• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar opu oldum bu pazartesi.yarında transferim varama opudan sonra dayanılmayacak kadar kasık ağrısı çekiyorum.çikolata kistim var ve kahverengi akıntılarım oluyor 3 gündür.yarın transferde iyice acıtacaklar içimi.normalmi bu ya:26:

normal diye biliyorum toplanan yumurta sayısı fazla ise acı cekmende normal

Sen eskisi gibi buraya takılmayacakmısın sen nerdeysen biz oraya geliriz hiç sorun deği:)
Buarada yeni açtığın yerde faydalı bilgilerde oluyormu bakmaya fırsatım olmadı

canım benim burayada geliyorum tabiki bu topiğimiz asla yokolup gitmeyecek neler yaşadık geçirdik burda burası başka ben diğer topikte yeni arkadaşlara bir faydam olur diye takılıyorum...

canım gülden birkaç topiği birarada idare eder yeter ki pc başında olsunn merak etme sen:42::42:o nerdeyse biz derdayız zatenn üstadın peşindee:16::16::1::1:

:46::46::46::46::29::48::48::1::1::1:

canım sen doğuma mı giidyorsun hey gidi günler dün gibi test sonucu beklediğimiz günlerr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşaal:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::29::38::38::54::54:lah

sağol canım :16::16::16:

Tilki Kürkçü dükkanına geri döndü:) 1ay kendime soz verdim bu konulardan uzaklaşıcam diye. Foruma bile girmedim. Tabi sonuç ne oldu? Geciken adet. Tup bebek tedavisinde 28. Gun ertesi ay 26. Gun regli olan ben irtibatı kopardığım ay olan bu ay 29. Günüm olmasına rağmen hala hastalanamadım. 10 gun once spora başladım. Acaba o mu yapıyor? Diye siz bilirkişi hatun kişilere bir danışayım dedim. 3 kilo da verdim bu arada.

fazla bir gecikme yok aslında tedaviler sonrasında bazen düzene girmesi zaman alıyor...
bende de öyle olmuştu spora başlamanda etkili olabilir tabii ama bence düzene yenei yeni giriyordur vücudun..

gulden yeni topigin hayirli olsun canim cok iyi dusunmussun burda hamisler fln karistik iyice. insallah herkese cok faydali olur 1kelime bile faydali bilgi kardir...
kizlar bugun kontrole gittm doktor alttan rahim acikligina bakti biraz kanamam oldu gece dogum olabilir dedi. dualarinizi eksik etmeyin sancilarda siz de aklimda dualarimdasiniz...

aynen canım benimde amacım buydu yeni arkadaşlar var ve birine bile bir faydam olursa ne mutlu bana..
burası ayrı asla bırakmıyorum her daim burdayım...
veeee asıl konuuuu yoksa doğurdunmuuuuuuu:52::52::52:
Rabbim yardımcın olsun canım....

Aynen benimde iştahım açık kahvaltımı yaptım yine acıktım :)) ilaçlardan olabilir :)
Belki psikolojik olabilir ama adet olmadan benim 1 hafta önceden göğsüm acımaya başlardı cnm şimdide 1 hafta vAr ve acıyor :(
Bende heycanda yok resmen korku var hep negatif sonuç gördüğüm için ... Ama bak korku psikolojik kesin :))

hamilelikte de gögüs acır cnm pozitif olmaya calış.
stres oluyor elbet ama rahatlat kendini

gulden yeni topigin hayirli olsun canim cok iyi dusunmussun burda hamisler fln karistik iyice. insallah herkese cok faydali olur 1kelime bile faydali bilgi kardir...
kizlar bugun kontrole gittm doktor alttan rahim acikligina bakti biraz kanamam oldu gece dogum olabilir dedi. dualarinizi eksik etmeyin sancilarda siz de aklimda dualarimdasiniz...

sağlıkla al kucağına meleğini cnm kolay doğum olsun inşallahh

ne ara 48 günlük oldunuz siz yaaa Rabbim uzun ömürler versin sağlıkla hep iyi olun inşallah...
bi mesaj yazıp gidiyorsun hep minnak seni bırakmıyo herhalde:1:[/QUOTE]

Selam canım evet valla bir mesaj yazıp gidiyorum ama inan vakit olmuyo yoksa burada vakit geçirmek hoşuma gidiyor, geçmişe bile bakamıyorum yeni hamişler falan varmı diye hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz kalbimiz sizlerle.

sağol canım :16::16::16:

fazla bir gecikme yok aslında tedaviler sonrasında bazen düzene girmesi zaman alıyor...
bende de öyle olmuştu spora başlamanda etkili olabilir tabii ama bence düzene yenei yeni giriyordur vücudun..

