Tüp Bebek Günlüğümüz !

Benimki fosssssss çıktı. Sabah dayanamadım test yaptım. derin beyaz boşluk sadece tek bir çizgi ile bölündü maalesef. Hala hastalanamadım ya. 30 gün oldu bugün hiç bu kadar uzamamıştı. Bu diytin etkisi oldu sanırm. Bi hastalansam hemen soğan suyu yapıcam bu ay. Allah kısmet ederse. Sonra da doğal çalışma. Ollmazsa ondan sonra dondurulmuşlarımla denicem

Anlamadım bende baya ağrı girdi hatta uyku sersemi acaba bişi oldumu diye üzüldüm sonra hemen geçti belkide gaz sancısıydı cnm ...

İnşallah cnm iki cizgide görmek nasip olacak
Benimde ilk defa adetim 7 gün gecikmişti acaba havalardan olabilirmi

Son düzenleme:
merhaba hanımlar..bugün cildiye de randevum var saçım dökülüyor yüzmde sivilceler peydah oldu... akşama görüşrüz ben kaçıyorumm bir bakayım dedimm size

yazarım canım inşaalah iyi birşeyler söyler..gerçi doğal bir şampuan aldım kullanıyorum bahartçıdan amaa daha durmadı sapır sapır dökülmesi

aynen canım hele Ankara nın ayazı meşhurdur dün dışarı çıktım sözde güneşli ama nasıl esiyor anlatamam dondum açıkta kalan yerlerim uyuştu soğuktan

mersin bile buz gibi canım sizi düşünemiyorum valla

Selam dostlar! Ben iki topiğe de bakıcam diye böyle oluyorum:

Canım ne oldu bilgilenrdir mutlaka merak ettim. Belli olmaz her an bir mucize olabilir

Canım doktoruna sordun mu? Dayanılmayacak bir ağrı olmasa daha iyi olurdu. Biraz rahatsızlık olması çok normal. benim de ç.kistim vardı ama tüp bebekten önce aldırmıştım o nedenle sorun o mu değil mi bilemedim. ama bence kahve rengi akıntı normal. çünkü yumurtalıklara ulaşmak için duvarı deliyorlar iğne ile. Bildiğin gibi normalde rahimden yumurtalıklara giden tek yol tüpler. ama o iğne ile tüpler içerisinde ilerleyemeyecekleri için başka bir yerden kısa yol yapıp topluyorlar yumileri. Çok ufak ve önemsiz bir şey ama hafif ağrı ve kanama yapabiliyor.

Transferden önce kafanı rahatlatmaya çalış. Kötü düşünme. Eğer bir anormallik olsaydı doktor söylerdi. Eminim her şey oylundadır.

Ne güzel 5. gün transferi oluyorsun. İnşallah tutar

Aa canım bu mesajını görmemişim. Üf en nefret ettiğim durumun. Kilo verdiğin için olabilir. Belki de değerin düşüktür diyeceğim ama boş yere umutlanmanı istemem. Dondurulmuşları hemen alsana neden bekliyorsun

Uyku hali yok ama Belim de ağrı var birde gece karnıma ağrı girdi anlamadım bağırarak uyandım :)
Güldencim asıl sen nasılsın cnm hep bizi düşünüyorsun allah razı olsun cansın sen

ohh süper belirtiler bunlar inşallah güzel haberini alcaz canım
bende iki gündür aktif değilim kk da bi geliyorum bi çıkıyorum işlerim vardı...

diyet ve spor etkili oldu o zaman canım...
maşallah kısa sürede de iyi kilo vermişsin

mersin bile buz gibi canım sizi düşünemiyorum valla

aynen canım resmen buz karlar buza dönüştü zaten

Mrb kizlar.benimde transefirim ucuncu gunu bnm hic agrim yok gayet normalim yumurta toplandignda da olmadi sik sekilde idrara cikiyorm ve gaz problemi var arada belm hafif sancidi ama sizce normalmiyim

merhaba hanımlar..bugün cildiye de randevum var saçım dökülüyor yüzmde sivilceler peydah oldu... akşama görüşrüz ben kaçıyorumm bir bakayım dedimm size

canım sivilce için sivex kullandınmı cok iyi geliyor istersen bi ufak sivilcenin üzerinde dene bi iki gün iyi gelirse kulan cildin mis gibi olsun

Merhaba arkadaşlar,

2. Tüp bebek denememde maalesef geçen hafta negatif haberini aldık. Kısmetse önümüzdeki ay dondurulmuşla devam edeceğim. Sormak isterim sizlere, vücudumuzdan bu hormonları, ilaçların iğnelerin negatif etkilerini nasıl atabiliriz. Bir fikri olan var mı, yada doktorunuzdan öneriler. Bu kısa süreçte nasıl beslenmeli, spor yapacağım işe yarar mı bilmiyorum. Teşekkürler :44:

slm kızlar nasılsınz inş hepiniz iyisinzdir.bu mubarek cuma gününde ettiğimiz tüm dualar kabul olması dileğiyle hayırlısıyla yeni bir seneye girmeye yaklaştığımız bu günlerde gar gış gıyamet modundayız malumben okula devam bugun mesleki gelişimden sınavımız var onunla meşgul olucam inş iyi bi not alırımben kayracım sen nasılsın meleklerin iyidir umarım öp bizim için onlarıgülden ablacım slm sanada kızlar inş bu sene bizim senemiz olsun rabbim bize saglık sıhat huzr mutlulukla dolu güzel bi kapı açsın inş unutmadan bişey aklıma takıldı biz tüp bebeciler olaraktan normal doğum yapma şansımız varmıdır? bide yapanlar varmıdır:44::44:aklıma takıldıda sorayım didim şahsen ben şartlar elverirse normal düşünüyorum

bu arada jülicim ve turkazcımın durumlarından bi haber varmı bebişleri ne durumda :44::44:inş iyidirler

Canm biraz kilo vereyim istiyorum. Bu ay boş geçsin soğan suyu yapıp rahmi temizleyim ve hazırlayayım istiyorum. şimdi 1 ay burdan 15 gün de yumurtlamaya kadar etti 1.5 ay. iyi kilo veririm. bi 15 günde çok zorlamadan diyete devam edersim 2 ay diyet yapmış olurum. Bu arada tutturamazsam hemen dondurulmuşlarla denicem.
Sağol canım kafayı kırdım. Devam ediyorum.

Canım Tüp bebekle hamile kalanlar genelde ikiz doğurdukları için sezaryen oluyorlar ama tek olduğu zaman da hassas hamilelik olduğu için sezeryanı tercih ediyorlarmış. Ama durumuna göre normal doğumda yaptırabilir doktor. Bi sakıncası yok yani

Evt canım rabbim kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin işte bende onu düşündüm malesef normal doğum şansımız az hayırlısıyla gelsinlerde napalım allh saglık sıhat versin bizler benim adet agırım fena oluyor hele sol tarafım sanki yara varmış gbi ilk iki gün sıcak su koyuyorum dinleniyorum da öyle geçiyor ztn düzensiz üstünede bunlar ekliyor iştebizimkilerin söylediği şu katılıyorumda ilk doğum yaprken normaş bi şekilde yaparsan için temzlenir derler sanki yükünü atan biri kadr hafif ve dingin olurmuşsuz öyle bir imkanımız olsaydı iyi olurdu diye düşündüm işte neyse hayırlısı allhtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…