• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. :5:ileride tekrar

denemek isteyeceksin. yumurta kalitesini artırmak için ben 3 ay

özel beslendim eşimi de öyle besledim. istersen sana yazarım.

Canımm benim çokk sevinirim yazrsam özelde mail adresimi veriyorumm birde bu şekilde tedaviye başlarım inşş ve son olur kuzum:16:

Canımm benim çokk sevinirim yazrsam özelde mail adresimi veriyorumm birde bu şekilde tedaviye başlarım inşş ve son olur kuzum:16:

ayy niye özel şeyini veriyon bırak burdan açıklasın herkeste faydalansın dimi ama meraktan çatlarız bizde öğrenmek istiyoruz:52::52::52:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız:21:
selam bebişim hoş gelmişseen:3::3:
İyi akşamlar kızlar uzun zamandır topige ugrayamıyorum kısa bir süre önce 5.tüp tedavisine başlamıstım maalesef yine 2 yumurta ve döllenme olmadı çok üzgünüm gerçekten:14::14:

mehtapcımm:54::54: hepsi geçecek inşaallah...Rabbim meleğini ne kısa zamanda gönderecek inşaallah inancını kaybetmee:54::54::29::38::16::16:

Son düzenleme:
sağlıklı beslenion heee :)

bi yeşilçay içiyorum sağlıklı olarak diğer yediklerimle Allaha emanet yaşıyorum:1::1:

Dogru söylüyorsun canımm ya ne bilim heyecndn heralde öyle şeyettim:9::9::9: farketmmez tabi BUSEMTAHA canım burdanda yzbilirsin:16::16:

tabii tabii burdan paylaşsın ben hem meraklı hem meraktan çatlamaya müsait bir bünyeye sahibim yazık olmasın tazecik bedenime:1:

ben de kaçıyom :3::3::10::10:bir baş ağrııs peydah oldu nazar değdi bu gün aprtman komşularım tarafımdan bendenizee zaar:1::1::9::9::9:
öpüyorum sizi görüşrüz:54::54:

Kitaptan okumuştum öyle uyguladım.
Enönemlisi yağlar: Vücudumuza giren kötü yağlar (trans yağlar) hücrelerin yapısını bozuyor. ayçiçiçekyağını bıraktım. Margarin vs kesinlikle yasak. vücudumuza gerçek sızma zeytinyağı, tereyağı ve Omega 3 ten başka yağ girmemeli. bu en önemlisi. Hücre zarımızın yüzde 30’u yağdan oluşuyor. Hücrenin zarı çok önemli. Omega 3 içeriği fazla olmalıymış. Toplam vücut ağırlığının kadınlarda %22 si, erkeklerde % 15 i yağ dokusundan oluşuyor. Kadınların hormonlarını çok etkiliyor. doktorların kilo ver demesinin bir nedeni bu. östrojenin dengesini bozuyormuş fazla yağ. Omega3 Marincap special 750mg olacak her gün bir tane bunu tabletolarak içiyordum mecburen. Tabi balık ve cevizide ayrıca yazıcam. Tanıdığım köylülerden satın alıyordum. tereyağını ve zeytinyağını. Süt alıp yoğurdu kendim yaptım.
Çay,kahve, kola, gazoz vs. yasak. Marketten paketli hiçbir şey almadım. Unu bulgurumu filan hep pazardan aldım. Paketli herşeyin içinde trans yağ varmış çikolatadaki yağlar katkı maddeleri dolu çok zararlı.Hücrelerimi bozacak diye ağzıma bile sürmedim. Toz şeker yasak.
Sabahları mutlaka süt içtim, bir köyyumurtası ve çiğ kuruyemiş yedim. badem, fındık, ceviz, yerfıstığı, kabakçekirdeği vs. illaki çiğ olmalı kavurunca o da trans yağa dönüşüyormuş çiğ yenecek. Alerjiniz varsa yiyebildiğiniz bir kuruyemiş olmalı. Kuru kayısı yedik.Hergün arısütü yedik.
Vitaminlerim hergün ACE plus selenyum,B12 Bevitab, Omega 3 Marincap Special 750mg, Evicap e vitamini 200 mg, folbiolfolik asit, CoenzymQ10 içtim (bu Hulusi daktırın tavsiyesi) Bunlardan hergün bir tane içtik eşime deuyguladım her şeyi.
Bir de benim savunma sistemim zayıflasın embiryoyu kabul etsin diye 3ay dekort 0,75 kortizon içtim. 14 gün boyunca Biteral500mg ve cipro 500mg antibiyotik tedavisi uygulandı sabah akşam birer tane dedi( bu kısım Denizlideki doktorumun tavsiyesi) Tabi bu bana göre bişey size gerekmeyebilir.Antibiyotik tedavisini ilk söylediğinde pek cazip gelmemişti sonra açıkladı. Rahim kapalı bir bölge vs. daha önce geçirilmiş kulakta ya da bir yerde kalmış birenfeksiyon engelleyebilir hamile kalmanı dedi ben de kabul ettim. Başım dönüyordu artık ilaçtan. Tabi çok iyi besleniyordum yoksa bu kadar vitamini vs bünye kaldırmaz. Balık haftada iki kere yemeye çalışıyordum zeytinyağında kızartıyordum. Hepsini yazmaya çalıştım. Gerçekten uyguladım bunları. Başka çaremiz kalmamıştı pes edemezdim. :45::45::45::45::45::45:
Nihayet ilk ve tek pozitif sonucum buuğraşlarımdan sonra oldu. Allah nasip etti çok şükür. ben de elimden geleniyaptım. Tabi bu topiğe üye olmanın etkisi de var sizlerle tanıştım yalnız olmadığımı gördüm, varlığınız da moral oldu bana. Uzun yazdım kusursa bakmayın.Öpüyorum hepinizi. Allahım en kısa zamanda herkese sağlıklı bebişler versin fazla bekletmesin.:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
güüüüünnnnnaaayyddııınnnnnn cancağızlarıma süpperr bir hafta sonu diliyorum:16:

