• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar olmadı sanırım :( 83.95 den 65.17 e düşmüş herhalde yükselme şansı yok doktoru aradım hastası varmış sonra arayacakmış inşallah yükselme şansı vardır çok yıkıldım çok ağladım... Allah büyük inşallah bi mucize olur

Kızlar olmadı sanırım :( 83.95 den 65.17 e düşmüş herhalde yükselme şansı yok doktoru aradım hastası varmış sonra arayacakmış inşallah yükselme şansı vardır çok yıkıldım çok ağladım... Allah büyük inşallah bi mucize olur

canım benim ne diyeceğimi şaşırdım şu an:5::5::5:
kimyasal gebelik yaşıyorsun öyle görünüyor düşen değerin çıktığını görmedim ben...
Rabbim içini ferahlatsın:43::43:

canım benim ne diyeceğimi şaşırdım şu an:5::5::5:
kimyasal gebelik yaşıyorsun öyle görünüyor düşen değerin çıktığını görmedim ben...
Rabbim içini ferahlatsın:43::43:

Belliydi zaten Allah biliyor eşimde bende sevinmemiştik ...
Kimyasal gebelik cnm ilaçlardan dolayımı yüksek çıkmış yani hiç tutunma olmamış mı ?

allah bi dahakinde yüzünü güldürsün cnm demek hakkında hayırlısı buymuş :5:

Belliydi zaten Allah biliyor eşimde bende sevinmemiştik ...
Kimyasal gebelik cnm ilaçlardan dolayımı yüksek çıkmış yani hiç tutunma olmamış mı ?

kıyamam ben sana hiç:29:
ben dündü sanırım yazarken ikinci değerin için şahane değil ama güzel bir değer demiştim bu ihtimal aklıma gelmişti çünkü...
artış 3 günlük bir artıştı 2 günlük değil ve bence az artmıştı...
sonuçta artış olmuş dedim sevinç vardı o esnada gündeme getirmem felaket tellalı gibi olmama sebep olurdu...
şöyle düşün gebe kalabiliyorsun demekki ilk denemede bunu elde etmen çok iyi..
ilaçlardan dolayı yüksek çıkmaz canım bu embriyonun kısa bir süre tutunup vazgeçtiğini gösteriyor..
bozulmuş bir gebelik bu ve bhcg salgılanabilir kısa bir süre sonra düşer değer...

canım çok üzüldüm.:5: inşallah bir dahaki denemene olur.

doktorlar böyle durumda sağlıklı değilmiş demek ki diyorlar.

ilk denemen miydi? pes etmek yok anne olana kadar denemeye devam.

bak ben 4. de tutunduğunu gördüm. 1.2.3. denememde hcg hep sıfır dı.

moralini toplamaya çalış. seni anlıyorum canım. :48:

kıyamam ben sana hiç:29:
ben dündü sanırım yazarken ikinci değerin için şahane değil ama güzel bir değer demiştim bu ihtimal aklıma gelmişti çünkü...
artış 3 günlük bir artıştı 2 günlük değil ve bence az artmıştı...
sonuçta artış olmuş dedim sevinç vardı o esnada gündeme getirmem felaket tellalı gibi olmama sebep olurdu...
şöyle düşün gebe kalabiliyorsun demekki ilk denemede bunu elde etmen çok iyi..
ilaçlardan dolayı yüksek çıkmaz canım bu embriyonun kısa bir süre tutunup vazgeçtiğini gösteriyor..
bozulmuş bir gebelik bu ve bhcg salgılanabilir kısa bir süre sonra düşer değer...

Aslında bende farkındaydım ikinci sonucun daha yüksek çıkması gerekiyordu dediğin gibi 3 gün sonra yapılan dahada yükselmesi gerekirdi o yüzden hiç sevinememiştim kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı cnm inşallah bir dahaki sefere tutar ama çok zor ben baya yıkıldım allahım affetsin çok üzüldüm çok ağladım güldenciğim sana bi kere daha hayran kaldım gücüne sabrına hayran kaldım senden çok şey öğreniyorum siz olmasanız ben daha kötü olurdum iyi varsınız

canım çok üzüldüm.:5: inşallah bir dahaki denemene olur.

doktorlar böyle durumda sağlıklı değilmiş demek ki diyorlar.

ilk denemen miydi? pes etmek yok anne olana kadar denemeye devam.

bak ben 4. de tutunduğunu gördüm. 1.2.3. denememde hcg hep sıfır dı.

moralini toplamaya çalış. seni anlıyorum canım. :48:

Sağol cnm kısmet değilmiş :(
İlk tüp bebek denememdi tekrar denemeyi düşünüyorum ama biraz yoruldum toparlamam lazım kendimi sonra allahın izniye tekrar denicem çok zor bi süreç allah yardımcımız olsun
Senin 4.denemendemi tuttu cnm allahım kolay bi doğum olur inşallah ben annelerede dua ediyorum allah başınızdan eksik etmesin melekleriniz

