canım nasılsın iyimisin...
sen testmi yaptırdın yükselme olacakmı diye bakacagız demişsin pozitifmi sonucun
ay hadi bakalım canım hayırlısı inşallah yükselmiştirde bi bebiş haberi daha alırızÇok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın fıstık
Ben transferden sonra 8. Gün hafif kan görmüştüm korktum kan testi yaptırdım 38.41 çıktı yarın yine yaptırıcam yükselirse o zaman içim daha rahatlıcak yani tam pozitif diyemiyorum herşey yarın belli olacak çok korkuyorum
papatyam nasılsın kuzun nasılSelam kızlar herkese güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum sonuç bekleyen arkadaşlar heyecanla güzel haberlerinizi bekliyoruz.
günaydıınn yetercim
ay hadi bakalım canım hayırlısı inşallah yükselmiştirde bi bebiş haberi daha alırız
Papatyam nasılsın kuzun nasıl
Günaydıınn yetercim
iiyiym canım nasıl olsun vakit geçirmeeye calısıyorum bildiğin gibi..günaydın nasılsın balımmmm
merhaba arkadaşlar;
henüz ssk raporu çıkartamadığımdan dolayı özel olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım.bu sebepten dolayı en azından ilaç maliyetini azaltmak için raporlu yada uygun fiyata aşağıdaki iğneleri aramaktayım.
5 adet cetrodite
1 adet ovitrelle
elinde olan arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir misiniz?
günaydıınnn canlarrr hayırlı bir hafta olsun hepimiz içinnn
Selam kızlar herkese güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum sonuç bekleyen arkadaşlar heyecanla güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Merhaba Arkadaşlar;
Henüz SSK raporu çıkartamadığımdan dolayı özel olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım.Bu sebepten dolayı en azından ilaç maliyetini azaltmak için raporlu yada uygun fiyata aşağıdaki iğneleri aramaktayım.
5 adet Cetrodite
1 adet Ovitrelle
Elinde olan arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir misiniz?
Cnm nasılsın az kaldı seninde kan testine varmı belirti ?
Ben yarın yine kan testi yaptırıcam bakalım yükselma olacak mı
Senin sonucunu çok merak ediyorum inşallah senden de güzel haberler alırız cnm
merhaba canım,evet bende perşembe yaptırıcam nasipse testimi ama bende halen belirti falan yok)))inşalllah seninde yükselmiştir kan değerin bende seni çok merak ediyorum yarın hemen yaz :))sende varmı hiç belirti falan nasıl geçiyor
slm kızlar nasılsınız iyisinzdir.inş hepinize güzel mutluluk dolu hafta diliyorum.cupcakelove canım cook sevindimRABBİM mutluluğunuz daim etsin inş iyi haberlerini alamaya devam edriz saglıkla sıhatle yeni bir yıla yaklaştığımız şu haftalrda allh hepimize hayırlı kapılar acsın rabbim sıkıntılarımız sorunlarımız su gbi alıp götürsün yerine öyle güzel bi kapı açsınki bebişlerimz süpriz yapsın inş
Çok fazla belirti yok zaten hamilemiyim tam belli de değil yarın belli olacak sabah erkenden gidicem bakalım artış olacakmı ne zormuş beklemek önceden heycan yoktu şimdi çok heycan ve korku var aklımı oynatıcam :)
canım demek yarın teste gidiyorsun tekrar...
yine güzel haberle geleceksin inşallah...
kanama ne durumda bişey yok dimi..
güzel gelişmeler oluyor topiğimizde melitenciimm inşaallah perşembe müjde vereceksin bize canım
cupcake bebişimm değerin katlanmıştır inşaallah meleğin sağlıkla gelişiyorudr hayırlısıylaa inşaallah
ben de eşimi bekliyorumm yemeklerm hazır gelse de yesek ...yazadn yaptığım konservemden menemen yaptımm..yanında da köri soslu tavuk ve makarna mercümek çorbası vee ayran tabiisi
yarın zeynep kamile gideceğim bakalımm..kan testlerim çıkacakmışş..röntgenim falan da çıkmış olur...rahim filmim ve epikriz raporlarımı da hazırlayıp süreci başlatacağız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?