bak çok pis şımarırım sonra gıcık olursun bana
sağol canım Amin diyorum inşallah kendiliğinden gelir sıpam..
Sen herşeyin en iyisini hakediyorsun bol bol dua edicem ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak çok pis şımarırım sonra gıcık olursun bana
sağol canım Amin diyorum inşallah kendiliğinden gelir sıpam..
150 olmamış ama olsun 38.41 den 83.95 e yükselmiş bunada şükür :)
Allahım seninde bebeğini görmeye gelirler kendi bebeğine güzel güzel ciciler almak nasip olur inşallahhhhhhh
Merhaba nasılsın? Benimde 12. Günüm dundu. Bu sefer oldu inşallah betahcg 502 çıktı 26 sina randevu verdiler. Bebislerimiz ayni zamanda dogucak inşallah degeri kafana takma önemli olan 2ye katlanmasi oda olmuş cok şükür.
Cnmmm çok sevindim maşallahhh maşallahh sonucun süper :)
Yine umutta mı devam ettin ? İki tanemi transfer yaptılar ikizmi geliyor yoksa :)
Evet ulun bey kalanlarla tekrar deneyelim dedi. iki tane embriyo koydu.kese için gun verdiler 26sina bakalım ozaman belli olucak artık. Senin tek mi koydular?
Sen herşeyin en iyisini hakediyorsun bol bol dua edicem ...
150 olmamış ama olsun 38.41 den 83.95 e yükselmiş bunada şükür :)
Allahım seninde bebeğini görmeye gelirler kendi bebeğine güzel güzel ciciler almak nasip olur inşallahhhhhhh
cupcake bebişim geçmişe bakamadım ama deeğrn katlanmış çok gzel maaşşallah Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşaallah
günaydınlar canlar bu gün çok güzel bir gün olsun umadığınız haberler alın inşşşşş
Maşallah canım yükselmiş inş rabbim devamına erdirsin bida kan vercekmisin canım yoksa günmü verdiler hayırlısıyla hayırlısı olsun canım çok tatlı bi bebişti adını rüya koymuşlar karakızınsenin de mutlulugun daim olsun
günaydınlar canlar bu gün çok güzel bir gün olsun umadığınız haberler alın inşşşşş
topiğe girmeyeli nerdeyse 1 sene olacak... sayfalar 12000i bulmuş geçmiş bile...
sizi özledim ama elim varmadı gelmeye..
bebeğimi kaybettikten sonra hatırlatacak hiçbir şey yapmadım..
inşallah bebişlerinize kavuşmuşsunuzdur.
kocaman öpüyorum.mümkün olduğunca giricem artık.. yılbaşından sonra bi deneme daha yapmaya karar verdik.hayırlısı bakalım.
hmile listesini bulamadım bu arada kaldırdın mı egunalim?
günaydın canım benim..
evet uzuuuuuuun zaman oldu görüşmeyeli..
listeleri kaldırdım tatlım hatta 10 gün önce yeni bir topikte açtım burası duruyor yazışıyoruz yine ama yeni topiğimizde var artık..
gebe kalan doğuran çok oldu eskilerden kalan az kişiyiz...
Yok cnm daha var sanırım 100 geçmesi lazım anlamadım bende
İnşallah devamı gelir bizlerinde rüya gibi melekleri kucağımıza almak nasip olur inşallah
günaydın fıstık sanada güzel bir gün olur inşallah
en kısa zamanda seni çoook mutlu olabileceğin bi haber alman nasip olur inşallahhhh :)