Tüp Bebek Günlüğümüz !

akşam eşime muhbetimiz(Ben 1 haftadır yediklerime biraz dikat edip 58 den 53 inmeye karar verdim )CANIMM KİLOMU VERDİN GÖBEGİN GİTMİŞ .. BEN YİPUUUBEN HANİ SEN BANA KİLON YOK DİYORDUN :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:EŞİMMM BEN ŞİMDİ SEN BANA KİLOLUSUNMU DİYORSUNBEN İYİ AMA KİLO VERMİŞSEM BASKÜL NEDEN AYNI GÖSTERİYOR

kız sen 58 den 53 e mi inmek istiyorsun heeee ayy tutmayın beni ben bi koşu köprüye gidip atıvereyim kendimiiiiiii

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr

yeter günaydın canım daa ne bu kilo takıntınız yaa 58 zi ben herhalde orta okulda görmüşümdür

yeter günaydın canım daa ne bu kilo takıntınız yaa 58 zi ben herhalde orta okulda görmüşümdür

canım 58 ortaokuldamı gördün ben hayatımda ile kez görüyorum işte bu yüzden kendimi fil gibi hisediyorum canım biliyorsun eylülde tedavi oldum ya ondan sonra 4 kilo aldım onu vermek amacım

evet yaaa hepsi hepsi 5 kilo vereceğim ya ne kadarsın ki sen
hepi topu 5 kilocuk sen onu sgöbek ata ata verirsin kzızzzzzzzzzzz..
hele benim kiloma bak asağıda çizelgemde ben 86 kilodan 77 ye düştüm dietisyenle ki hala dietisyene gitrmekteyim düşün beni ben senin iki katınım nerdeyse ama olsun bana tombişlik yakışıyorresmim var albümümde öncesi ve sonrası diye bak bakalım nasıl tombişim şimdi:26: ama kilo verdikçe kendi,me güvenim geliyor cnm sen kendini fazla kasma nasılsa verirsin o 5 kilocuğuuuuuuuuuuu

hastaneye gitcen demek şu rapor için biraz daha uğraştırırlarsa seni istanbulu basıp icabına bakcem yani dellendim yaw
işlerin rast gitsin inşallah canım..

İnşallah cnm benim
Çok şükür birdaha kanama olmadı cnm sabah 9 gibi hastaneye gidicem çok heycanlıyım :)

o zaman şimdi hastanedesin kanı verdin kesin

güüünnaayyddıınnnn cancağızlarım güzel bir gün bizimle olsun inşallahhhhhh
kilo muhabbeti almış yürümüş bende 52 olmuşum ideal hep 50 de gezerdim 2 kilo şeyetmişim...

bebeğim istikrarlı olursan veririsin helde diyetisyenle

Kilo muhabbeti almış yürümüş bende 52 olmuşum ideal hep 50 de gezerdim 2 kilo şeyetmişim...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idalimdeki kilo 52

hastaneye gitcen demek şu rapor için biraz daha uğraştırırlarsa seni istanbulu basıp icabına bakcem yani dellendim yaw
işlerin rast gitsin inşallah canım..

o zaman şimdi hastanedesin kanı verdin kesin

Evet fıstık yeni kan verdim 12 de alıcam sonuçları iki saat geçermi acaba :)

kilo muhabbeti almış yürümüş bende 52 olmuşum ideal hep 50 de gezerdim 2 kilo şeyetmişim...
2 kilo nedir ki veririsin gülüm bir hafta dikkat etmen yeter de artar bile..ama hp bol kalorili enfes yemekler yaparsan o iş çok zorr.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idalimdeki kilo 52

ben hiç 52 olmadım biliyor musun 55 e göbek atarım 60 a bile fitimmm

kızlar nasılsınızz güpgüzel güneşli bir gün geçirelim inşaallah..gece döne döne uyuyamadımm sabah da alarmı duymmaışım bugün hastaneye gitmek için geç kaldımm anlayacağınız..yarın sabah gideyim barii...bugün de işime gücüme bakayım diyorumm

ikramayam nasılsın canım

uyku problemi dışında iyiyim çok şükür..canımm.. sen napıyorsunn ..işim gücüm çok ev dağınık amaa....hiç kalkasım yok yerimden biri beni bir dürtsün arkadaş
çok işi var bir de kurana öğrenmeye niyetlendim bugün derse gidecem güyaa

ben dün annemler gelicekler diye işten gidince zorla yaptım valla evdeki işleri güçleri benimde dürtülmeye ihtiyacım var

kur an okumayı öğrenmenede cok sevindim canım cabucak öğrenirsin inşallah..
Rabbim kolaylıgını versin

Evet fıstık yeni kan verdim 12 de alıcam sonuçları iki saat geçermi acaba :)

slm kızlar canım imş hepimz o güzel duyguyu tadar ve yaşarız rabbim hayırlısını nasip etsin inş bende heycanla bekliyorum sonucun inş 150 olmuşturbende görümcemlerdeyim bebek görmeye gidicez kız güzel bi takım aldım cicilihepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…