ilk transferden sonra 3 gün dinlensen yeter sonra fazla yormadan işlne gücüne bakabilirsin zaten doktorlarda öyle diyor
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızzz cnm
Amin insallah canim allah heoimizin yuzune baksin insallah hepimiz anneligi tadariz hep pozitif olacagiz insallah

yok be canım nereye yükseliyor daha dedim ya canım hakkımızda hayırlısı inşallah bundan sonra sizler için hayırlısı olur yeni tedavınde hayırlı sonclar alırsın ben artık kesinlikle dusunmuyorum

Canım bılıyorum beklemek ortada kalmak cok zor ben bır tup annesıyım ve 12.gün deger 22 ile baslıyan doktorun hiç ümit vermediği bi anne ondan önce bıkeredaha hamile kaldım ilk deger 400 ama sonuç düşük oyuzden ne olur umutsuz olma Rabbim ol desin deger falan boş doktor bıle ınanmadı benım gidişatıma ta ki 8. Haftada kslo atışlarını dınleyene kadar umutsuzca baslaysn bı yolun sonunda şükürler olsun meleğim kollarımda 3 ayı devırdık elhamdülillah gecen sene bu zamanlar tedavıdeydım seni siz hepınızı cok ıyı anlıyorum ne olur inan kuzunun senınle olduguna vucuduna olumlu seyler hıssettır dua ile inş kuzun senınlefır yok ole yılmak yıkılmak busefer olmazsa Allah gıc verdıgı surece devam yas kac bılmıyorum ama zaten bellı bı zamana kadar yolu var sen elınden gelenı yap mevlam neylerse guzel eyler inan bana inş kuzucuğunu bıgun kucagına alırsın ve bana hak verırsın herseye degermiş unuttum gıttı iykı cabalamışım dıyceksın belkı senın tuzun kuru konusursun dersın ınuda anlarım bende bana tesellı veren couklular için bazen ole düşünürdüm ama ne olur yılma inan Rabbim cok buyuk istemeye yalvarmaya dua ya devam o kapıdan hiç ayırılmayslım inş acıcak Rabbım kspılarını hepiniz için herzaman yazmasamda hep okuyorum ve hepiniz hep duamdasınız :38:

kızlar bugün benim 12. gün...hastanede test yaptırdım deyerim 0.0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sizce deyisebilirmi...moralim cok kötüüüü

kızlar bugün benim 12. gün...hastanede test yaptırdım deyerim 0.0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sizce deyisebilirmi...moralim cok kötüüüü

hayır canım değişmez değerin maalesef...
lütfen yıpratma kendini hepimiz gördük negatifleri bak hala pes etmedik anne olacaz diye çıktık bu yola sende olacaksın..

Back