• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aldım canım 39 cıktı doktorla konustum 5. gün embriyosu gec dollenme olabilir 2 gün sonra tekrarla dedi bence sallıyor zaten ben biliyordum olmadıgınıı hayırlı artık napim ya zaten ilaçlarıda bıraktım dahada yaptırmamda gitmemde

Hayır niye ilaçlarını bırakıyorsun cnm doktorun doğru demiş
Ben burda çok gördüm birden yükseldiğini gülden nerdesin cnm sen daha iyi bilirsin
Bence gebesin cnm iki gün sonra ikiye katlanır belkide daha fazla çıkar hiç belli olmaz cnm bırakma ilaçlarını lütfen

Hayır niye ilaçlarını bırakıyorsun cnm doktorun doğru demiş
Ben burda çok gördüm birden yükseldiğini gülden nerdesin cnm sen daha iyi bilirsin
Bence gebesin cnm iki gün sonra ikiye katlanır belkide daha fazla çıkar hiç belli olmaz cnm bırakma ilaçlarını lütfen

yok be canım nereye yükseliyor daha dedim ya canım hakkımızda hayırlısı inşallah bundan sonra sizler için hayırlısı olur yeni tedavınde hayırlı sonclar alırsın ben artık kesinlikle dusunmuyorum

aldım canım 39 cıktı doktorla konustum 5. Gün embriyosu gec dollenme olabilir 2 gün sonra tekrarla dedi bence sallıyor zaten ben biliyordum olmadıgınıı hayırlı artık napim ya zaten ilaçlarıda bıraktım dahada yaptırmamda gitmemde

canım 2 gün sonrayı görmeden böle düşünme inşş katlayacaktır değerlerin

yok be canım nereye yükseliyor daha dedim ya canım hakkımızda hayırlısı inşallah bundan sonra sizler için hayırlısı olur yeni tedavınde hayırlı sonclar alırsın ben artık kesinlikle dusunmuyorum

Ama cnm benim doktorun yalan söylemezki bi sorun olsaydı ilaçları bırak derdi bak benim doktorum bırak dedi hemen pes etme cnm belkide bi tanesi tutunmuştur hiç belli olmaz

aldım canım 39 cıktı doktorla konustum 5. gün embriyosu gec dollenme olabilir 2 gün sonra tekrarla dedi bence sallıyor zaten ben biliyordum olmadıgınıı hayırlı artık napim ya zaten ilaçlarıda bıraktım dahada yaptırmamda gitmemde

ya saçmalamasana lütfen evet değerin düşük ama bir test daha lazım ne olduğunu anlamak için sakın ilaçları bırakma olmaz...
ben ne değerlerle gebe kalanları doğuranları gördğm yemin ediyorum bak sana avutmak teselli vermek için demiyorum..
sakin ol tamammı 2 gün sonra bir test daha yaptır sonra netleşir zaten durum...

Son düzenleme:
değerin düşüşe geçtiğini görmeden ilaçlar bırakılmaz yapma lütfen sonra pişman olursun..

ya saçmalasana lütfen evet değerin düşük ama bir test daha lazım ne olduğunu anlamak için sakın ilaçları bırakma olmaz...
ben ne değerlerle gebe kalanları doğuranları gördğm yemin ediyorum bak sana avutmak teselli vermek için demiyorum..
sakin ol tamammı 2 gün sonra bir test daha yaptır sonra netleşir zaten durum...

canım benim, hepinizin dostlugu ve arkadaslıgı için cok cok tesekkür ederim ama sonuc belli hi. gerek yok bundan sonra dilerim hepinizin tedavileri bundan sonra hayırlı ve güzel olumlu sonuclar olur.. benden bu kadar kızlar simdi biraz dısarı cıkıp arabayla dolasıcam kafamı dagıtmam lazım hepinizi tanıdıgıma cok cok memnun oldum

canım benim, hepinizin dostlugu ve arkadaslıgı için cok cok tesekkür ederim ama sonuc belli hi. gerek yok bundan sonra dilerim hepinizin tedavileri bundan sonra hayırlı ve güzel olumlu sonuclar olur.. benden bu kadar kızlar simdi biraz dısarı cıkıp arabayla dolasıcam kafamı dagıtmam lazım hepinizi tanıdıgıma cok cok memnun oldum

tamam çık dolaş ama dön aramıza inşallah Rabbim seni yanıltır dua edicem...
10 lu değerlerle gebe kalmışları bilen ben bu değeri görünce olmadı diyemem o nedenle umutluyum sana inat...

