• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

150 olmamış ama olsun 38.41 den 83.95 e yükselmiş bunada şükür :)
Allahım seninde bebeğini görmeye gelirler kendi bebeğine güzel güzel ciciler almak nasip olur inşallahhhhhhh

Merhaba nasılsın? Benimde 12. Günüm dundu. Bu sefer oldu inşallah betahcg 502 çıktı 26 sina randevu verdiler. Bebislerimiz ayni zamanda dogucak inşallah degeri kafana takma önemli olan 2ye katlanmasi oda olmuş cok şükür.

Merhaba nasılsın? Benimde 12. Günüm dundu. Bu sefer oldu inşallah betahcg 502 çıktı 26 sina randevu verdiler. Bebislerimiz ayni zamanda dogucak inşallah degeri kafana takma önemli olan 2ye katlanmasi oda olmuş cok şükür.

Cnmmm çok sevindim maşallahhh maşallahh sonucun süper :)
Yine umutta mı devam ettin ? İki tanemi transfer yaptılar ikizmi geliyor yoksa :)

Evet ulun bey kalanlarla tekrar deneyelim dedi. iki tane embriyo koydu.kese için gun verdiler 26sina bakalım ozaman belli olucak artık. Senin tek mi koydular?

Benim biliyorsun ilk deneme o yüzden 1 tane transfer yapıldı bunada şükür inşallah devamı gelir cnm sana özellikle çooook sevindim inşallah çifte mutluluk yaşarsın:)

kızlar kocam mouse ma el koydu yazamıyorum hiç bişey bu şekilde parmaklaa oynata oynataa imlecii daral geliyor...bugün yalan oldu yarın sabah erkenden daktıra gidecem inşaallah..dün gece gibi uyuyamazsam diye erinmeyecem duş alıp iyice yımışayıp öle yatacamm
:12::12::12::32::32::32:

cupcake bebişim geçmişe bakamadım ama deeğrn katlanmış çok gzel maaşşallah Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşaallah

topiğe girmeyeli nerdeyse 1 sene olacak... sayfalar 12000i bulmuş geçmiş bile...
sizi özledim :48::48::48: ama elim varmadı gelmeye..
bebeğimi kaybettikten sonra hatırlatacak hiçbir şey yapmadım..
inşallah bebişlerinize kavuşmuşsunuzdur.
kocaman öpüyorum.mümkün olduğunca giricem artık.. yılbaşından sonra bi deneme daha yapmaya karar verdik.hayırlısı bakalım.
hmile listesini bulamadım bu arada kaldırdın mı egunalim?

150 olmamış ama olsun 38.41 den 83.95 e yükselmiş bunada şükür :)
Allahım seninde bebeğini görmeye gelirler kendi bebeğine güzel güzel ciciler almak nasip olur inşallahhhhhhh

Maşallah canım yükselmiş inş rabbim devamına erdirsin bida kan vercekmisin canım yoksa günmü verdiler :40:hayırlısıyla hayırlısı olsun canım çok tatlı bi bebişti adını rüya koymuşlar karakızın:1:senin de mutlulugun daim olsun:16:

günaydınlar canlar bu gün çok güzel bir gün olsun umadığınız haberler alın inşşşşş

Maşallah canım yükselmiş inş rabbim devamına erdirsin bida kan vercekmisin canım yoksa günmü verdiler :40:hayırlısıyla hayırlısı olsun canım çok tatlı bi bebişti adını rüya koymuşlar karakızın:1:senin de mutlulugun daim olsun:16:

Yok cnm daha var sanırım 100 geçmesi lazım anlamadım bende
İnşallah devamı gelir bizlerinde rüya gibi melekleri kucağımıza almak nasip olur inşallah

günaydınlar canlar bu gün çok güzel bir gün olsun umadığınız haberler alın inşşşşş

günaydın canım benim..

topiğe girmeyeli nerdeyse 1 sene olacak... sayfalar 12000i bulmuş geçmiş bile...
sizi özledim :48::48::48: ama elim varmadı gelmeye..
bebeğimi kaybettikten sonra hatırlatacak hiçbir şey yapmadım..
inşallah bebişlerinize kavuşmuşsunuzdur.
kocaman öpüyorum.mümkün olduğunca giricem artık.. yılbaşından sonra bi deneme daha yapmaya karar verdik.hayırlısı bakalım.
hmile listesini bulamadım bu arada kaldırdın mı egunalim?

evet uzuuuuuuun zaman oldu görüşmeyeli..
listeleri kaldırdım tatlım hatta 10 gün önce yeni bir topikte açtım burası duruyor yazışıyoruz yine ama yeni topiğimizde var artık..
gebe kalan doğuran çok oldu eskilerden kalan az kişiyiz...

cakelove;33142995]Benim biliyorsun ilk deneme o yüzden 1 tane transfer yapıldı bunada şükür inşallah devamı gelir cnm sana özellikle çooook sevindim inşallah çifte mutluluk yaşarsın:)[/QUOTE]

Bende senin Için çok sevindim inşallah allah bebislerimizi kucağımiza almayı nasip eder.

günaydın canım benim..

evet uzuuuuuuun zaman oldu görüşmeyeli..
listeleri kaldırdım tatlım hatta 10 gün önce yeni bir topikte açtım burası duruyor yazışıyoruz yine ama yeni topiğimizde var artık..
gebe kalan doğuran çok oldu eskilerden kalan az kişiyiz...

sabah 4.22 idi yattığımda geçmişe baktım baya bi. goks doğurmuş.transferimiz aynı gündü onunla sanırım..
doğuran,gebe kalıp kaybeden,negatif alan hemen hemen hepsini gördüm.
sende denemişsin canım negatif olduğu için üzüldüm...
Herşeyin hayırlısı.rabbim kavuştursun bizi artık...:14:

Yok cnm daha var sanırım 100 geçmesi lazım anlamadım bende
İnşallah devamı gelir bizlerinde rüya gibi melekleri kucağımıza almak nasip olur inşallah

Canım inş mutluluğun katlanarak devam edrvede daim olur rabbim saglık sıhat huzur versin hepimize yar ve yardımcımız olsun in:40:yarını sabırsızlıkla beklicem :1:bakalım bebiş ne süpriz yapcak sana :emir_bebek::nazar:Elimde Birseyim Yok Deme: Yüzündeki Tebessüm En Büyük Sadakadir. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma: Allahin Selami En Büyük Kelamdir. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme: Ettigin Dua Büyük Yardimdir. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma: RABBiMIN Kapisi Her Zaman Aciktir...:40::42:

Back