eniştemi kötü emellerine alet ediyosun dimi
tek başına bebek yapılsa hiç bir emelime alet olamaz kendileri o derece küsüm
aboooooooooov seni fena kızdırmış eniştem Allah yardımcısı olsun
tatlım mesajımı görürsün inşallah memorial ankara hastanesi çok yakında hizmete gircekmiş telefon ettim tam tarih belli değil ama çok yakında dediler internet sitesinde de binanın fotosu ve adresi var herşey hazır görünüyor...
şimdi sinirim geçsin diye onu hayal ederek çamaşırları ascam makine bağırıyoooo çamaşırlar isyanda asılmayı bekliyorlar teeee kaç saattirbende bugün odun ateşi hayal edip çorba yapıyorum kocamı hayal edip çamaşırları asıyorum...herşey saadetimiz için sonuçta
Ben ne zaman grip olsam sesim kısılıyor yine sorun var ses tellerimde sanırım kocamın ahı tuttu
süper haberrr..
hadi bakalım hayırlısıylaa inşallahh.
buarada gecmiş olsun cnm grip mi oldun valla salgın varr ortalık fena
seni seviyom men tızım yaaaaaaaçok şekersin
tatlım biliyomusun ses kısıklığı nefes almada sorun yaşayan insanlarda daha fazla olurmuş bir kbb uzmanına görünsene belki burun kemiğinde eğrilik falan vardır ondan dolayı sen farkında olamasanda nefes almakta zorlanıyo olabilirsin aynı sorun kızkardeşimdede var ordan biliyorum
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
kimse yokmuuu:18:
var kuzum daağğğğğğğ gibi güldeni görmüyonmu sen
iyi akşamlar canım benim iyiyiz siz nasılsınız paşayla yoksa paşamı yazıyor bize şu anda
uyutttummm emir paşayı çay ve topik keyfii yapıom oh misssss
hükümet gibi kadınsın vesselammmm
İyi akşamlar kızlar uzun zamandır topige ugrayamıyorum kısa bir süre önce 5.tüp tedavisine başlamıstım maalesef yine 2 yumurta ve döllenme olmadı çok üzgünüm gerçekten
İyi akşamlar kızlar uzun zamandır topige ugrayamıyorum kısa bir süre önce 5.tüp tedavisine başlamıstım maalesef yine 2 yumurta ve döllenme olmadı çok üzgünüm gerçekten
minnak hükümet gibi kadın diyosun yani
benim bir elimde de çay var yanyana olaydıkta tüp sıpanı uyurken öpeydim sonrada çaylarımızı hüpletirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?