Benim gözümde öylesin cnm aksini düşünenler varsa onlarda seni kıskanan :))
Şimdi baktım kavrulmuş olanmış olsun bugün alırım ben :))))
Ya arkadaşlar histereskopim genartta çekildi temiz çıktı şükür kafam çok karıştı ama Hulusi hocaya devam mı etsem sarp Özcan'la mı napıyım yaa yardım edin nolur:26:
günaydınlarrrr canlarrr güzel hafta sonları
nasılsın balımmm
kızlar bizim başka bir topik var orada totem yapmış kızlar herkes hamilelik takvimi yapıyor bende yapacaktım ama beceremedim yaane olacak benim bu teknıloji özrümmm
nasılım bi düşüneyim açım
Kahvaltı yapcam daha pc başında pinekliyorum ütüm var çok mutluyum bayılırım ütüye
Aaaa çok değişik bi fikir olmuş kız bi sürü soru gelir senin gebe kalmanı bekleyenler vardır kk da takvimi görenlerin soru yağmuruna hazırmısınBende bilmiyorum takvim nasıl yapılıyor malum nasip olmadı henüz..yalnız kızlar yazarken gözüme ilişmişti hamile birinin gebelik takvimine tıkla çıkan alanları doldurman gerekiyormuş...
o zaman ben senin bütün mesajlarını beğeniyim
sıkışık olmak gerekiyor evet benim ne maceralarım var transferde sıkışık olmak üzerine kızlara anlatmıştım
sen normal geçirmişsin çok şükür
sürekli yatmak iyi değil zaten hareket etmek kan dolaşımını hızlandırmak lazım rahmine taze kan gitmeli
ananas ve kabak çekirdeği ye bol bol tutunma için
cnm transferin olcaksa bikaç tavsiye de benden gelsin. soluna yat bana da kızlar yarmcı olmştu sol tarafta kılcal damarlar daha çok tutunma ihtimali daha yüksek oluyo demişlerdi.Cnm ananas konserve alsam olurmu ?
cnm transferin olcaksa bikaç tavsiye de benden gelsin. soluna yat bana da kızlar yarmcı olmştu sol tarafta kılcal damarlar daha çok tutunma ihtimali daha yüksek oluyo demişlerdi.
bir de kabız olmamaya özen gösterceksin protein ve sebze ağırlıklı beslen:)
sağol bitanem
kavrulmamış al ye sen
canım şimdi ben taraflı olarak yorum yapıcam sana sarp hocayı yakınen bilmediğimden hulusi hocada devam et derim
heyecanını çok iyi anlıyorum tabiki sorcaksın:) walla cnm ben çok şanslıyım tedavi sürecimi başından sonuna kadar annemde geçirdim. hatta son günlerimde de yine annemdeyim:) bu kez de doğum telaşı:) opu olmadan bir hafta önce geldim transfer sonucumu öğrendikten sonra 1 ay kadar daha kaldm eşim de sağolsun her gün yanımdaydı beni yalnız bırakmadı hiç. gece eve gidiyodu sadece..Cnm benim dün transfer yapıldı sağ tarafa yattım ama artık sola yatarım başka neler yaptın cnm ne yedin ne içtin ilk günler evdemiydin kaç dakka yürüdün çok soru sordum biliyorum kısa bi şekilde anlatsan yeter seni yormak istemem nede olsan hamilesin kolay hamilelik geçirirsin inşallah cnm
evet sorular gelecketir
hadi bana gelsene
Cnm ananas konserve alsam olurmu ?
cnm transferin olcaksa bikaç tavsiye de benden gelsin. soluna yat bana da kızlar yarmcı olmştu sol tarafta kılcal damarlar daha çok tutunma ihtimali daha yüksek oluyo demişlerdi.