canım bence değerin iyi:16::16: sakın sakın ilaçları bırakma:20::20:
tamam tahlil yapma ama lütfen ilaçları bırakma benim 7.05 çıktı onda bile umtluydum
yazık etme tedavine olacak Allahın izniyle:34::34:

kızlar bugün transferden sonra 10. günüm...hic bi belirti yok..bence tutmadı...dün idrarda tam net negativ cıkdı.... 3 senedir uğraşıyorum olmuyo bi türlü... ilk tüpbebektransferin ve içimde olmadı diye bi hiz var... yerieşmekanaması da olmADIIII

Kızlar olmadı sanırım :( 83.95 den 65.17 e düşmüş herhalde yükselme şansı yok doktoru aradım hastası varmış sonra arayacakmış inşallah yükselme şansı vardır çok yıkıldım çok ağladım... Allah büyük inşallah bi mucize olur

Canım benim ya inan ki çok üzüldüm. Ama sen sakın bırakma kendini bak ben 3 kere negatif yaşadım. 4. Cude allah yüzümü güldürdü. Ama hiç pes etmedim bende yumurta esimde Sperm oldukça maddi durumda el verdikçe denemeye devam demiştim. Durmak yok yola devam.

selam canlarım.. sizi çok özledim sıpalardan fırsat bulup giremiyorum. büyüdükçe iyice şımardılar. :22:
Az önce hepiniz için dua ettim. en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamanız için.
şuan ikisi de uyuyor. kızım az önce kucağımda uyudu kaldı o kadar masum ki bir an çok duygulandım ağlayasım geldi. Rabbim bana bu günleri gösterdi isteyen herkese de nasip etsin.

tatlım değerin düşmüş kimyasalmı oldu seninkide çok üzüldüm ne denirki bu durumda ama inşallah kendiliğinden gelir bebeğin ve bu sıkıntılara değer seni çok iyi anlıyorum sadece bunu bilmeni istedim

tatlım değerin düşmüş kimyasalmı oldu seninkide çok üzüldüm ne denirki bu durumda ama inşallah kendiliğinden gelir bebeğin ve bu sıkıntılara değer seni çok iyi anlıyorum sadece bunu bilmeni istedim

Evet cnm kimyasalmış doktor öyle dedi
Biliyorum cnm beni anladığınızı asıl ben sizleri daha iyi anladım vede çoooook fazla dua edicem sizlere kendim kadar ne kadar dua ediyorsam sizede o kadar dua edicem .... inşallah cnm meleklerimize biran önce kavuşuruz

selam canlarım.. sizi çok özledim sıpalardan fırsat bulup giremiyorum. büyüdükçe iyice şımardılar. :22:
Az önce hepiniz için dua ettim. en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamanız için.
şuan ikisi de uyuyor. kızım az önce kucağımda uyudu kaldı o kadar masum ki bir an çok duygulandım ağlayasım geldi. Rabbim bana bu günleri gösterdi isteyen herkese de nasip etsin.

Allah razı olsun dua etmişsin bizlere çok mutlu oldum
Allah sana ,eşine vede tabiii bebişlerine uzun ömürler versin hep çok mutlu bi aile olun ...

Canım benim ya inan ki çok üzüldüm. Ama sen sakın bırakma kendini bak ben 3 kere negatif yaşadım. 4. Cude allah yüzümü güldürdü. Ama hiç pes etmedim bende yumurta esimde Sperm oldukça maddi durumda el verdikçe denemeye devam demiştim. Durmak yok yola devam.

Aynen cnm durmak yok bende ikinciyi denicem allah büyük inşallah ikincide tutar
Allahım inşallah sorunsuz bi gebelik yaşarsın cnm benim birde çektiğin sıkıntıları daha çok unutman için inşallah hayırlısıyla çifte mutluluk yaşarsın ikiz bebeklerin olur o zaman bende çok mutlu olurum birdaha üzülme hep mutlu ol cnm bebeklerinle beraber güzel günler yaşa

Back