Ay ne bilim işte göğüslerm çok acıyo bi de sol kasıkta ağrı var kaç gündür ama hala gelen giden yok

mrhb kızlar :54::54::54::54:bu gün cimcime me gittim :10::10::10:3 gündür görüşememiştik:40::40::40: ohh misler gibi öptüm:54: kokladım :emir_bebek:oynaştık :70::70::70:çok güzel vakit geçiridk :4::4::4:sonra kardeşimle sarmalar dolmalar yaptık :56::56::56:birde pazara çıktık evime geldimm çayımı :68:aldım size geldim

mrhb kızlar :54::54::54::54:bu gün cimcime me gittim :10::10::10:3 gündür görüşememiştik:40::40::40: ohh misler gibi öptüm:54: kokladım :emir_bebek:oynaştık :70::70::70:çok güzel vakit geçiridk :4::4::4:sonra kardeşimle sarmalar dolmalar yaptık :56::56::56:birde pazara çıktık evime geldimm çayımı :68:aldım size geldim

Ne güzel cnm benimde yakınımda olan bi bebek olsada koklasam da bi enerji alsam :))
Bugünü dolu dolu yaşamışsın ne mutlu sana cnm pazara bile gitmişsin bu soğukta alkışşş :)))

Ne güzel cnm benimde yakınımda olan bi bebek olsada koklasam da bi enerji alsam :))
Bugünü dolu dolu yaşamışsın ne mutlu sana cnm pazara bile gitmişsin bu soğukta alkışşş :)))

canım benimle kardeşim çok yakınız ve pazar aramızdaki sokakta içinden geçiyoruz evet TEYZESİ BU GÜNÜN EN GÜZEL KISMI CİMCİME VE BIDIKLA GEÇİRDİĞİM ZAMANDI BIDIK OKULA GİTTİĞİ İÇİN AZ GÖRÜŞTÜK AMA HAFTA SONU İÇİN RANDEVULAŞTIK :34::34::34:

canım benimle kardeşim çok yakınız ve pazar aramızdaki sokakta içinden geçiyoruz evet TEYZESİ BU GÜNÜN EN GÜZEL KISMI CİMCİME VE BIDIKLA GEÇİRDİĞİM ZAMANDI BIDIK OKULA GİTTİĞİ İÇİN AZ GÖRÜŞTÜK AMA HAFTA SONU İÇİN RANDEVULAŞTIK :34::34::34:

Kesin bıdık iple çekiyordur hafta sonunun gelmesini :))
Allahım bizlerede nasip eder inşallah bıdıkla cimcime ...

Kesin bıdık iple çekiyordur hafta sonunun gelmesini :))
Allahım bizlerede nasip eder inşallah bıdıkla cimcime ...

AMİN CANIMMM İNŞŞŞ EN HAYIRLISINDAN EN SAĞLIKLISINDAN İNŞŞ KIZ BEN DİYORUM Kİ EVLADIM OLSA BU KADAR SEVERDİM BAL TEYZESİ BULAR BAL :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

AMİN CANIMMM İNŞŞŞ EN HAYIRLISINDAN EN SAĞLIKLISINDAN İNŞŞ KIZ BEN DİYORUM Kİ EVLADIM OLSA BU KADAR SEVERDİM BAL TEYZESİ BULAR BAL :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ablanın evladı seninde evladın canın kanın onlar ufacık biryeri acısa seninde canın acır eminim...
Ayrıcada cimcimenin resmini yüklemiştin yanakları aklımdan çıkmıyor:)) maşallahhh allah nazarlardan saklasın iki meleğide

Son düzenleme:
Sabahtan beri Fena bi bel ağrım var hatta ağrısı sağ bacağıma vurdıu normlade bel ağrısı gebelik belirtisi olabilir yazıyor ama bilemedim birde size sorayım dedim ...

Back