Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar yaptırdım tahlilimi 16.00 gibi alıcam sonucu hayırlısı bakalım
Aldınmı sonucu cnm heycanla bekliyorum
aldım canım 39 cıktı doktorla konustum 5. gün embriyosu gec dollenme olabilir 2 gün sonra tekrarla dedi bence sallıyor zaten ben biliyordum olmadıgınıı hayırlı artık napim ya zaten ilaçlarıda bıraktım dahada yaptırmamda gitmemde
Hayır niye ilaçlarını bırakıyorsun cnm doktorun doğru demiş
Ben burda çok gördüm birden yükseldiğini gülden nerdesin cnm sen daha iyi bilirsin
Bence gebesin cnm iki gün sonra ikiye katlanır belkide daha fazla çıkar hiç belli olmaz cnm bırakma ilaçlarını lütfen
aldım canım 39 cıktı doktorla konustum 5. Gün embriyosu gec dollenme olabilir 2 gün sonra tekrarla dedi bence sallıyor zaten ben biliyordum olmadıgınıı hayırlı artık napim ya zaten ilaçlarıda bıraktım dahada yaptırmamda gitmemde
yok be canım nereye yükseliyor daha dedim ya canım hakkımızda hayırlısı inşallah bundan sonra sizler için hayırlısı olur yeni tedavınde hayırlı sonclar alırsın ben artık kesinlikle dusunmuyorum
aldım canım 39 cıktı doktorla konustum 5. gün embriyosu gec dollenme olabilir 2 gün sonra tekrarla dedi bence sallıyor zaten ben biliyordum olmadıgınıı hayırlı artık napim ya zaten ilaçlarıda bıraktım dahada yaptırmamda gitmemde
ya saçmalasana lütfen evet değerin düşük ama bir test daha lazım ne olduğunu anlamak için sakın ilaçları bırakma olmaz...
ben ne değerlerle gebe kalanları doğuranları gördğm yemin ediyorum bak sana avutmak teselli vermek için demiyorum..
sakin ol tamammı 2 gün sonra bir test daha yaptır sonra netleşir zaten durum...
canım benim, hepinizin dostlugu ve arkadaslıgı için cok cok tesekkür ederim ama sonuc belli hi. gerek yok bundan sonra dilerim hepinizin tedavileri bundan sonra hayırlı ve güzel olumlu sonuclar olur.. benden bu kadar kızlar simdi biraz dısarı cıkıp arabayla dolasıcam kafamı dagıtmam lazım hepinizi tanıdıgıma cok cok memnun oldum
Kızlar olmadı sanırım 83.95 den 65.17 e düşmüş herhalde yükselme şansı yok doktoru aradım hastası varmış sonra arayacakmış inşallah yükselme şansı vardır çok yıkıldım çok ağladım... Allah büyük inşallah bi mucize olur
tatlım değerin düşmüş kimyasalmı oldu seninkide çok üzüldüm ne denirki bu durumda ama inşallah kendiliğinden gelir bebeğin ve bu sıkıntılara değer seni çok iyi anlıyorum sadece bunu bilmeni istedim
selam canlarım.. sizi çok özledim sıpalardan fırsat bulup giremiyorum. büyüdükçe iyice şımardılar.
Az önce hepiniz için dua ettim. en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamanız için.
şuan ikisi de uyuyor. kızım az önce kucağımda uyudu kaldı o kadar masum ki bir an çok duygulandım ağlayasım geldi. Rabbim bana bu günleri gösterdi isteyen herkese de nasip etsin.
Canım benim ya inan ki çok üzüldüm. Ama sen sakın bırakma kendini bak ben 3 kere negatif yaşadım. 4. Cude allah yüzümü güldürdü. Ama hiç pes etmedim bende yumurta esimde Sperm oldukça maddi durumda el verdikçe denemeye devam demiştim. Durmak yok yola devam.