• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

afiyet olsun Cupcakeimm bebişimm...anansa faydalı ama çok abartma hergün bir iki dilim yeterli...şekerim sebze ağırlıklı beslenmen güzel jülietta test gününü beklerken taze fasulyee pişirip yemiş tutunmaya yardımcı diye duymuş....tavsiye ederimm Canımm..inşaalah bebişin 9 ay göbüşünde 3-5 yıl koynunda upuzun bir ömür yanında olsun hiç ayrılmayınn diliyorumm:nazar::nazar::49::emir_bebek::emir_bebek::16::16:

ben geldiimm başıma bir ağrı girdi gene dünden kalan arttı eve gelincee sağolsun kocişim yokluğumda evi süpürmüş çiçek gibi yapmışş...ben de bitki çayı yaptımm içtik dah aiyiyimm bir bakıyım dedim arkideşlerimeee....:3::3::3:

ne ağrısı bu böyle kuzum bi türlü bırakmadı seni bende ses kısıklığı ve öksürük gibi:19::19::19:

heyecanını çok iyi anlıyorum tabiki sorcaksın:) walla cnm ben çok şanslıyım tedavi sürecimi başından sonuna kadar annemde geçirdim. hatta son günlerimde de yine annemdeyim:) bu kez de doğum telaşı:) opu olmadan bir hafta önce geldim transfer sonucumu öğrendikten sonra 1 ay kadar daha kaldm eşim de sağolsun her gün yanımdaydı beni yalnız bırakmadı hiç. gece eve gidiyodu sadece..
ben biraz pimpirikli olduğm için transferden sonra 12 gün sürekli yattım. fitillerden sonra zaten günde 3 kez 2şer saat yatman gerekio. kolay bişley diil sürekli yatmakk psikolojin biraz bozuluyo. kitap okudum bol bol. kitaplarını iyi seç kafanı dağıtsın. sadece sonuca odaklanmazsın böylece. tabi arada bir dolaştım evde kaç dk olduğunu hatırlamıyorum ama:/ rahimdeki kan dolaşımını da düşünmen lazım. çok sıkıldığım zamanlarda arabayla gezdirdiler beni hehe fino gibi :)
annem sağolsun hep sebze yemekleri yaptı bana. bi dee marul çok yemiştiim kıvırcıktan daha yararlı. her sabah 1 bardak 1 süt 1yumurta peynir.. akşamları kuruyemiş; ceviz, fındık, kabak çekirdeği. her gün mutlaka 1 kase yoğurt. bnm çikolata kistlerim var ve incir hiç iyi gelmiyo ağrı yapıo ben de mi öyle bilemiyorum. sen kendi vücudunu tanı ne zarar veriyosa onları yememeye çalış. yatış kalkış saatlerine dikkat et düzene girsin herşey. zaten 2 gün aynı saatte yatıp kalkınca bünyen alışıyo;)
ve hayatımda bütün bu gelişmeler olurken eşimin ailesiyle çok zor günler geçirdik büyük tartışmalarımız oldu onların beni üzmesine hiç izin vermedim dünyada hiç bişey şuan benden ve ailemden önemli değil dedim ve moralimi hep yüksek tuttum. çok dua ettim okunması gereken çok şeyim vardı hergün ettğim dualar vardı...en en önemlisi de çok güzel arkadaşlarım vardı bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadılar:34: kızların dualarını, tavsiyelerini, herr türlü desteklerini hiç ama hiç unutamam hepsinden Allah razı olsun.
inş hepimiz evlat sahibi oluruz. bi dee sitede ilk aşkısım var egunal o beni tanıştırdı kızlarla ve hulusi hocayla onu çok sefiom. ikramaya da eşimin ailesiyle olan tartışmalarımda bana çok akıl vermiştr onun desteği de çok önemliydi bnm için:)
aklıma geldikçe yazarım tatlm:) şimdilik bu kadar diyim:34:

moreblue tatlım hoş geldinn ...bebişin gelmek üzere değil miii kavuşacaksınız yakında inşaallah:16::16:..artık hayatındaki herkes 2. değil 3. sırada olacak inşaallah meleğinle eşinlee güzel günler bekliyor sizi çekirdek ailenizin huzuru mutluluğu herşeyin üstünde...eşinin ailesi deyince dertlilerdeniz..ama ben de bayaa bir uzaklaştımm ..artık ayda yılda bir muhatap olacağım mesafedeyimm..bayramdna bayrama görüşürüz onu da kendi ailemin yanında olmazsam diyorumm..çünkü önceliğim ben eşim ve huzurum oldu artık...herşey unutulur sonra keşkeler gelmemesi içinn ne güzeli bu ve şükür ki sen kimsenin seni üzmesine izin vermeyerek koruyorsun ruh ve beden sağlığını ..herşey gönlünce olsun hayatında canımm.. bir mesaj uzaklıkta yız her zaman yanındayım ben bir dostun olarak...Dileğim güzellikleri güzel haberleri paylaşmak:54::16::38::29::16::16:

Ya arkadaşlar histereskopim genartta çekildi temiz çıktı şükür kafam çok karıştı ama Hulusi hocaya devam mı etsem sarp Özcan'la mı napıyım yaa yardım edin nolur:26:
hulusi hoca da dvm.et cnm.
Cnm benim dün transfer yapıldı sağ tarafa yattım ama artık sola yatarım başka neler yaptın cnm ne yedin ne içtin ilk günler evdemiydin kaç dakka yürüdün çok soru sordum biliyorum kısa bi şekilde anlatsan yeter seni yormak istemem nede olsan hamilesin kolay hamilelik geçirirsin inşallah cnm
cnm rahat ol lutfen en onemlisi o. hep yatma bana israrla hayatina don dediler hasta.gibi yatma dedi dr. hesapla opudan sonra 6.-7. gunde bebek tutunuyo.yani 5. gun emriyosuysa 1-2 gun , 3. emriyosuysa 3-4 gun dikkatli ol.arada kalkip.yurumeyi ihmal etme kan dolasimi icin.gebeligin ilk uc ayinda yatis pozisyonun cok bi onemi.yok (yuzustu haric)sagina soluna sirtustu yatabilirsin.cunku henuz rahim damarlara baski yapicak.kadar agir degil. yani illa soluma yatmam lazim.diye kasma kendini ama olabildigince soluna yat.yedigin ictigin de vitaminli proteinli vs . seyler olsun.maydonoz yeme. ama.mesela ben bu sefer ananas yemedim hic.ama.protein almasi vucudun ananasda da protein cok diye yensin denilio.ama baska seykerden de onu alabilirsin.aklima gelenler bunlar :)

evet bebekim telefondaki hatun öyle dedi zaten internet sitesinde binanın son halide var adresine kadar...
birden memorilci oluverirmişim:52::52::52: bu kadar zaman beklememde vardır belkide bir hayır..

kesinlikle vardır bir hayır.
inşallah kendiliğinden gelirde memorial a gerek kalmaz.
ama baktın açıldı git mutlaka nereye acılıyormuş ankara da canım

ne ağrısı bu böyle kuzum bi türlü bırakmadı seni bende ses kısıklığı ve öksürük gibi:19::19::19:
çok önemli değildir sanırsamm geçti biraz daha iiceyim...regl döneminde mide buşlantılarım oluyor normalde bu da öyle birşey sanırsamm..elim kolumun uyuşması da pıhtılaşmdan kaynaklı bencee..ne zamn coraspin kullanıp sonra bıraksam böyle oluyorumm hele d eregl dönemlrimdee

buarada güldenim bizimkide sebepsiz infertilie olaraktan gecti kayıtlara

sebepsiz infertiliteye dönüşle gebe kaldın desen bacımm..hayırlısıyla doğur inşallah da meleğini...diğer bebişin kendiis gelsinn varsın gelişi sebpsiz olsunn gelsin yeter ki,i:16::16::1::1:

kesinlikle vardır bir hayır.
inşallah kendiliğinden gelirde memorial a gerek kalmaz.
ama baktın açıldı git mutlaka nereye acılıyormuş ankara da canım

inşallah canım kendiliğinden bi geleydi artık fenalık geçircem yaneee:19::19::19:
çankaya demişler adreste...

buarada güldenim bizimkide sebepsiz infertilie olaraktan gecti kayıtlara

sebepsiz infertilitemi dendi:53::53::53:
kolaylarına ne geliyorsa direk onu yazıyorlar herhalde:1:

musmutlu süpsüper bir pazar günü olsun inşallah heriflerinize çemkirmeyin candır aşktır onlar:1:

afiyet olsun Cupcakeimm bebişimm...anansa faydalı ama çok abartma hergün bir iki dilim yeterli...şekerim sebze ağırlıklı beslenmen güzel jülietta test gününü beklerken taze fasulyee pişirip yemiş tutunmaya yardımcı diye duymuş....tavsiye ederimm Canımm..inşaalah bebişin 9 ay göbüşünde 3-5 yıl koynunda upuzun bir ömür yanında olsun hiç ayrılmayınn diliyorumm:nazar::nazar::49::emir_bebek::emir_bebek::16::16:

ben geldiimm başıma bir ağrı girdi gene dünden kalan arttı eve gelincee sağolsun kocişim yokluğumda evi süpürmüş çiçek gibi yapmışş...ben de bitki çayı yaptımm içtik dah aiyiyimm bir bakıyım dedim arkideşlerimeee....:3::3::3:

Amin cnm allah ne muradın varsa versin özellikle bebiş :)
Taze fasulyede yaparım çokda severim güzel biilgi için teşekkür ederim cnm benim

hulusi hoca da dvm.et cnm.
cnm rahat ol lutfen en onemlisi o. hep yatma bana israrla hayatina don dediler hasta.gibi yatma dedi dr. hesapla opudan sonra 6.-7. gunde bebek tutunuyo.yani 5. gun emriyosuysa 1-2 gun , 3. emriyosuysa 3-4 gun dikkatli ol.arada kalkip.yurumeyi ihmal etme kan dolasimi icin.gebeligin ilk uc ayinda yatis pozisyonun cok bi onemi.yok (yuzustu haric)sagina soluna sirtustu yatabilirsin.cunku henuz rahim damarlara baski yapicak.kadar agir degil. yani illa soluma yatmam lazim.diye kasma kendini ama olabildigince soluna yat.yedigin ictigin de vitaminli proteinli vs . seyler olsun.maydonoz yeme. ama.mesela ben bu sefer ananas yemedim hic.ama.protein almasi vucudun ananasda da protein cok diye yensin denilio.ama baska seykerden de onu alabilirsin.aklima gelenler bunlar :)

