• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ne olur bir akıl verin bana,izmirde devlet hastanesinde 3.tüp bebeğimi denedim,bana 2 embiriyo transfer ettiler,embiriyolarımız orta kalite denildi,daha sonra eşim dosyamı doktorla görüştüğünde embiriyolarımızın kötü olduğunu öğrendik,madem kötüydü neden transfer yaptılar,moralim çok bozuk,kötü kalite embiriyoyla hamile kalan oldumu aranızda,bana bir akıl verin ne olur

kızlar mrhb nasılsınız bu gün cenazemiz vardı oraya gittik (eşimin amca oğlu )akşama kadar oradaydım yeni geldim yarın eşimin kontrolü var adanaya gideceğiz

kızlar ne olur bir akıl verin bana,izmirde devlet hastanesinde 3.tüp bebeğimi denedim,bana 2 embiriyo transfer ettiler,embiriyolarımız orta kalite denildi,daha sonra eşim dosyamı doktorla görüştüğünde embiriyolarımızın kötü olduğunu öğrendik,madem kötüydü neden transfer yaptılar,moralim çok bozuk,kötü kalite embiriyoyla hamile kalan oldumu aranızda,bana bir akıl verin ne olur

bir iki gebe kaldı diye hatırlıyorum tatlım ama çoook eskilerden biriydi çok fazla olan bir durum değil ama Rabbim bilir hiç belli olmaz lütfen daha test sonucunu görmeden olmaz diye şartlama kendini moral önemli sen inanki bebeklerinde sana sımsıkı tutunup bırakmasınlar...

kızlar mrhb nasılsınız bu gün cenazemiz vardı oraya gittik (eşimin amca oğlu )akşama kadar oradaydım yeni geldim yarın eşimin kontrolü var adanaya gideceğiz

canım başınız sağolsun:5::5::5:
yarında işleriniz rast gitsin güzel haberlerle gel inşallah:16::16::16:

mecbur yumurta olgunlaştı sanırım 14mm civarı olmuştur iki güne çatlar o yüzden iyi tutmak lazım bebemin babasını:1:
Rabbim geceniiz bereketlendirsin o zaman hayatımm..inşaallah tüpsüz bebe olsun aşk bebesi olsun bebeniz:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16::16:
canımm moralini bozmamaya çalış Can veercek olan Rabbim biizim kötü dediğimzi embriyolar öyle bir sıkı tutunur ki annesinee evlat olur inşaallah kucağınaa..zaten her şey her işimiz birer mucize..gerçekleşsin inşaallah senin için bu msefer o küçük mucize:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Başınız sağ olsun Yetercimm..tarın da işleriniz rast gitisn güzel haberler versin size doktorunuz inşaallah
hayden gelin kızçeler az bişi sohbet edelim malum herif günü fazla vaktim yok:23::23::17::17::1:
ben burdayım bebişim ama oayalanıp duruyorum bir duş alıp temzilik yapmam lazım..yarın Zeynep kamil e gidecem ilk muyane için rapor için yeniden bİsmillah diyorum bakalımm:26::26:inşaallah bu sfer sıkıntısız alırım raporumu elime ...yoksa bana başkent yolları görünüyor:44::44::40::40:

gülden haydi gelin dedi geldik kaybolmuşş..:44::44: enişteyi tenhada kıstırmaya gitti sanırmm:23::23::1::1::1::9::9:

Rabbim geceniiz bereketlendirsin o zaman hayatımm..inşaallah tüpsüz bebe olsun aşk bebesi olsun bebeniz:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16::16:

canımm moralini bozmamaya çalış Can veercek olan Rabbim biizim kötü dediğimzi embriyolar öyle bir sıkı tutunur ki annesinee evlat olur inşaallah kucağınaa..zaten her şey her işimiz birer mucize..gerçekleşsin inşaallah senin için bu msefer o küçük mucize:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Amin canım yalnız yanlış hesap şeyetmişim daha var çatlamaya tüühhhh erkenden peşine düştüm adamın tühhh:1:

Başınız sağ olsun Yetercimm..tarın da işleriniz rast gitisn güzel haberler versin size doktorunuz inşaallah

ben burdayım bebişim ama oayalanıp duruyorum bir duş alıp temzilik yapmam lazım..yarın Zeynep kamil e gidecem ilk muyane için rapor için yeniden bİsmillah diyorum bakalımm:26::26:inşaallah bu sfer sıkıntısız alırım raporumu elime ...yoksa bana başkent yolları görünüyor:44::44::40::40:

burdan da rapor alama bak ben istanbula gelip o hastaneleri basıyormuyum basmıyormuyum:63::19:gerçi güvenlik vardır dışarı atılırım hemen:1:

Bebek çalışmalırı adamların işine yarıyor :) cnm en kısa zamanda inşallah güzel haberler alırız

gülden haydi gelin dedi geldik kaybolmuşş..:44::44: enişteyi tenhada kıstırmaya gitti sanırmm:23::23::1::1::1::9::9:

Hahaha kesinnn öyledir :))

bence kesin öylee geri gelmediğine göree..:30::30::30:
ben de duşa giiryorumm yarın doktora gidecem doktorun haberi yok .....ayy yine çıkacam o çatalaa:19::19::19::97::97:

ne çekiştiriyonuz kızım beni :33::33::33:
bak ben işimi gördüm geldim:23::23::23::17:siz nerdesiniz:33::33:

günaydın kızlar:16::16::16::16::16: topiği ben açtım:21::21::21::21::21: bu gün eşimin öğleden sonra kontolleri var birazdan çıkmamız gerekiyor size bakayım günaydın diyip öle çıkayım dedim :54::54::54::54::54::54:

Back