heyecanını çok iyi anlıyorum tabiki sorcaksın:) walla cnm ben çok şanslıyım tedavi sürecimi başından sonuna kadar annemde geçirdim. hatta son günlerimde de yine annemdeyim:) bu kez de doğum telaşı:) opu olmadan bir hafta önce geldim transfer sonucumu öğrendikten sonra 1 ay kadar daha kaldm eşim de sağolsun her gün yanımdaydı beni yalnız bırakmadı hiç. gece eve gidiyodu sadece..
ben biraz pimpirikli olduğm için transferden sonra 12 gün sürekli yattım. fitillerden sonra zaten günde 3 kez 2şer saat yatman gerekio. kolay bişley diil sürekli yatmakk psikolojin biraz bozuluyo. kitap okudum bol bol. kitaplarını iyi seç kafanı dağıtsın. sadece sonuca odaklanmazsın böylece. tabi arada bir dolaştım evde kaç dk olduğunu hatırlamıyorum ama:/ rahimdeki kan dolaşımını da düşünmen lazım. çok sıkıldığım zamanlarda arabayla gezdirdiler beni hehe fino gibi :)
annem sağolsun hep sebze yemekleri yaptı bana. bi dee marul çok yemiştiim kıvırcıktan daha yararlı. her sabah 1 bardak 1 süt 1yumurta peynir.. akşamları kuruyemiş; ceviz, fındık, kabak çekirdeği. her gün mutlaka 1 kase yoğurt. bnm çikolata kistlerim var ve incir hiç iyi gelmiyo ağrı yapıo ben de mi öyle bilemiyorum. sen kendi vücudunu tanı ne zarar veriyosa onları yememeye çalış. yatış kalkış saatlerine dikkat et düzene girsin herşey. zaten 2 gün aynı saatte yatıp kalkınca bünyen alışıyo
ve hayatımda bütün bu gelişmeler olurken eşimin ailesiyle çok zor günler geçirdik büyük tartışmalarımız oldu onların beni üzmesine hiç izin vermedim dünyada hiç bişey şuan benden ve ailemden önemli değil dedim ve moralimi hep yüksek tuttum. çok dua ettim okunması gereken çok şeyim vardı hergün ettğim dualar vardı...en en önemlisi de çok güzel arkadaşlarım vardı bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadılar
kızların dualarını, tavsiyelerini, herr türlü desteklerini hiç ama hiç unutamam hepsinden Allah razı olsun.
inş hepimiz evlat sahibi oluruz. bi dee sitede ilk aşkısım var egunal o beni tanıştırdı kızlarla ve hulusi hocayla onu çok sefiom. ikramaya da eşimin ailesiyle olan tartışmalarımda bana çok akıl vermiştr onun desteği de çok önemliydi bnm için:)
aklıma geldikçe yazarım tatlm:) şimdilik bu kadar diyim