günaydın canım benim..
Evet uzuuuuuuun zaman oldu görüşmeyeli..
Listeleri kaldırdım tatlım hatta 10 gün önce yeni bir topikte açtım burası duruyor yazışıyoruz yine ama yeni topiğimizde var artık..
Gebe kalan doğuran çok oldu eskilerden kalan az kişiyiz...
SABAH TEMİZLİK YAPTIM (haav soğuktu hiç canım istemedi ama mecburen yaptım)KAHVALTI HAZIRLADIM SONRA BANKAYA GİTTİM BANKADAN SONRA CİMCİMEYİ GÖRMEYE GİTTİM BİRLİKTE PAZARA ÇIKTI CİMCİMEMLE ONLARI EVE BIRAKTIM KENDİM İÇİN PAZAR ALIŞVERİŞİ YAPTIM KOCİŞ BALIK İSTEDİ ONA BALIK YAPTIM BULAŞIK YIKADIM ÇAY YAPTIM YANINIZA GELDİM
cakelove;33142995]Benim biliyorsun ilk deneme o yüzden 1 tane transfer yapıldı bunada şükür inşallah devamı gelir cnm sana özellikle çooook sevindim inşallah çifte mutluluk yaşarsın:)
Canım inş mutluluğun katlanarak devam edrvede daim olur rabbim saglık sıhat huzur versin hepimize yar ve yardımcımız olsun inyarını sabırsızlıkla beklicem bakalım bebiş ne süpriz yapcak sana Elimde Birseyim Yok Deme: Yüzündeki Tebessüm En Büyük Sadakadir. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma: Allahin Selami En Büyük Kelamdir. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme: Ettigin Dua Büyük Yardimdir. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma: RABBiMIN Kapisi Her Zaman Aciktir...
Neden zayıf olduğunu anladım cnm sürekli hareket halindesin :))
bebeğim DUALRIM SENİNLE İNŞŞŞŞ İNŞŞ YARIN ÇOOOOKKKKKKKKK GÜZEL BİR DEĞERLE GELECEKSİN Eki Görüntüle 900658
merhaba kızlar
ben 2. kez tup bebek yaptırdım. ılkınde 3. gun transferı yapıldı ve 12. gun adet oldum. hcg de 1,20 ydı.
bu sefer 5. gun transferı yapıldı.bugun 12. gunum. evde test yaptım cıkmadı. kan testı yaptıramıyorum sımdılık.ıdrarda cıkmaması normal mı... ıkı embrıyo transfer edılmıstı bırde...
olabilir tabi canim idrsr testine bakma sen hemen kan ver 12. Gununmus hemde.neden gidemiosun cnm kan vermeye?keske sonucunu ogrenebilsen? Hi bide hamilelk tskvimi var totem mi yaptin :)merhaba kızlar
ben 2. kez tup bebek yaptırdım. ılkınde 3. gun transferı yapıldı ve 12. gun adet oldum. hcg de 1,20 ydı.
bu sefer 5. gun transferı yapıldı.bugun 12. gunum. evde test yaptım cıkmadı. kan testı yaptıramıyorum sımdılık.ıdrarda cıkmaması normal mı... ıkı embrıyo transfer edılmıstı bırde...
amın ınsallah...Merhaba cnm
Ben idrar testine güvenmiyorum cnm kan testi yaptır biliyorum çok zor hiç belli olmaz cnm neler okuyoruz burda negatifi görüp adet olup hamile olduğunu öğrenen bile var allah büyük cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın
Az önce bi arkadaşın sonucunu gördüm şaşırdım 14. Gün yaptırmış 31.5 çıkmış sonralara doğru maşallah yükselmiş yani şunu söylemek istiyorum korkma düşük çıkarsada allahın izniyle yükselir allah yardımcımız olsun cnm benim
olabilir tabi canim idrsr testine bakma sen hemen kan ver 12. Gununmus hemde.neden gidemiosun cnm kan vermeye?keske sonucunu ogrenebilsen? Hi bide hamilelk tskvimi var totem mi yaptin :)
kiz bacim kirsalda saglik ocahi vardir mutlaka orda yaptirsan.. insallah cnm sana sansgetirir :)amın ınsallah...
ısten ızın alamıyorum ondan kandan baktıramıyorum. kırsaldayım . kan ıcın merkeze gıtmem lazımbu arada takvım her ay yapılır bende. motıve edıyor benıde adet olunca sılerım... ınsallah bu sefer sılmem ılk defa takvımde 5. haftayı gordum
kiz bacim kirsalda saglik ocahi vardir mutlaka orda yaptirsan.. insallah cnm sana sansgetirir :)
allah allah ben kac kere yaptirdim saglik ocaginda demekki orda yapmilar.neyse bise kalmadi gu gun sabbret bskslim cnm sonu guzel olur insallah.ya saglık ocagında kandan bakamıyorlarmıs. bende sasırdım...nasıp bakalım hafta sonunu beklıycem mecburen hayırlı haberlerı alayımda beklemek onemlı degıl... cok sagolun
allah allah ben kac kere yaptirdim saglik ocaginda demekki orda yapmilar.neyse bise kalmadi gu gun sabbret bskslim cnm sonu guzel olur insallah.
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?