Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merhaba kızlar, nasılsınız umarım bu bir hafta içinde güzel haberler vardır...Ben daha dün döndüm Allahın izniyle bende şimdilik herşey yolunda bebişlerimi aldım geldim.. sizler nasılsınız

Merhaba kızlar, nasılsınız umarım bu bir hafta içinde güzel haberler vardır...Ben daha dün döndüm Allahın izniyle bende şimdilik herşey yolunda bebişlerimi aldım geldim.. sizler nasılsınız

Ohhh çok sevindim cnm:) kaç tane yumyum toplandı ? Ne zaman transfer oldu benim cuma günü oldu

Nerelerdesin cnm meraktan çatladım çatladım inşallah herşey yolundadır

Dün geldimmm tatlım hersey yolunda canım simdilik bz bi kaç gün fazla kaldık kıbrısta tatilde yapalım dedik gitmişken... sen neler yaptın nasılsın senin cuma olmus transferin benim c.tesi oldu niye öyle olduki:) aynı gündü bizim transferler 5 gün embriyosu alala

İyi yapmışsın cnm tatil yapmakla ..
Bende aynı zamanda oluruz diye düşündüm acaba benim donmuş olduğu için mi :))
Hadi inşallah iyi sonuçlar alırız cnm bende heycan yok korku var

Ohhh çok sevindim cnm:) kaç tane yumyum toplandı ? Ne zaman transfer oldu benim cuma günü oldu

canım 7 tane yumurta toplandı.. pazartesi sabah toplandı cumarteside transfer yapıldı... senin neler oldu canım kaç tane transfer yapıldı kaç tane toplandı sen nasılsınnn bende seni merak ediyorumm

herkez iyidir inşallah

bizde yuvarlanıp büyüyoruz işte bugün saglık ocana gittim akşamada doktor kontrolüm var 6bucukta bakalım kilosu boyu kaç olmuş kuzucugun iyiyiz şimdilik çok şükür şubat annelerinde doguran bile oldu heycan dorukta yani herkez bi tırsttı bakalım hayırlı vakitte saglıkla gelir inşallah

İyi yapmışsın cnm tatil yapmakla ..
Bende aynı zamanda oluruz diye düşündüm acaba benim donmuş olduğu için mi :))
Hadi inşallah iyi sonuçlar alırız cnm bende heycan yok korku var

saçmalama tatlım ne korkusu düşünme öyle şeyler tadını çıkar, herşeyde bi hayır vardır Rabbim ne dediyse o olur sen korksanda korkmasanda ALLAHın dediği olur o yüzden morelini yüksek tut

canım 7 tane yumurta toplandı.. pazartesi sabah toplandı cumarteside transfer yapıldı... senin neler oldu canım kaç tane transfer yapıldı kaç tane toplandı sen nasılsınnn bende seni merak ediyorumm

Benim daha önceden 42 tane toplanmıştı iki yöntem denediler 10 tane kaldı :) ama 1 tane transfer yaptılar doktoruma 2 tane istedim ama yasak dedi bende ısrar etmedim bunada şükür inşallah tutar ama senin ikizin olsun cnm ne gizel çifte mutluluk olur :)

Maşallah maşallah kolay bi doğum olur inşallah cnm
Darısı bizim başımıza :)

Güüüünnnaaayyydddıınnnnnnn
Mükemmel şahane bir hafta diliyorum cancağızlarıma
Bir sürü işim var ama bende yapacak enerji yok

maşaalllah canım 10 tane,ben 7 tane yumurtayla fenalık geçirmeye başlamıstım son gün tansiyonlarım yerlerdeydi:))1tane olsun sağlıklı olsun... canım kilo ve iştah durumun nasıl ben dünden beri acayip yemek yiyorum full açım hep ya )

saçmalama tatlım ne korkusu düşünme öyle şeyler tadını çıkar, herşeyde bi hayır vardır Rabbim ne dediyse o olur sen korksanda korkmasanda ALLAHın dediği olur o yüzden morelini yüksek tut

Doğru cnm allah ol derse olur zaten o düşünce beni rahatlatıyor ama heycan yOk garip duygular içerisindeyim :)) 18 aralık gelmesin istiyorum seninde kan testi 17 aralık dimi cnm

amaannn doğuranlara bakma sen daha var beklesin minnak gelmeye kalkarsa elinle kafasını ittir içeri hakkımı helal etmem de anneliğinle sömür geri gider içeri zamanında gelir

Son düzenleme:

göbüşünde can bulsun inşallah hamileyiiimmmmmm dediğin günleride görelim

Doğru cnm allah ol derse olur zaten o düşünce beni rahatlatıyor ama heycan yOk garip duygular içerisindeyim :)) 18 aralık gelmesin istiyorum seninde kan testi 17 aralık dimi cnm

valla bende pek dinlenmedim açıkca normal devam ediyorum heyecan olmayınca zaten uçakla geldik epey bi free shopta gezindim alışveris yaptım:))Hayatım benim kan tahlilim 19 aralık seninkide 18 aralık sen benden önce hamileyimm yazıcannn inşaallahh

Aynen benimde iştahım açıldı acaba evde olduğum içinmi iştahım açıldı dedim ama seninde öyleymiş :)
Düzenli yumurtamı sütümü sebzemi bide ananasımı yiyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum ilaçlar kabız yapar dediler her sabah aç karnına kayısı ve ılık su içiyorum çok faydasını gördüm
Buarda bende 42 toplandı 1 hafta işkence çekmiştim afedersin bulantıolmuştu karnım 7 aylık gibi olmuştu başım dönüuordu adet oldum anca geçti ...

günaydın kızlar topiği ben açtım bu gün eşimin öğleden sonra kontolleri var birazdan çıkmamız gerekiyor size bakayım günaydın diyip öle çıkayım dedim

günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah kontrolleriniz çabucak sorunsuz bitsin sende hemencecik gel

Ben bi koltukta eşim bi koltukta uyuya kalmışız yoksa ben daha çekiştirecektim :))

bak seennnn demek çekiştirmeye devam etcektin ama minnak izin vermemiş işte annesi uykucu olmaya başladıysan süpsüper bi haber bu progesteron değerin yükseliyor demektir bu değerde gebelikte yükselir

günaydınnn kızlarrr güzel bi hafta olsun bizler için inşallah

günaydıınnnn inşallah güzel bir hafta bizimle olur

Doğru yaa :))
Bana özellikle hemşire yatma dedi yemeğini yap evini topla demişti hatta eşin bişi isterse getir dedi bide eşimin yanında dedi o da isteyip duruyor:))) yediğine içtiğimize dikkat et yeter cnm
inşallah pozitif sonuç alırız

ayyy ne diyosun senden 42 yumimi toplanmıştı maşallahhhhhhhhh

aminnn inşaallah canımmmmm

cupcakelove ile bir gün arayla gebelik haberlerinizi alcaz inşallah belkide biriniz tarihte oynama yapar aynı gün teste gideriniz mesela sende 5.gün embriyosu transferden sonraki 10.günde en geç belli olur 9.günde bile kanda baktırabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…