yok ben 50 leri gördüm ama o zaman kemik torbası oluyormuşum öle diyorlar2 kilo nedir ki veririsin gülüm bir hafta dikkat etmen yeter de artar bile..ama hp bol kalorili enfes yemekler yaparsan o iş çok zorr.
ben hiç 52 olmadım biliyor musun55 e göbek atarım 60 a bile fitimmm
slm kızlar canım imş hepimz o güzel duyguyu tadar ve yaşarız rabbim hayırlısını nasip etsin inş bende heycanla bekliyorum sonucun inş 150 olmuştur bende görümcemlerdeyim bebek görmeye gidicez kız güzel bi takım aldım cicili hepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun
merhabaneler yaptın? sonucunu aldın mı?
inşallah çok güzeldir. öptüm
Cnm beni düşündün allah razı olsun çok mutlu oldum :)
Sonucum 38.41 den 89.95 e yükselmiş iyi dimi ? perşembe günü birdaha kan testi yaptır dediler sanırım 100 geçmesimi lazım
İnşallah devamı gelir :)
canım iyi tabi çok güzel çıkmış.iki katından fazla bile.
2 gün sonra tekrar 2 katı civarı artarsa güzel demektir.
ben 1500 leri görünce keseyi görmüştüm 5mm idi mercimek kadar kesecim.
tabi kalp atışı için 2 hafta daha bekledim kesem 22mm olunca kalp atışını duyduk.
inşallah seninki de güzel bir şekilde devam eder. öptüm
Cnm beni düşündün allah razı olsun çok mutlu oldum :)
Sonucum 38.41 den 89.95 e yükselmiş iyi dimi ? perşembe günü birdaha kan testi yaptır dediler sanırım 100 geçmesimi lazım
İnşallah devamı gelir :)
güzel gelişmeler oluyor topiğimizde melitenciimm inşaallah perşembe müjde vereceksin bize canım
cupcake bebişimm değerin katlanmıştır inşaallah meleğin sağlıkla gelişiyorudr hayırlısıylaa inşaallah
ben de eşimi bekliyorumm yemeklerm hazır gelse de yesek ...yazadn yaptığım konservemden menemen yaptımm..yanında da köri soslu tavuk ve makarna mercümek çorbası vee ayran tabiisi
yarın zeynep kamile gideceğim bakalımm..kan testlerim çıkacakmışş..röntgenim falan da çıkmış olur...rahim filmim ve epikriz raporlarımı da hazırlayıp süreci başlatacağız inşaallah
canımm benimm cok cokk sevindim hayırlı ugurlu olsunGünaydın cnmmmm
İnşallah cnm güzel haberler almak nasip olur
değerin çok iyi çıkmış canım hem test gününe daha var bildiğim kadarıyla iki gün sonra daha da yükselmiş olur inşallah değerin Allah yardımcın olsun canım menim sen hamile kaldın darısı bizlere olsun inşallah
Allah razı olsun cnm benim hep aklımdasınız allahım sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallahhhh
canımm benimm cok cokk sevindim hayırlı ugurlu olsundeğerin artmıs inşalllah daha cok artar sağlıcakla bebişini alırsın ayy heycanlandımmm
150 olmamış ama olsun 38.41 den 83.95 e yükselmiş bunada şükür :)
Allahım seninde bebeğini görmeye gelirler kendi bebeğine güzel güzel ciciler almak nasip olur inşallahhhhhhh
canım gözün aydınmaşallah
Sen ne şekersin öyle :)
Sağol cnm benim allahım en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallahh
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idalimdeki kilo 52
2 kilo nedir ki veririsin gülüm bir hafta dikkat etmen yeter de artar bile..ama hp bol kalorili enfes yemekler yaparsan o iş çok zorr.
ben hiç 52 olmadım biliyor musun55 e göbek atarım 60 a bile fitimmm
150 olmamış ama olsun 38.41 den 83.95 e yükselmiş bunada şükür :)
Allahım seninde bebeğini görmeye gelirler kendi bebeğine güzel güzel ciciler almak nasip olur inşallahhhhhhh
al o zaman sana verdim gitti lafımı olur 52 kilom senin olsun
vermeye çalışmıyorum canım amaannn deyip saldım zaten daha fazla almayım yeter..
niye 150 olmasını bekledinki canımcım değerin şahane olmasada güzel şimdi önemli olan 2 gün sonraki değerin 160 larda bir değer gelmesi lazım
Fıstık benim asıl test günüm yarın bana perşembe bir daha kan testi yaptırın dedi inşallah 150 yi geçer sence normalmi sonuçlarım cnm????
erken test yapınca bendeki hesap şaştı tabii
asıl test günün yarınsa yarında 100 küsürlü bir değerin olur büyük ihtimal bu da gayet güzel bir değer canım herşey yolunda düşünma başka bişi..
Ben sana hayranım :))
Allahım normal yollarda hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhh senin gibi tatlı iyi kalpli bebeğin olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?