hasretliklerimiz bitsin saracım inşallah zor valla...
ikinci kez iki oğlan görünüyor ve aynı zamanlarda görünüyor ciddiye alası geliyor insanın ocaktan öncede tedavi yapamam doğal yolla gebe kalsamda iki tane olurmu bilemiyorumolmazlara rağmen inşallah diyorum canım inşallah Rabbim gerçek yapar rüyanı
Rabbim istedikten sonra olmaz olmaz canım sende bende biliyoruz bunu
inşallah evlat hasretimiz hayırlı olarak biter canım inan benimde artık dayanma sınırım tükeniyor ama elden bişey gelmiyor
bu bebeler hep olmadık zamanlarda geliyolar ya bakarsın bizimkide öyle olur beklemediğimiz anda kapımızı çalıverirler
kızceler ben annemdeyim okumalarımı bitirdim inş Allah kabul etsin. Bekliyoruz bakalım.
aynen canım bende asla umdumu yitirmiyorum belkide tedavi için gün sayarken gebe kalanlardan oluruz...
hoca yarın yokmuş histereskopi iptal oldu benim ve yarına zar zor izin almıştım 2 hafta izin alamıyorum nasıl hadi bakalım gelde stres olma
amin inşallah canım hem biliyomusun erkek bebek rüyada görmek müjde demekmiş inşallah güldenim bu ay ikimizde müjdeli haberi alırız hayırlısıyla
güldenim şimdi rüya tabirlerine baktımda kadının kucağında çocuk görmesi çocuğu yoksa anne olmaya işarettir diyor nasıl sevindim anlatamam ben çocukları senin kucağında gördüm demekki anne olacaksın
hoşgeldin Julii bebkimmm..nasıl giidyor ev istirahatiGülden görünmüyor merak ediyorumm nerelerde acabaa:44::44::44:
doktor demeyelim de deneyimli tüpçü diyelim biz onaa..topiğin demirbaşı olunca az çok başımıza gelen biizi korkutan ne varsa hatırlayıp telaş yapan acemi tüpçülere destek hattı olarak elimizdne geleni yapmaya çalışıyoruz canımm
Paşalarım gittiler bunalımdayım boşluktayım offff of
paşalarım gitti jüli bebekim bunalımdayım
sen nassın bakiimmm
tatlm dün kontrole gittim 39. haftadayım doktorum bugün yarın bekliyorum dedi. Bilemiyoruz işte minişin canı ne zaman isterse ozaman gelicek bakalımcanım doğum tam olarak ne zaman duamızı ona göre edelim dimi ama
tatlm dün kontrole gittim 39. haftadayım doktorum bugün yarın bekliyorum dedi. Bilemiyoruz işte minişin canı ne zaman isterse ozaman gelicek bakalım
amin inşallah canım hem biliyomusun erkek bebek rüyada görmek müjde demekmiş inşallah güldenim bu ay ikimizde müjdeli haberi alırız hayırlısıyla
canım yaa Allah kavuştursunn.
en kısa zamanda görüşürsünüz inşallahh
ben aynıyım cnm bulantılar cıkarmalar. 3 gün kötü 1 gün mola veriyoruz iyi oluyorum.bunada şükür..
batmalarım var karında arada rahimde yarın kontrol var inşallah herşey yolundadır.
karnına almakla bitmiyormuş hep stres hep tereddüt
Rabbim herkese nasib etsn ama bulantısız hamişlik nasib etsinn
Gerçekten çok güzel bi rüya görmüşsün cnm inşallah rüyan gerçek olur da ikinzinde güzel haberlerini alırız :)
tatlm dün kontrole gittim 39. haftadayım doktorum bugün yarın bekliyorum dedi. Bilemiyoruz işte minişin canı ne zaman isterse ozaman gelicek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?