Ablanın evladı seninde evladın canın kanın onlar ufacık biryeri acısa seninde canın acır eminim...
Ayrıcada cimcimenin resmini yüklemiştin yanakları aklımdan çıkmıyor:)) maşallahhh allah nazarlardan saklasın iki meleğide
aralığın 14 ünde lucrin e iğneye başlayacak..
innşaaallah canımmm inşaalllahhh ayy heycanlandımm bak şimdi senin adınaa bende tık yok:)))))))))Sabahtan beri Fena bi bel ağrım var hatta ağrısı sağ bacağıma vurdıu normlade bel ağrısı gebelik belirtisi olabilir yazıyor ama bilemedim birde size sorayım dedim ...
innşaaallah canımmm inşaalllahhh ayy heycanlandımm bak şimdi senin adınaa bende tık yok:)))))))))
ben iyiyim sen nasılsın cnmmm
Selam canım evet valla bir mesaj yazıp gidiyorum ama inan vakit olmuyo yoksa burada vakit geçirmek hoşuma gidiyor, geçmişe bile bakamıyorum yeni hamişler falan varmı diye hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz kalbimiz sizlerle.
Ay ne bilim işte göğüslerm çok acıyo bi de sol kasıkta ağrı var kaç gündür ama hala gelen giden yok
mrhb kızlarbu gün cimcime me gittim 3 gündür görüşememiştik ohh misler gibi öptüm kokladım oynaştık çok güzel vakit geçiridk sonra kardeşimle sarmalar dolmalar yaptık birde pazara çıktık evime geldimm çayımı aldım size geldim
Sabahtan beri Fena bi bel ağrım var hatta ağrısı sağ bacağıma vurdıu normlade bel ağrısı gebelik belirtisi olabilir yazıyor ama bilemedim birde size sorayım dedim ...
herkese karli bir istanbul sabahindan kuzularimla gunaydin diyoruz. Yogun tempomdan dolayi cok fazla gelemiyorum herkes iyidir insallah hamisler cogalmistir. Biz genel olarak iyiyiz dun asimiz ve aylik kontrolumuz vardi dr.muz beni tebrik etti her ay yildizli pekiyi aliyorum hersey yolunda cok sukur. Asi olduk hep beraber agladik simdide atesimiz var inliyor kuzularimHepinizi opuyoruz
Herkese karli bir istanbul sabahindan kuzularimla gunaydin diyoruz. Yogun tempomdan dolayi cok fazla gelemiyorum herkes iyidir insallah hamisler cogalmistir. Biz genel olarak iyiyiz dun asimiz ve aylik kontrolumuz vardi dr.muz beni tebrik etti her ay yildizli pekiyi aliyorum hersey yolunda cok sukur. Asi olduk hep beraber agladik simdide atesimiz var inliyor kuzularimhepinizi opuyoruz
EVET ÇOK GÜZEL POZİTİF BİR GÜNDÜ GECE YATTIĞIMDA ELLERİ O MİNİCK AYAKLARI HALA GÖZÜM ÖNÜNDEYDİöksürük krizlerine giriyorum mağdurum
fırsat buldukça gelmeye çalış canım...
bende güzel haberler vermek için çalışıyorum adamın peşinden ayrılmıyorum doğal bebek diye ama tık yok
acaba gebemisin ki demicem bu kez geçen ay ağzımın payını aldım daha da iddia etmiyorum ama inşallah olur demektende kendimi alamıyoruummmm
ohhh missss daha ne olsun enerjimizi sömürürken pozitif enerji yüklemeyi başarabilen minnaklar...
ayyy süpperrrrrr gülden bu mesajı çok beğendi hadi inşallahhhhh
güüüünnaayyddıınnnnnnnnn
güzel birgün bizimle olsun inşallahhhhh heryerden kar haberleri geliyor Ankaradan buzzzzzz
güüüünnaayyddıınnnnnnnnn
güzel birgün bizimle olsun inşallahhhhh heryerden kar haberleri geliyor ankaradan buzzzzzz
Günaydın güzellikkkkkkkk :))
kara kışşşçok soğukk :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Ben yine açım anlamadım ben bu işi :)) arada meyvemi cevizimi yiyorum yinede doymuyorum kesmiyor beni ..
bugün nasılsın canımcım...
uyku hali devam ediyormu normalin dışında..
ağrıların nasıl mesela...
Aynen canım ya valla yemek yemekten yoruldum,yemek yerken bile birazdan ne yesem diye düşünüyorum ben bu işten bişi anlamadım:))))
Aynen aynen :)) hayır olsun cnm gebelik belirtisi olmasını çok isterdim ama daha erken dimi iştahımızın açık olması ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?