bir de kabız olmamaya özen gösterceksin protein ve sebze ağırlıklı beslen:)
Salo canım bakalım hayırlısı karar vericez bi şekilde arkadaşlar yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmalıyız bilen var mı spor yapıyorum sigarada yok 2.5ay oldu kilo veremiom amabitkisel olarak ne alsak ii gelir acep
heyecanını çok iyi anlıyorum tabiki sorcaksın:) walla cnm ben çok şanslıyım tedavi sürecimi başından sonuna kadar annemde geçirdim. hatta son günlerimde de yine annemdeyim:) bu kez de doğum telaşı:) opu olmadan bir hafta önce geldim transfer sonucumu öğrendikten sonra 1 ay kadar daha kaldm eşim de sağolsun her gün yanımdaydı beni yalnız bırakmadı hiç. gece eve gidiyodu sadece..
ben biraz pimpirikli olduğm için transferden sonra 12 gün sürekli yattım. fitillerden sonra zaten günde 3 kez 2şer saat yatman gerekio. kolay bişley diil sürekli yatmakk psikolojin biraz bozuluyo. kitap okudum bol bol. kitaplarını iyi seç kafanı dağıtsın. sadece sonuca odaklanmazsın böylece. tabi arada bir dolaştım evde kaç dk olduğunu hatırlamıyorum ama:/ rahimdeki kan dolaşımını da düşünmen lazım. çok sıkıldığım zamanlarda arabayla gezdirdiler beni hehe fino gibi :)
annem sağolsun hep sebze yemekleri yaptı bana. bi dee marul çok yemiştiim kıvırcıktan daha yararlı. her sabah 1 bardak 1 süt 1yumurta peynir.. akşamları kuruyemiş; ceviz, fındık, kabak çekirdeği. her gün mutlaka 1 kase yoğurt. bnm çikolata kistlerim var ve incir hiç iyi gelmiyo ağrı yapıo ben de mi öyle bilemiyorum. sen kendi vücudunu tanı ne zarar veriyosa onları yememeye çalış. yatış kalkış saatlerine dikkat et düzene girsin herşey. zaten 2 gün aynı saatte yatıp kalkınca bünyen alışıyo
ve hayatımda bütün bu gelişmeler olurken eşimin ailesiyle çok zor günler geçirdik büyük tartışmalarımız oldu onların beni üzmesine hiç izin vermedim dünyada hiç bişey şuan benden ve ailemden önemli değil dedim ve moralimi hep yüksek tuttum. çok dua ettim okunması gereken çok şeyim vardı hergün ettğim dualar vardı...en en önemlisi de çok güzel arkadaşlarım vardı bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadılarkızların dualarını, tavsiyelerini, herr türlü desteklerini hiç ama hiç unutamam hepsinden Allah razı olsun.
inş hepimiz evlat sahibi oluruz. bi dee sitede ilk aşkısım var egunal o beni tanıştırdı kızlarla ve hulusi hocayla onu çok sefiom. ikramaya da eşimin ailesiyle olan tartışmalarımda bana çok akıl vermiştr onun desteği de çok önemliydi bnm için:)
aklıma geldikçe yazarım tatlm:) şimdilik bu kadar diyim
odun ateşinde ne pişircen bana bugün
konserve olsada olur tabii ama taze bul sen
doğru dedin bak unutmuşum ben onu sol tarafa yatmakta önemli
Taze ananas aldım bi dilim yedim hatta meyve suyunu bile aldım dimesin %100 doğal diyor inşallah öyledir :))
yarasın canım arkidişime
afiyet olsun Cupcakeimm bebişimm...anansa faydalı ama çok abartma hergün bir iki dilim yeterli...şekerim sebze ağırlıklı beslenmen güzel jülietta test gününü beklerken taze fasulyee pişirip yemiş tutunmaya yardımcı diye duymuş....tavsiye ederimm Canımm..inşaalah bebişin 9 ay göbüşünde 3-5 yıl koynunda upuzun bir ömür yanında olsun hiç ayrılmayınn diliyorummTaze ananas aldım bi dilim yedim hatta meyve suyunu bile aldım dimesin %100 doğal diyor inşallah öyledir :))
topik halkı nerdesiniz ankarada heryer bembeyaz çok güzel senenin ilk kar yağışı ile başbaşayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?