- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Evt canım rabbim kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin işte bende onu düşündümmalesef normal doğum şansımız az hayırlısıyla gelsinlerde napalım allh saglık sıhat versin bizler benim adet agırım fena oluyor hele sol tarafım sanki yara varmış gbi ilk iki gün sıcak su koyuyorum dinleniyorum da öyle geçiyor ztn düzensiz üstünede bunlar ekliyor işte bizimkilerin söylediği şu katılıyorumda ilk doğum yaprken normaş bi şekilde yaparsan için temzlenir derler sanki yükünü atan biri kadr hafif ve dingin olurmuşsuz öyle bir imkanımız olsaydı iyi olurdu diye düşündüm işte neyse hayırlısı allhtan
Dün igne tedavim basladi hepinizden ricam lutfen bana dua edin allahim brnim gibi cocuk hasretiyle yanan herkese anne olmayi nasip eder insallah...bana tüp bebek esnasinda nelere cok dikkat etmem gerektigini sõyleyebilirmisin transferden sonra surekli uzanmam iyi olurmu ?simdiden hepinizden allah razi olsun
dün igne tedavim basladi hepinizden ricam lutfen bana dua edin allahim brnim gibi cocuk hasretiyle yanan herkese anne olmayi nasip eder insallah...bana tüp bebek esnasinda nelere cok dikkat etmem gerektigini sõyleyebilirmisin transferden sonra surekli uzanmam iyi olurmu ?simdiden hepinizden allah razi olsun
hayırlısı olsun sonu bebişli olsun inşallah..
stres yapma cok yatmana gerek yok ilk 3 gün yeterli.
ama tabi bu 3 günün sonunda hareketlerine dikkat et.
ben hergün 1 dilim ananas yemiştim
Amin insallah allah razi olsun tamam ilk 3 gunden sonra fazla uzanmayacam tsk ederimhayırlı olsun tedvin ve bebişli bitsin inşşş canım tedvinde ilaçalrını düzenli klanıp strasden uzak duracaksın inş her şey yolunda gider ve tarnferden sonra sürekli yatma
Mrb kizlar.benimde transefirim ucuncu gunu bnm hic agrim yok gayet normalim yumurta toplandignda da olmadi sik sekilde idrara cikiyorm ve gaz problemi var arada belm hafif sancidi ama sizce normalmiyim
Dün igne tedavim basladi hepinizden ricam lutfen bana dua edin allahim brnim gibi cocuk hasretiyle yanan herkese anne olmayi nasip eder insallah...bana tüp bebek esnasinda nelere cok dikkat etmem gerektigini sõyleyebilirmisin transferden sonra surekli uzanmam iyi olurmu ?simdiden hepinizden allah razi olsun
Cnm inşallah iyi sonuçlar alırız bende cuma günü transferim olmuştu 5 gün kaldı kan testine
Cnm aynı şikayetler bende de var gaz poroblemi idrara çıkma vede bel ağırısı çok oluyor hatta ağrısı sağ bacağıma vuruyor geçenlerde çok şiddetli ağrımıştı hayır olsun
Önerilerin icin cok tsk ederim canim allahin izniyle dediklerini uygalamaya gayret edecegim insallah hepimiz hayirli sonuclar alirizTedavin hayırlı olsun cnm
Benimde transferim 6 aralıkta oldu bende senin gibi ne yapmam ve ne yemem gerektiğini sordum allah razı olsun kızlar çok yardımcı oldular ne dediyseler yaptım ve yedim ananastan tut taza fasulyeye kadar yedim :)) sola yat dediler onu bile yaptım :)) cnm sende öncelikle yediğine ve içtiğine özellikle dikkat et cnm hazır gıdadan ve gazlı içeceklerden uzak dur...
Transferden sonra ilaçlar iğneler kabız yapa bilir dediler her sabah aç karnına 2,3 tane kayısı yedim ılık su içtim çok işe yaradı..
Sabahları peynirimi yumurtamı sütümü içiyorum arada cevizimi meyvemi akşamlarıda sebze ağırlıkta yiyorum vs vs birde çayı ve kahveyi çok sevdiğim halde içmiyorum onun haricinde ilk transferden sonra 3 gün dinlensen yeter sonra fazla yormadan işlne gücüne bakabilirsin zaten doktorlarda öyle diyor
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızzz cnm
canım nasılsın,az kaldı sonucumuzu öğrenmeye meraktan heycandan öluyom ya::)) bu aksam iğnem vardı yine resmen ağladım hastanede ne biçimm bi iğnedir bu ya hemşire zaten yapar yapmaz soğutucu sıktı ama yinede yandımmmm:))
Önerilerin icin cok tsk ederim canim allahin izniyle dediklerini uygalamaya gayret edecegim insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz
sabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üzüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi kızılay'da buldum allah yardımcımız olsun
Sabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üZüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi Kızılay'da buldum Allah yardımcımız olsun
günaydın canlarrr
Sabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üZüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi Kızılay'da buldum Allah yardımcımız olsun
canım ne kanı ne tahlili ne oldu doktorunu aradınmı ya hemen doktorunu bı ara sor...inşallah guzel sonuc alıcaksın regl kanı olsa daha erken zaten ay bilemedim lütfen sonucu öğrenince hemen yaz bekliyorum bende dua ediyorum sen gelene kadar sanaaaaSabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üZüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi Kızılay'da buldum Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?