Aslında bende farkındaydım ikinci sonucun daha yüksek çıkması gerekiyordu dediğin gibi 3 gün sonra yapılan dahada yükselmesi gerekirdi o yüzden hiç sevinememiştim kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı cnm inşallah bir dahaki sefere tutar ama çok zor ben baya yıkıldım allahım affetsin çok üzüldüm çok ağladım güldenciğim sana bi kere daha hayran kaldım gücüne sabrına hayran kaldım senden çok şey öğreniyorum siz olmasanız ben daha kötü olurdum iyi varsınız

canım benim olumsuz sonuçlar elbette yıkıyor insanı üzüyor biliyorum maalesef ama biraz zaman geçsin yeni tedavi planları yapmaya başladığını göreceksin eğer ilk denemede yıkılıp kalsaydık hepimiz 3. 4. denemelere gidemezdik Allah güç ve sabır veriyor...gel senide yeni topikte gebe bırakayım:1:

canım benim olumsuz sonuçlar elbette yıkıyor insanı üzüyor biliyorum maalesef ama biraz zaman geçsin yeni tedavi planları yapmaya başladığını göreceksin eğer ilk denemede yıkılıp kalsaydık hepimiz 3. 4. denemelere gidemezdik Allah güç ve sabır veriyor...gel senide yeni topikte gebe bırakayım:1:

Ben oraya gelecektim de meşgul etmek istemedim ama artık tam benlik bi yer oldu hemen geliyorum :)

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorumm:43:....Rabbim sabır versin:59:..sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki demekten başka söz bulamıyorumm çok üzgünümm:14::14:

Cnm yarın büyük gün inşallah 500 leri geçen sonuç alırsın ben heycanladım kim bilir sen nasılsın inşallah sabah erken gidersin merak ettim :))))

canım merhaba değerin düşmüs senin adına cok üzüldüm rabbimden hayırlısı diycek hiç bişi bulamıyorum gerçekten çok ama çok üzüldüm... bana gelince bu saat oldu gidip kan testi yaptırmadım hiç ayaklarım gitmiyor nedense inanırmısın ıkı gündür ilaçları bile kullanmak istemiyorum z-hoş saatindede kullanmadım zaten neden bilmiyorum ama acayip gerginim patlamaya hazır bomba gibiyim ne zaman gidicem açıkça bende bilmiyorum açtım pc boş boş bakıyorum :((

canım merhaba değerin düşmüs senin adına cok üzüldüm rabbimden hayırlısı diycek hiç bişi bulamıyorum gerçekten çok ama çok üzüldüm... bana gelince bu saat oldu gidip kan testi yaptırmadım hiç ayaklarım gitmiyor nedense inanırmısın ıkı gündür ilaçları bile kullanmak istemiyorum z-hoş saatindede kullanmadım zaten neden bilmiyorum ama acayip gerginim patlamaya hazır bomba gibiyim ne zaman gidicem açıkça bende bilmiyorum açtım pc boş boş bakıyorum :((

aaa bende diğer topikimize yazdım melitenin test günü bekliyoruz haberi diye sen yaptırmamışsın...
canım benim er ya da geç yapılacak bu bir an evvel sonucu öğren ilaçları öyle kafana göre bırakma geç kullanma gibi bişey değil.ya gebeysen sonra ilaçları almadığın ya da düzensiz kullandığın için kendine kızarsın..

aaa bende diğer topikimize yazdım melitenin test günü bekliyoruz haberi diye sen yaptırmamışsın...
canım benim er ya da geç yapılacak bu bir an evvel sonucu öğren ilaçları öyle kafana göre bırakma geç kullanma gibi bişey değil.ya gebeysen sonra ilaçları almadığın ya da düzensiz kullandığın için kendine kızarsın..

bilmiyorum tatlım ya ina su an actım müziği oturdum hıckıra hıckıra ağlıyorum canım hiç bişi yapmak istemiyor acıkca kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Bende çok üzüldüm çok ağladım :( doktoru aradım müsait değilmiş aramasını bekliyorum ne dicek diye hayırlısı buymuş cnm ...
Sana iki tane transfer yaptılar bence şansın yüksek cnm allahın izniyle tutmuştur sonucun 500 çıkarsa şaşma :)

kızlar transferin 7.günü kan değerim 22,21 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar transferin 7.günü kan değerim 22,21 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşım benim hayırlı olsunnnnn :) inan sürekli okuyordum mesajlarını. nezaman hamileyim diceksin diye bekliyordum.
Hamd olsun Rabbime. Sağ salim kucagına alırsın İnşallahhhh :16::16:

arkadaşım benim hayırlı olsunnnnn :) inan sürekli okuyordum mesajlarını. nezaman hamileyim diceksin diye bekliyordum.
Hamd olsun Rabbime. Sağ salim kucagına alırsın İnşallahhhh :16::16:

canım biliyordum seni bilmemmi :) tüp oldu ama oldu işte nasip olursa ikiz istiyorum inşallah oda olur.teşekkr ederm allah razı olsun :54::54:

Back