Kitaptan okumuştum öyle uyguladım.
Enönemlisi yağlar: Vücudumuza giren kötü yağlar (trans yağlar) hücrelerin yapısını bozuyor. ayçiçiçekyağını bıraktım. Margarin vs kesinlikle yasak. vücudumuza gerçek sızma zeytinyağı, tereyağı ve Omega 3 ten başka yağ girmemeli. bu en önemlisi. Hücre zarımızın yüzde 30’u yağdan oluşuyor. Hücrenin zarı çok önemli. Omega 3 içeriği fazla olmalıymış. Toplam vücut ağırlığının kadınlarda %22 si, erkeklerde % 15 i yağ dokusundan oluşuyor. Kadınların hormonlarını çok etkiliyor. doktorların kilo ver demesinin bir nedeni bu. östrojenin dengesini bozuyormuş fazla yağ. Omega3 Marincap special 750mg olacak her gün bir tane bunu tabletolarak içiyordum mecburen. Tabi balık ve cevizide ayrıca yazıcam. Tanıdığım köylülerden satın alıyordum. tereyağını ve zeytinyağını. Süt alıp yoğurdu kendim yaptım.
Çay,kahve, kola, gazoz vs. yasak. Marketten paketli hiçbir şey almadım. Unu bulgurumu filan hep pazardan aldım. Paketli herşeyin içinde trans yağ varmış çikolatadaki yağlar katkı maddeleri dolu çok zararlı.Hücrelerimi bozacak diye ağzıma bile sürmedim. Toz şeker yasak.
Sabahları mutlaka süt içtim, bir köyyumurtası ve çiğ kuruyemiş yedim. badem, fındık, ceviz, yerfıstığı, kabakçekirdeği vs. illaki çiğ olmalı kavurunca o da trans yağa dönüşüyormuş çiğ yenecek. Alerjiniz varsa yiyebildiğiniz bir kuruyemiş olmalı. Kuru kayısı yedik.Hergün arısütü yedik.
Vitaminlerim hergün ACE plus selenyum,B12 Bevitab, Omega 3 Marincap Special 750mg, Evicap e vitamini 200 mg, folbiolfolik asit, CoenzymQ10 içtim (bu Hulusi daktırın tavsiyesi) Bunlardan hergün bir tane içtik eşime deuyguladım her şeyi.
Bir de benim savunma sistemim zayıflasın embiryoyu kabul etsin diye 3ay dekort 0,75 kortizon içtim. 14 gün boyunca Biteral500mg ve cipro 500mg antibiyotik tedavisi uygulandı sabah akşam birer tane dedi( bu kısım Denizlideki doktorumun tavsiyesi) Tabi bu bana göre bişey size gerekmeyebilir.Antibiyotik tedavisini ilk söylediğinde pek cazip gelmemişti sonra açıkladı. Rahim kapalı bir bölge vs. daha önce geçirilmiş kulakta ya da bir yerde kalmış birenfeksiyon engelleyebilir hamile kalmanı dedi ben de kabul ettim. Başım dönüyordu artık ilaçtan. Tabi çok iyi besleniyordum yoksa bu kadar vitamini vs bünye kaldırmaz. Balık haftada iki kere yemeye çalışıyordum zeytinyağında kızartıyordum. Hepsini yazmaya çalıştım. Gerçekten uyguladım bunları. Başka çaremiz kalmamıştı pes edemezdim. :45::45::45::45::45::45:
Nihayet ilk ve tek pozitif sonucum buuğraşlarımdan sonra oldu. Allah nasip etti çok şükür. ben de elimden geleniyaptım. Tabi bu topiğe üye olmanın etkisi de var sizlerle tanıştım yalnız olmadığımı gördüm, varlığınız da moral oldu bana. Uzun yazdım kusursa bakmayın.Öpüyorum hepinizi. Allahım en kısa zamanda herkese sağlıklı bebişler versin fazla bekletmesin.:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

