- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
benim mantığıma göre erken canım,hatta genellikle hamileliğin ilk zamanlarında iştah bile kesilir:))) biz senle full yiyoruz(afiyet olsun bize)demin okudum senin niye sancın oldu canım hayır olsun alala sonra gectimi hemen acaba gaz sancısımıydı
Benimki fosssssss çıktı. Sabah dayanamadım test yaptım. derin beyaz boşluk sadece tek bir çizgi ile bölündü maalesef. Hala hastalanamadım ya. 30 gün oldu bugün hiç bu kadar uzamamıştı. Bu diytin etkisi oldu sanırm. Bi hastalansam hemen soğan suyu yapıcam bu ay. Allah kısmet ederse. Sonra da doğal çalışma. Ollmazsa ondan sonra dondurulmuşlarımla denicem
İnşallah cnm iki cizgide görmek nasip olacak
Benimde ilk defa adetim 7 gün gecikmişti acaba havalardan olabilirmi
Olabilir. Ama ben spora diyete başladım. 10 gün oldu 2.5 -3 kilo verdim.Sanırım hepsi birleşince öyle oldu
merhaba hanımlar..bugün cildiye de randevum var saçım dökülüyor yüzmde sivilceler peydah oldu... akşama görüşrüz ben kaçıyorumm bir bakayım dedimm size
aynen canım hele Ankara nın ayazı meşhurdur dün dışarı çıktım sözde güneşli ama nasıl esiyor anlatamam dondum açıkta kalan yerlerim uyuştu soğuktan
Tilki Kürkçü dükkanına geri döndü:) 1ay kendime soz verdim bu konulardan uzaklaşıcam diye. Foruma bile girmedim. Tabi sonuç ne oldu? Geciken adet. Tup bebek tedavisinde 28. Gun ertesi ay 26. Gun regli olan ben irtibatı kopardığım ay olan bu ay 29. Günüm olmasına rağmen hala hastalanamadım. 10 gun once spora başladım. Acaba o mu yapıyor? Diye siz bilirkişi hatun kişilere bir danışayım dedim. 3 kilo da verdim bu arada.
kızlar opu oldum bu pazartesi.yarında transferim varama opudan sonra dayanılmayacak kadar kasık ağrısı çekiyorum.çikolata kistim var ve kahverengi akıntılarım oluyor 3 gündür.yarın transferde iyice acıtacaklar içimi.normalmi bu ya:26:
Benimki fosssssss çıktı. Sabah dayanamadım test yaptım. derin beyaz boşluk sadece tek bir çizgi ile bölündü maalesef. Hala hastalanamadım ya. 30 gün oldu bugün hiç bu kadar uzamamıştı. Bu diytin etkisi oldu sanırm. Bi hastalansam hemen soğan suyu yapıcam bu ay. Allah kısmet ederse. Sonra da doğal çalışma. Ollmazsa ondan sonra dondurulmuşlarımla denicem
Uyku hali yok ama Belim de ağrı var birde gece karnıma ağrı girdi anlamadım bağırarak uyandım :)
Güldencim asıl sen nasılsın cnm hep bizi düşünüyorsun allah razı olsun cansın sen
mersin bile buz gibi canım sizi düşünemiyorum valla
merhaba hanımlar..bugün cildiye de randevum var saçım dökülüyor yüzmde sivilceler peydah oldu... akşama görüşrüz ben kaçıyorumm bir bakayım dedimm size
Aa canım bu mesajını görmemişim. Üf en nefret ettiğim durumun. Kilo verdiğin için olabilir. Belki de değerin düşüktür diyeceğim ama boş yere umutlanmanı istemem. Dondurulmuşları hemen alsana neden bekliyorsun
Sağol canım kafayı kırdım. Devam ediyorum.ohh süper belirtiler bunlar inşallah güzel haberini alcaz canım
bende iki gündür aktif değilim kk da bi geliyorum bi çıkıyorum işlerim vardı...
diyet ve spor etkili oldu o zaman canım...
maşallah kısa sürede de iyi kilo vermişsin
aynen canım resmen buz karlar buza dönüştü zaten
slm kızlar nasılsınz inş hepiniz iyisinzdir.bu mubarek cuma gününde ettiğimiz tüm dualar kabul olması dileğiyle hayırlısıyla yeni bir seneye girmeye yaklaştığımız bu günlerde gar gış gıyamet modundayız malum ben okula devam bugun mesleki gelişimden sınavımız var onunla meşgul olucam inş iyi bi not alırım ben kayracım sen nasılsın meleklerin iyidir umarım öp bizim için onları gülden ablacım slm sanada kızlar inş bu sene bizim senemiz olsun rabbim bize saglık sıhat huzr mutlulukla dolu güzel bi kapı açsın inş unutmadan bişey aklıma takıldı biz tüp bebeciler olaraktan normal doğum yapma şansımız varmıdır? bide yapanlar varmıdır:44::44:aklıma takıldıda sorayım didim şahsen ben şartlar elverirse normal düşünüyorum
Canm biraz kilo vereyim istiyorum. Bu ay boş geçsin soğan suyu yapıp rahmi temizleyim ve hazırlayayım istiyorum. şimdi 1 ay burdan 15 gün de yumurtlamaya kadar etti 1.5 ay. iyi kilo veririm. bi 15 günde çok zorlamadan diyete devam edersim 2 ay diyet yapmış olurum. Bu arada tutturamazsam hemen dondurulmuşlarla denicem.
Sağol canım kafayı kırdım. Devam ediyorum.
Canım Tüp bebekle hamile kalanlar genelde ikiz doğurdukları için sezaryen oluyorlar ama tek olduğu zaman da hassas hamilelik olduğu için sezeryanı tercih ediyorlarmış. Ama durumuna göre normal doğumda yaptırabilir doktor. Bi sakıncası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?