Doğru diyorsun cnm dışarı çıkıp yürüyorum bi 15 dkk kadar .. Evdede arada dolanıyorum. Yoğurdumu sütümü yumurtamı yiyorum düzenli olarak inşallah bi işe yarar :) canım benim seninde hamileliğin çook kolay geçer inşallahh

musmutlu süpsüper bir pazar günü olsun inşallah heriflerinize çemkirmeyin candır aşktır onlar:1:
merhabaa şahane bir pazar diliyorumm ben deeee..herifle buzları erittin zaaarrr:1::1::1::9::9::9::9:akşam kötü emellerine alet etmiş gibi bir hava sezdimmm:23::23::23::1::1:
Amin cnm allah ne muradın varsa versin özellikle bebiş :)
Taze fasulyede yaparım çokda severim güzel biilgi için teşekkür ederim cnm benim

afiyet olsun hayatımm aksi ispatlanan kadar hamişsinn duaların hamiş duası :nazar::49::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:Rabbim kabul etsin inşaallah:16::16:

merhabaa şahane bir pazar diliyorumm ben deeee..herifle buzları erittin zaaarrr:1::1::1::9::9::9::9:akşam kötü emellerine alet etmiş gibi bir hava sezdimmm:23::23::23::1::1:

afiyet olsun hayatımm aksi ispatlanan kadar hamişsinn duaların hamiş duası :nazar::49::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:Rabbim kabul etsin inşaallah:16::16:

Sen benim yüzümü güldürdün allahta senin yüzünü güldürsün :))))) b

Merhaba kizlar transfer olali 4 gun oldu 2 adet 3.gun 8 hucreli yuksek kalite embriyo transfer edildi nden sebebsiz infertilite sizce nasil hayirlisiysa sansim nedr yas 29 ilk deneme

İnşallah cnm
Valla ben kocamı evden yolladım benimle sıkılmasın diye arkadaşlarıyla takılıyor bu iyliğimide unutmaz inşallah :))

valla daha ne yapcan büyük kıyak geçmişsin unutursa bu güzelliği kendi bilir her türlü surat asmaca ilgisiz kalmaca yemeklerinde zıkkımın kökünden oturtmaca trip atmaca şeklinde davranan bir eşe sahip olur :1: erkek kısmısı huzur istiyorsa karısını evden çıkarken mutlu gülümser halde bırakmalıki akşam eve döndüğünde bıraktığı yüzle karşılaşsın ne ekerlerse onu biçerler:63::1:

her türlü erittim:1:

Sen benim yüzümü güldürdün allahta senin yüzünü güldürsün :))))) b
amiinnn:16::16::16::16::16:
Merhaba kizlar transfer olali 4 gun oldu 2 adet 3.gun 8 hucreli yuksek kalite embriyo transfer edildi nden sebebsiz infertilite sizce nasil hayirlisiysa sansim nedr yas 29 ilk deneme
merhaba canım mebriyo kalitene yaşına ve sebepsiz denlmesine bakarak inşaalah şansın yüksek görünüyor ....RABBİM MELEĞİNİ GÖNDERSİN BU TEDAVİNDE HAYIRLISIYLA İNŞAALLAH:nazar::nazar::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

musmutlu pazarlarınız olsun hatun kişiler :)
Senin de pazarın musmutlu apaydınlık güpgüneşli olsun Hatun kişimmm:16::16::16::1:

valla daha ne yapcan büyük kıyak geçmişsin unutursa bu güzelliği kendi bilir her türlü surat asmaca ilgisiz kalmaca yemeklerinde zıkkımın kökünden oturtmaca trip atmaca şeklinde davranan bir eşe sahip olur :1: erkek kısmısı huzur istiyorsa karısını evden çıkarken mutlu gülümser halde bırakmalıki akşam eve döndüğünde bıraktığı yüzle karşılaşsın ne ekerlerse onu biçerler:63::1:

her türlü erittim:1:

:23::23::23::23::53::53::53::53::1::1::1::1::9::9::9::9:

amiinnn:16::16::16::16::16:

merhaba canım mebriyo kalitene yaşına ve sebepsiz denlmesine bakarak inşaalah şansın yüksek görünüyor ....RABBİM MELEĞİNİ GÖNDERSİN BU TEDAVİNDE HAYIRLISIYLA İNŞAALLAH:nazar::nazar::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

Senin de pazarın musmutlu apaydınlık güpgüneşli olsun Hatun kişimmm:16::16::16::1:

ikramaya cnm desteğin için teşekkür ederim meleklerimiz kucaklarımızı doldursun işalah

Back