harika bir paylaşım olmuş canım çok teşekkür ediyorum...
bir kısmını kesin uygularım tamamını yani şu antibiyotikli kısmını sanırım doktor önerisi olmadan yapamam..
yağ konusunda evimde tereyağ ve zeytinyağından başkasını kullanmam asitli içecekler çikolata vs..abur cubur normalde de hayatımda yoktur çok nadir yerim onuda yemem olur biter..yapmamam gerekenleri yapmıyormuşum zaten onu gördüm yazdıklarında benim sadece ek vitamin ve beslenmeye ihtiyacım var...

Günaydınnn fıstıkkkkkkkkkkkkk :)öyle güzel yazdınki içim açıldı :)

$08300000.gif $08200000.gif $08100000.gif
iyi olma zamanın hamilesin sen şimdi
musmutlu ol bebişin sımsıkı tutunsun annesine​

tatlım transfer olmuşsun hayrılı uğurlu olsun sonu bebekli olsun inşallah bol bol dinlen özellikle ilk iki gün sonrada iş falan yapayım deme sakın ama arada kısa yürüyüşler yap en azından evin içinde maksat rahime kan gitsin protein ağırlıklı beslen bu çok önemli bide gerneşme yükseğe uzanma ağır kaldırma ve en önemlisi ıkınma ve karnının üzerine yatma :34::34::34::34::34::34: veeee sürekli acaba tutmuşmu diye düşünme kafanı bunula meşgul etme Rabbim nasip etmişse dünyaya gelmesi için hiç bişey engel olamaz sen tedbirli ol yeter :38:

Allah razı olsun cnm inşallahh hepimiz aynı anda güzel haberler veririrz ...
Kafaya aslında takmıyorum heycan bile yok sadece biraz korku var buarada senin de yazdıklarınıda dikkate alıcam tekrar sağol cnm gülden sen yardımcı oldunuz çook iyisiniz

Melekmisin sen yaaa :))
Kabak çekirdeği aldırdım eşime akşam yedim her dediğinizi yapıyorum iyiki varsınız istanbula gelince görüşmekde çok isterim

ah canım benim melek olarak görmen çok güzel ama nerdeeeee aksini düşünende çoktur:1:
onların sorunu dimi ama ben melek gibiyim işte bananeeee:12::12::1:
kabak çekirdeğine başladın demek süpperrrr ben bi dönem çok yediğimden eşimde alışmıştı fena halde yemek masasına alır bir tas otururdum hemende biterdi heeyyy gidi günler epeydir almıyorum he bak aklıma girdi yine:1: busemtaha yazmışya kuruyemişleride çiğ tüketin kavrulmuş olmasın diye sende kabak çekirdeğini kavrulmamış olanlarından aldır eşine kavrulmuşsa elindeki ver eşine o yesin sen ötekinden ye:1:

ah canım benim melek olarak görmen çok güzel ama nerdeeeee aksini düşünende çoktur:1:
onların sorunu dimi ama ben melek gibiyim işte bananeeee:12::12::1:
kabak çekirdeğine başladın demek süpperrrr ben bi dönem çok yediğimden eşimde alışmıştı fena halde yemek masasına alır bir tas otururdum hemende biterdi heeyyy gidi günler epeydir almıyorum he bak aklıma girdi yine:1: busemtaha yazmışya kuruyemişleride çiğ tüketin kavrulmuş olmasın diye sende kabak çekirdeğini kavrulmamış olanlarından aldır eşine kavrulmuşsa elindeki ver eşine o yesin sen ötekinden ye:1:

Benim gözümde öylesin cnm aksini düşünenler varsa onlarda seni kıskanan :))
Şimdi baktım kavrulmuş olanmış olsun bugün alırım ben :))))

Ya arkadaşlar histereskopim genartta çekildi temiz çıktı şükür kafam çok karıştı ama Hulusi hocaya devam mı etsem sarp Özcan'la mı napıyım yaa yardım edin nolur:26:

Back