• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

o zaman ben senin bütün mesajlarını beğeniyim:1::1::1:
sıkışık olmak gerekiyor evet benim ne maceralarım var transferde sıkışık olmak üzerine kızlara anlatmıştım:1:
sen normal geçirmişsin çok şükür:1:
sürekli yatmak iyi değil zaten hareket etmek kan dolaşımını hızlandırmak lazım rahmine taze kan gitmeli:16:
ananas ve kabak çekirdeği ye bol bol tutunma için:40:

Çook kötü bişeymiş :)) şimdi bol bol su içiyorum arada kayısı iyiyorum afedersin kabız olmamak için sanırım ilaçlar kabız yapa bilirmiş..
Ananasıda pek severim sağol cnm yicem kabak çekirdeği tutunmaya yardımcımı oluyormuş akşam eşime söylimde alsın :)))
Sen bitanesin bitaneeeeee :))

bi dek gelemedik he ama yakaldım bu kez:1::1::1:
afiyet olsun canım olaydıda yiyeydim bende açım kahvaltı ile duruyorum neden yemedim bu saate kadar onuda bilmiyorum:1:
canım gel sen ben sana en güzelleirnden yaparım odun ateşinde sac üzerinde :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

gğnaydın arkadaşlar

SARP ÖZCAN ile daha önce tüp bebek deneyen varmı cliniclere gitmem diyodum ama kısmet hayırlısı demekki böyle olması gerekiyormuş

gen-art da deniycez sarp hoca GÜVEN deydi önceden şimdi ACIBADEM de bilen duyan varsa yorumlarını yazabilirler mi bana ?
Şimdiden teşekkürler.

Bugün Cuma hayırlara vesile olur inşallah ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlar:21:

Sarp ozcan la ilgili yorum yok mu hic bilen duyan canla:50:r

Çook kötü bişeymiş :)) şimdi bol bol su içiyorum arada kayısı iyiyorum afedersin kabız olmamak için sanırım ilaçlar kabız yapa bilirmiş..
Ananasıda pek severim sağol cnm yicem kabak çekirdeği tutunmaya yardımcımı oluyormuş akşam eşime söylimde alsın :)))
Sen bitanesin bitaneeeeee :))

evet tatlım kabız olmaman lazım ister kayısı tüket ister hoşafını yap iç kabız olmada naparsan yap yani:1::1::1:
kabak çekirdeği çok önemliymiş bir dönem çok gündemdeydi hatta bende sadece bir kez denedim test günümü beklerken ananas ve kabak çekirdeği ikilisini o seferde gebe kaldım ya tesadüftü ya da cidden etkili:1: demekte fayda var kesinlikle yemelisin ikisinide az değil baya baya ye elini korkak alıştırma..günlük en az bir tane haşlanmış yumurta ye sağlıklı beslen nalık sezonu balık ye...yapabileceğin herşeyi yap sen bilinçli bir hatunsun yaparsın zaten...

evet tatlım kabız olmaman lazım ister kayısı tüket ister hoşafını yap iç kabız olmada naparsan yap yani:1::1::1:
kabak çekirdeği çok önemliymiş bir dönem çok gündemdeydi hatta bende sadece bir kez denedim test günümü beklerken ananas ve kabak çekirdeği ikilisini o seferde gebe kaldım ya tesadüftü ya da cidden etkili:1: demekte fayda var kesinlikle yemelisin ikisinide az değil baya baya ye elini korkak alıştırma..günlük en az bir tane haşlanmış yumurta ye sağlıklı beslen nalık sezonu balık ye...yapabileceğin herşeyi yap sen bilinçli bir hatunsun yaparsın zaten...

Yazdıklarının hepsini dikkate alıcam cnm sağol var ol fıstıkkk :)))

tatlım mesajımı görürsün inşallah memorial ankara hastanesi çok yakında hizmete gircekmiş telefon ettim tam tarih belli değil ama çok yakında dediler internet sitesinde de binanın fotosu ve adresi var herşey hazır görünüyor...

Fıstığım bana yazılan mesaj bildirimi gelmiyor şansa baktım :( sadece beğenme ve özel mesaj bildirimi geliyor ...

Cnm transfer işlemi korktuğum gibi değilmiş çok kısa sürdü önceden çok su içtim sıkışık olmak gerekiyormuş sonra 45 dakka yattım aslında ben daha çok yatmak istedim ama çok tutamadım kendimi afedersin lavaboya gitmem gerekti dayanamadım :) sonra eve geldim bugünlük dinlenicem ondan sonra çok yatmıcam hemşire çok yatma dedi arada hareket et dedi garip duygular içerisindeyim fazla heycan yok hayırdır inşallahh

tatlım transfer olmuşsun hayrılı uğurlu olsun sonu bebekli olsun inşallah bol bol dinlen özellikle ilk iki gün sonrada iş falan yapayım deme sakın ama arada kısa yürüyüşler yap en azından evin içinde maksat rahime kan gitsin protein ağırlıklı beslen bu çok önemli bide gerneşme yükseğe uzanma ağır kaldırma ve en önemlisi ıkınma ve karnının üzerine yatma :34::34::34::34::34::34: veeee sürekli acaba tutmuşmu diye düşünme kafanı bunula meşgul etme Rabbim nasip etmişse dünyaya gelmesi için hiç bişey engel olamaz sen tedbirli ol yeter :38:

Son düzenleme:
tatlım mesajımı görürsün inşallah memorial ankara hastanesi çok yakında hizmete gircekmiş telefon ettim tam tarih belli değil ama çok yakında dediler internet sitesinde de binanın fotosu ve adresi var herşey hazır görünüyor...

açılsın açılsın bakarsın bende oraya gelirim :34::34::34::34::34::34::34:

he valla yakın olaydık iyiydi birbirimizden yemek olmadığında faydalanırdık :1:bende kalktım çorba koydum odun ateşini hayal ederek:1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hayali bile güzeldi ama çorba daha bi leziz olcak kesin:1: kocama sorarım içerken tadında bir farklılık varmı derim muhtemelen niye sordun dicek odun ateşinde pişirdim dicem boş boş bakcak tabii garibim:1:

ne istiyon sen menim eniştemden tızım:34::34::34::34::34::34:

Back