Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çook kötü bişeymiş :)) şimdi bol bol su içiyorum arada kayısı iyiyorum afedersin kabız olmamak için sanırım ilaçlar kabız yapa bilirmiş..
Ananasıda pek severim sağol cnm yicem kabak çekirdeği tutunmaya yardımcımı oluyormuş akşam eşime söylimde alsın :)))
Sen bitanesin bitaneeeeee :))

bi dek gelemedik he ama yakaldım bu kez
afiyet olsun canım olaydıda yiyeydim bende açım kahvaltı ile duruyorum neden yemedim bu saate kadar onuda bilmiyorum
canım gel sen ben sana en güzelleirnden yaparım odun ateşinde sac üzerinde

Sarp ozcan la ilgili yorum yok mu hic bilen duyan canlar

evet tatlım kabız olmaman lazım ister kayısı tüket ister hoşafını yap iç kabız olmada naparsan yap yani
kabak çekirdeği çok önemliymiş bir dönem çok gündemdeydi hatta bende sadece bir kez denedim test günümü beklerken ananas ve kabak çekirdeği ikilisini o seferde gebe kaldım ya tesadüftü ya da cidden etkili demekte fayda var kesinlikle yemelisin ikisinide az değil baya baya ye elini korkak alıştırma..günlük en az bir tane haşlanmış yumurta ye sağlıklı beslen nalık sezonu balık ye...yapabileceğin herşeyi yap sen bilinçli bir hatunsun yaparsın zaten...

Sarp ozcan la ilgili yorum yok mu hic bilen duyan canlar

tatlım sen bilgisi olan varmı diye sorunca ufak bir araştırma yaptım nette ve kk da hep güzel yorumlar okudum gebe kalanları gördüm benim ilk izlenimim olumlu yönde..

Yazdıklarının hepsini dikkate alıcam cnm sağol var ol fıstıkkk :)))

tatlım mesajımı görürsün inşallah memorial ankara hastanesi çok yakında hizmete gircekmiş telefon ettim tam tarih belli değil ama çok yakında dediler internet sitesinde de binanın fotosu ve adresi var herşey hazır görünüyor...

tatlım transfer olmuşsun hayrılı uğurlu olsun sonu bebekli olsun inşallah bol bol dinlen özellikle ilk iki gün sonrada iş falan yapayım deme sakın ama arada kısa yürüyüşler yap en azından evin içinde maksat rahime kan gitsin protein ağırlıklı beslen bu çok önemli bide gerneşme yükseğe uzanma ağır kaldırma ve en önemlisi ıkınma ve karnının üzerine yatma veeee sürekli acaba tutmuşmu diye düşünme kafanı bunula meşgul etme Rabbim nasip etmişse dünyaya gelmesi için hiç bişey engel olamaz sen tedbirli ol yeter

Son düzenleme:

açılsın açılsın bakarsın bende oraya gelirim

he valla yakın olaydık iyiydi birbirimizden yemek olmadığında faydalanırdık bende kalktım çorba koydum odun ateşini hayal ederek

hayali bile güzeldi ama çorba daha bi leziz olcak kesin kocama sorarım içerken tadında bir farklılık varmı derim muhtemelen niye sordun dicek odun ateşinde pişirdim dicem boş boş bakcak tabii garibim

ne istiyon sen menim eniştemden tızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…