Tüp Bebek Günlüğümüz !

CANIM ŞİMDİ DAHADA TATLI ARTIK HER ŞEYE GÜLÜYOR HAREKET EDİYOR ÇOK ŞEKER BİR ŞEY OLDU

ben iyiyim sen nasılsın cnmmm

öksürük krizlerine giriyorum mağdurum

fırsat buldukça gelmeye çalış canım...
bende güzel haberler vermek için çalışıyorum adamın peşinden ayrılmıyorum doğal bebek diye ama tık yok

Ay ne bilim işte göğüslerm çok acıyo bi de sol kasıkta ağrı var kaç gündür ama hala gelen giden yok

acaba gebemisin ki demicem bu kez geçen ay ağzımın payını aldım daha da iddia etmiyorum ama inşallah olur demektende kendimi alamıyoruummmm

ohhh missss daha ne olsun enerjimizi sömürürken pozitif enerji yüklemeyi başarabilen minnaklar...

Sabahtan beri Fena bi bel ağrım var hatta ağrısı sağ bacağıma vurdıu normlade bel ağrısı gebelik belirtisi olabilir yazıyor ama bilemedim birde size sorayım dedim ...

ayyy süpperrrrrr gülden bu mesajı çok beğendi hadi inşallahhhhh

Herkese karli bir istanbul sabahindan kuzularimla gunaydin diyoruz. Yogun tempomdan dolayi cok fazla gelemiyorum herkes iyidir insallah hamisler cogalmistir. Biz genel olarak iyiyiz dun asimiz ve aylik kontrolumuz vardi dr.muz beni tebrik etti her ay yildizli pekiyi aliyorum hersey yolunda cok sukur. Asi olduk hep beraber agladik simdide atesimiz var inliyor kuzularim hepinizi opuyoruz

canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşşş

Oyyy kıyamam ben onlara. Neyse bir badire atlatmışsınız. Geçmiş olsun canm

EVET ÇOK GÜZEL POZİTİF BİR GÜNDÜ GECE YATTIĞIMDA ELLERİ O MİNİCK AYAKLARI HALA GÖZÜM ÖNÜNDEYDİ

güüüünnaayyddıınnnnnnnnn
güzel birgün bizimle olsun inşallahhhhh heryerden kar haberleri geliyor Ankaradan buzzzzzz

bugün nasılsın canımcım...
uyku hali devam ediyormu normalin dışında..
ağrıların nasıl mesela...

Uyku hali yok ama Belim de ağrı var birde gece karnıma ağrı girdi anlamadım bağırarak uyandım :)
Güldencim asıl sen nasılsın cnm hep bizi düşünüyorsun allah razı olsun cansın sen

Aynen aynen :)) hayır olsun cnm gebelik belirtisi olmasını çok isterdim ama daha erken dimi iştahımızın açık olması ...

benim mantığıma göre erken canım,hatta genellikle hamileliğin ilk zamanlarında iştah bile kesilir:))) biz senle full yiyoruz(afiyet olsun bize)demin okudum senin niye sancın oldu canım hayır olsun alala sonra gectimi hemen acaba gaz sancısımıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…