Sağol fıtıkkkkk çok korkuyorum :)) bugün bütüngün temizlik yaptım elimde bez evde dolandım belki unuturum diye biraz işe yaradı :)
aslında transfer öncesi yorulmamak lazımmış temizlikte yapmadan olmuyor uzun süre ilgilenemeyecez diye yükleniyoruz dinlenmek en doğrusu ama...
erkenmiş bu kez çabuk öğrencez demek ilk randevunda fenalık gelmişti bana akşamın bi vakti..
bencede rüya sahibi sensin ikramiye çıkmasada amorti vurmalı dimi ama
Amin cnm yarın trasfer olcak başarılı gerer inşallah buarada hep aklımdasınız allah hepimizin yardımcısı olsun
Deme yaaa ben baya yoruldum hatta yarının yemeğini bile yaptım ki yemek derdim olmasın diye ...
Ben kimseye söylemediğim için yardım edenim yok o yüzden dip köşe yapmak zorunda kaldım cnm
Yarın transferim var ama saati söylemediler sabah ararız dediler sendede öyle olmuşmuydu cnm ?
yapcak bişi yok tatlım mecbur yapılıyor temizlik...
transferimde birgün önceden saat verilmişti şu saatte burda olun diye o zaman transferim olmuştu ama dondurulmuş transferleri farklı oluyor genelde biz sizi ararız diyorlar..
İinşallah yetişirim istanbulun trafiğine hiç güvenmiyorum...
selam canım artık birbirimizle konuşmasakta tanır olduk
hamilemisin çoook sevinsim gerçekten
şimdi okula gidiyorum
sanki sorunlarımız birbirine benziyor diye hatırlalıyorum
sakıncası yoksa yazar mısın bende bugün biraz umudum üzülmüştü :26:
ayy çok mutlu oldum
nerde yaptırdın peki tüpü:ncpkazar:
maşallahhh tekrardan canım
haklısın canım istanbulda da haydi çık gel denilince hemen gidilmez umarım seni ararken bunuda dikkate alırlar
Slm kızlarRabb'im;
Ben duamı ettim.
Emanetim sendedir.
Hüküm sende,
Nâsibim "ol" emrindedir..
Hepimizin bu cuma günü mübarek olsun inş dualrımız kabul olsun hayırlısıyla.Bir duaya yasIıyorum kaIbimi AIIahım sen biIirsin kaderimi nereden yazıImamışsa oradan çek kurtar yanIışa uzanan eIIerimi.turkuaz nasıl bi gelişme varmı
Dün söylemiştim inşallah dikkate alırlar gerçi hala aramadılar o ayrı
ALLAHIM Kaldıramayacağım yükü taşıyamayacağım derdi çekemeyeceğim çileyi gidemeyeceğim yolu aşmayacağım engeli veremeyeceğim cevabı yiyemeyeceğimiz lokmayı konuşamayacağım sözü duyamayacağım sesi gidemeyeceğim mekanı giremeyeceğim gönlü kavuşamayacağım aşkı verme bize ey RABBİM HAYIRLI CUMALAR
herkes nerde ya???uyuyor musunuz yoksa :26:
offf ben evde çooook bunaldım. offf.
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
günaydın hayırlı cumalar olsun cümlemize.... Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
gğnaydın arkadaşlar
SARP ÖZCAN ile daha önce tüp bebek deneyen varmı cliniclere gitmem diyodum ama kısmet hayırlısı demekki böyle olması gerekiyormuş
gen-art da deniycez sarp hoca GÜVEN deydi önceden şimdi ACIBADEM de bilen duyan varsa yorumlarını yazabilirler mi bana ?
Şimdiden teşekkürler.
Bugün Cuma hayırlara vesile olur inşallah ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?