Tüp Bebek Günlüğümüz !

aboooooooooov seni fena kızdırmış eniştem Allah yardımcısı olsun

şimdi sinirim geçsin diye onu hayal ederek çamaşırları ascam makine bağırıyoooo çamaşırlar isyanda asılmayı bekliyorlar teeee kaç saattir bende bugün odun ateşi hayal edip çorba yapıyorum kocamı hayal edip çamaşırları asıyorum...herşey saadetimiz için sonuçta

Ben ne zaman grip olsam sesim kısılıyor yine sorun var ses tellerimde sanırım kocamın ahı tuttu

süper haberrr..
hadi bakalım hayırlısıylaa inşallahh.
buarada gecmiş olsun cnm grip mi oldun valla salgın varr ortalık fena

seni seviyom men tızım yaaaaaaa çok şekersin
Ben ne zaman grip olsam sesim kısılıyor yine sorun var ses tellerimde sanırım kocamın ahı tuttu

tatlım biliyomusun ses kısıklığı nefes almada sorun yaşayan insanlarda daha fazla olurmuş bir kbb uzmanına görünsene belki burun kemiğinde eğrilik falan vardır ondan dolayı sen farkında olamasanda nefes almakta zorlanıyo olabilirsin aynı sorun kızkardeşimdede var ordan biliyorum

süper haberrr..
hadi bakalım hayırlısıylaa inşallahh.
buarada gecmiş olsun cnm grip mi oldun valla salgın varr ortalık fena

evet bebekim telefondaki hatun öyle dedi zaten internet sitesinde binanın son halide var adresine kadar...
birden memorilci oluverirmişim bu kadar zaman beklememde vardır belkide bir hayır..

bende seni seviyom arada bi söylemekte fayda var kadın milleti sevildiğini hissetsede arada duymakta istergerçi o kadın erkek ilişkisinde ama olsun
aslında ben güzel nefes alıyorum diye düşünüyorum mesela burnum gayet düzgün falan yani
hiç te bugüne kadar dikkatimi bu şekilde çekmediydi sağol canım..
aslında ben troit gibi bişiden şüpheleniyorum sanki boğazımda belli zamanlarda şişlik oluyor baktırmam lazım...

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır topige ugrayamıyorum kısa bir süre önce 5.tüp tedavisine başlamıstım maalesef yine 2 yumurta ve döllenme olmadı çok üzgünüm gerçekten

uyutttummm emir paşayı çay ve topik keyfii yapıom oh misssss

hükümet gibi kadınsın vesselammmm

minnak hükümet gibi kadın diyosun yani
benim bir elimde de çay var yanyana olaydıkta tüp sıpanı uyurken öpeydim sonrada çaylarımızı hüpletirdik

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır topige ugrayamıyorum kısa bir süre önce 5.tüp tedavisine başlamıstım maalesef yine 2 yumurta ve döllenme olmadı çok üzgünüm gerçekten

canımmm bende çok üzüldüm inan rabbim inşallah sağlıkla evladını kucağına versin

bende çok üzgünüm hatta konuşup dillendirip seni üzmek istemiyorum o yüzden hiç olmamış gibi davranıyorum unutalım gitsin diye...
son olcak inşallah...

canım çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. ileride tekrar

denemek isteyeceksin. yumurta kalitesini artırmak için ben 3 ay

özel beslendim eşimi de öyle besledim. istersen sana yazarım.

minnak hükümet gibi kadın diyosun yani
benim bir elimde de çay var yanyana olaydıkta tüp sıpanı uyurken öpeydim sonrada çaylarımızı hüpletirdik

çay da iyi gidioo böle keşkee olaydıık ya ne güzel olurduuuu ahh ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…