• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amin canım benim teşekkür ederim. Darısı senin başına inşallah. Umarım bu sefer bebegine kavusursun. Ben bugün keseyi gördüm tekmiş. Ama çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah.

çok tebrik ederim ne güzel bir duygudur eminim..
sağlıklı gebelikler diliyorum:16:

tatlım doktor 12.gün değerine değişebilir dediyse ben birşey diyemem tabii sadece kendi fikrimi söyledim.
peki test tekrarı yapacakmısın?

evet saiı birdaha cağırdılar... doktor 2 günde deyişebilir dedi...ilaçlara devam dediler...hic bi olumsuz belirtimde olmadı...anlamadım bende...

kızlar bugün benim 12. gün...hastanede test yaptırdım deyerim 0.0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sizce deyisebilirmi...moralim cok kötüüüü

canım keşke umut verebilsek sana keşke bir mucize olsa ve değerin bambaşka çıksa 2 gün sonra :59::59:....ama hiç rastlamadık benim test gününde değerim 2.4 lü bir rakam dı amaa ne arttı ne deben hamileyim:50::50:... Rabbim ilk tedavinde bebeğini göndersin:nazar::emir_bebek::49::nazar:...bazen hiç gebe kalamamak çok ağırmış gibi görünse de daha ağırı pozitif sonucu almak ve sonrasında kaybetmek...Rabbim bize hayırlı sağlıklı bir gebelik ve sonunda kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :16::16:

hazır kocişi anasına göndermişken temzilik yapaıyım... gelmesi akşamı bulurr nasılsa..pazartesi den itibaren yoğun olacam derslere başlıcam inşaallah..kuran öğrenicemm Rabbim nasip ederse...görüşmek üzere güzel kalpli kadınlar:16::16::16:

hazır kocişi anasına göndermişken temzilik yapaıyım... gelmesi akşamı bulurr nasılsa..pazartesi den itibaren yoğun olacam derslere başlıcam inşaallah..kuran öğrenicemm Rabbim nasip ederse...görüşmek üzere güzel kalpli kadınlar:16::16::16:

ne güzel demek kuran öğreneceksin...
kolay gelsin sana canımcım..

evet kızlar haklısınız... ben zaten ihtimal vermiyorum...yinede salı gitcem... 3 senedir olmuyor... 2 aşılama denedim olumsuz oldu... ilk tüpbebek tedavisinde yumurtalar toplandı döllenmedi transfer olmadı... 2 tüpbebek denemesinde herşey yollunda gitti...ümitlendim deyerim 12.gün 0.0 cıkdı.... yoruldum cok zor... birde güneydoğuda olduğum için işim daha zor... daha 2 sene burdayız...

evet kızlar haklısınız... Ben zaten ihtimal vermiyorum...yinede salı gitcem... 3 senedir olmuyor... 2 aşılama denedim olumsuz oldu... Ilk tüpbebek tedavisinde yumurtalar toplandı döllenmedi transfer olmadı... 2 tüpbebek denemesinde herşey yollunda gitti...ümitlendim deyerim 12.gün 0.0 cıkdı.... Yoruldum cok zor... Birde güneydoğuda olduğum için işim daha zor... Daha 2 sene burdayız...

canımm ben 37 yaşımdayım 7 defa tüp denedim 4 defa iptal oldu tedavim 3 defa transfer yapıldı ama negatifle sonuçlandı zor zamanlar zor sınavlar yaşıyoruz ama rabbim büyüktür bir çıkış yolu gösterecektir inşş

canımm ben 37 yaşımdayım 7 defa tüp denedim 4 defa iptal oldu tedavim 3 defa transfer yapıldı ama negatifle sonuçlandı zor zamanlar zor sınavlar yaşıyoruz ama rabbim büyüktür bir çıkış yolu gösterecektir inşş

cok zor... inşallah allahım sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib eder... bende 30 yaşındayım... yaş ilerdikce panik oluyom olmayacak deyil...inş rabbim nasib eder

cok zor... Inşallah allahım sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib eder... Bende 30 yaşındayım... Yaş ilerdikce panik oluyom olmayacak deyil...inş rabbim nasib eder

canım bak sen benden yaş olarak daha şanslısın ama panik oluyor insan korkuyor telaşlanıyor ben 2010 yılında 3 defa tüp bebek denedim yaşım geçiyor diye ama olmasa olmuyormuş allah büyük nefes aldığımız sürece ümit edeceğiz ve inşşş rabbim bizide güldürecek

Canlar iyi geceler, size bir sorum var: bende kroniklesmis mantar var, hijyene çok dikkat etsem de sürekli tekrarliyor:( ilaç kullanmaktan bıktım. Acaba bildiğiniz doğal bir çözüm var mı?:44:

herkese günaydınlarrrr:16::16::16:
yeni bir gün yeni bir hafta hepimiz için hayırlı olsun innşlallah:16::16:

Back